Hemel

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
God houdt van dit artikel

Hij die Hemel en Aarde geschapen heeft, liet Zijn Alziend Oog op deze pagina vallen. En Hij zag dat het goed was, en zegende deze Pagina.
Creation of the Sun and Moon face detail.jpg
Dit artikel gaat over een uitvinding.
Namelijk:
Hemel.
Hemel is uitgevonden door God
tijdens een wedstrijd gloeilampjes vervangen.


De hemel is het weiland van God, en alle mensen die erheen gaan worden de veedieren van de grote schepper (wat een eer!).

Hoe ziet de hemel er in Gods naam uit?[bewerken]

De meeste mensen denken dat het allemaal wolkjes zijn maar dat is lulkoek. Eigenlijk ziet de hemel eruit als de badkamer van je oma, alleen dan heel erg groot. De hemel heeft geen wc, geen bad of douche, geen wasbak, wel een spiegel trouwens maar geen handdoeken. Omdat de hemel ook geen vloer heeft komt alles wat de hemelbewoners laten lopen op aarde terecht. Dit noemen we dan "weer". Zoals in: "Wat regent het weer." Eigenlijk is de hemel een beetje saai en sommige mensen vinden het dus leuker om naar de hel te gaan.

Waar is de hemel?[bewerken]

Zoekplaatje. Waar is de hemel?

Wat een stomme vraag! De hemel zit gewoon boven ons, ookal kunnen we het niet met het blote oog zien. Als het je lukt je ogen kleren aan te krijgen (tot zover is dat nog nooit iemand gelukt), heb je misschien een mogelijkheid om de hemel te kunnen zien.

Hoe kom je in de hemel?[bewerken]

Je hebt verschillende manieren om in de hemel te komen: Dood gaan of een hele grote ladder kopen en gaan klimmen.

Het laatste is niet leuk want het duurt zo lang en is koud en nat en hongerig en bang en naakt... nee niet de kelder van je oom. Wil je in de hemel komen, dan kun je dus maar beter dood gaan.

Wie komen er niet in de hemel?[bewerken]

Honden, tovenaars, hoereerders en iedereen die houdt van liegen blijven buiten de hemel (Openbaring 22:15). Honden niet omdat die overal schijten en dus van de hemel een hel zouden maken; hoereerders niet omdat daar geen vrouwen zijn die hun geld nodig hebben. Leugenaars (niet te verwarren met degene die een leugentje om bestwil plegen) komen niet in de hemel omdat ze die hemel zelf bedacht hebben. En tovenaars hebben hun eigen hemel.

Hoe wordt het woord hemel gebruikt?[bewerken]

Je hebt verschillende manieren om het woord hemel te gebruiken. Je kan het letterlijk zeggen: Oma/opa/moeder/vader/zus/broer/hamster/voorgenoemde pedofiele oom is naar de hemel gegaan. Het woord hemel kan je ook gebruiken als een schreeuw van verbazing: mijn hemel!. Het laatste slaat nergens op want niemand kan de hemel bezitten (het woord 'mijn' is een bezittelijk voornaamwoord ofzo), behalve God zelf. Je kan ook zogenaamd 'iemand de hemel inprijzen', dat betekent dat je iemand wilt martelen of heel erg pijn doen (meestal is de reden hiervoor dat iemand je teddybeer heeft gestolen), de hemel is namelijk vreselijk saai.

Het ontstaan van de hemel[bewerken]

Haha, pff, nou zeg, jeetje, gèkkerd, denk jij dat we dat weten!?

Amusement in de hemel[bewerken]

In de hemel is het erg saai je kan er alleen maar een beetje rondlopen en naar de lucht kijken... en dat is nog saaier dan het lopen. De reden hiervan is dat God gewoon geen zin heeft om er leuke dingen te maken, Hij heeft wel wat beters te doen. Omdat er niks te doen is in de hemel is er een speciale bond opgericht: de BPH of de Bond voor Plezier in de Hemel.

De ontdekking van de Hemel[bewerken]

In 1998 ontdekte Harry Mulisch de hemel. Hij verwachte hiervoor de Nobelprijs in de theologie te krijgen, maar in plaats daarvan werd hij door iedereen uitgelachen, omdat iedereen al wist waar de hemel was.

Zie ook[bewerken]