Hoe:Bouw je een tijdmachine?

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Gorillatrans.gif Hoe? 
Dit artikel maakt deel uit van Oncyclopedia's Hoe?-reeks.

Bekijk meer Hoe?s

In deze hoe? wordt u uitgelegd hoe u een machine danwel apparaat bouwt waarmee u door de tijd kan reizen. Alvorens dit te lezen moet u zich bewust zijn van het feit dat er nogal wat geduld voor nodig is en dat vooral bij lange reizen de nodige proviand benodigd is. Verder zijn reizen die langer duren dan een eeuw nog nooit overleefd. Hou het daarom bij een paar dagen tegelijk. Verder moet u de tijdmachine op een veilige en afgelegen plek bouwen.

De tijdmachine voor bestemmingen later dan 5 oktober 2023[bewerken]

Niet te verklaren
Onverklaarbaar

Dit is de makkelijkere tijdmachine om te bouwen. Als eerste neemt men een hok, gebouw, tuinhuisje of bouwkeet. Afhankelijk hoe lang de reizen die u wilt maken zijn kiest een comfortabelere plek. U zorgt dat als u de tijdmachine verlaat dat u dan meteen een apparaat ziet dat nauwkeurig de tijd, dag en datum aangeeft. Dan installeert u in de tijdmachine een apparaat waarop u kunt instellen wanneer u wilt aankomen. Wilt u een paar minuten vooruit dan is een kookwekker voldoende. Wilt u een paar uur vooruit kunnen? dan heeft u een wekker nodig. Een herinnering in een telefoon doet het ook. Dan volgt nu de instructie hoe de tijdmachine te gebruiken. Gebruik de tijdmachine wel goed, anders gebeuren onverklaarbare dingen. Enfin, men stelt in het voorbeeld de kookwekker in op de gewenste tijd. Daarna maakt u het zich gemakkelijk of doet u wat anders wat u niet met de rest van de wereld wil delen zolang u zich maar vermaakt. Intussen reist u door de tijd. Als de kookwekker afgaat heeft u door de tijd gereisd en bent u ongeveer daar waar u wilt zijn. Indien u zich verslapen heeft bent wellicht een dagje later dan gepland aangekomen.

De tijdmachine voor bestemmingen die niet meer zullen komen[bewerken]

Tja, dit is best ingewikkeld. Er is er daadwerkelijk ooit een uitgevonden door Aletta Jacobs maar die heeft het geheim uit protest meegenomen in haar graf. Daarna hebben feministen elke vorm van heruitvinding vernietigd met alle gevolgen van dien. Kortom, geen verstandig mens waagt zich hier nog aan tot de feministen zijn uitgeroeid. Donaties welkom aan het adres van het WNF en de staatskas van Siberië.

De tijdruimtemachine[bewerken]

Deze bestaan in de vorm van raketten. De meeste mensen denken dat deze dingen snel zijn maar in feite vertragen ze de tijd en sukkelen ze lekker het heelal door op een slakkengangetje. Dit is ook de reden dat moslims nooit meegaan: je houdt het echt geen jaren uit tussen de sterren terwijl je niet mag zuipen of een ontspannende behandeling van een medereiziger mag ontvangen.

Gevaren[bewerken]

We weten niet precies waarom maar mensen die te lang in de tijdmachine hebben gezeten komen er jaren ouder weer uit. Sommigen gaan zelfs dood maar die hadden iets met de ventilatie. Anderen worden autistisch of draaien zelfs compleet door. Tenslotte licht verhongering en uitdroging op de loer.

Zie Ook[bewerken]

Potatohead aqua.png
Aan de schandpaal genageld!
Vastgenagelde versie:
30 juli 2017
Dit artikel is een verschrikking! Daarom is het vastgenageld aan de schandpaal zodat iedereen er rotte groenten tegenaan kan gooien.