Hoe:Ervaar je een tosti?

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Gorillatrans.gif Hoe? 
Dit artikel maakt deel uit van Oncyclopedia's Hoe?-reeks.

Bekijk meer Hoe?s

In Sovjet rusland, Tosti ervaart JOU!!
~ De situatie in Sovjet Rusland over tosti ervaren.

Een tosti is een heilige creatie en is ontstaan op het moment dat we hem het meest nodig hadden: in de Tweede Wereldoorlog, omdat het toen koud was, er weinig voedsel was, en tosti's gewoon errug lekker zijn. Vanaf zijn creatie heeft de tosti dan ook al snel de hele wereld veroverd.

Het tosti-gevoel[bewerken]

Het begint al bij de ingeving, je krijgt een langzaam hongergevoel en denkt aan tosti’s, daarna loopt het water al je mond in (Water kan eigenlijk niet lopen, maar daar zijn ook ontkenners van). Je pakt dus je tosti-ijzer, ham, kaas, ketchup en brood en begint met de creatie. Wanneer je dan de eerste tosti tussen het tosti-ijzer legt, wordt je lust naar de tosti steeds groter en kan je niet wachten tot hij klaar is. Wanneer dat moment komt, is dit al een wonderbaarlijk groot gevoel van geluk. Maar vervolgens, het moment waarbij het eten van de tosti begint wordt de eerste hap. Je bent vanaf dat moment gehersenspoeld, totdat je de tosti op hebt. Dan wil je er nog een. Enzovoorts.

1ste fase[bewerken]

  • Naamgeving: The Holy Begin.
  • Duur: Circa 0,6 seconde.
  • Voornaamste doel: Lichaam inleiden tot een gevoel van genot.

Je voelt opeens een genot door je hele lichaam gaan, langs alle mogelijke plekken waar zenuwen zitten voel je een zachte, rustige, liefdegevende tinteling; het voelt alsof er een happy-feeling-stofje door je bloed heen stroomt en alsof het je hele lichaam een happy-power geeft.

2de fase[bewerken]

  • Naamgeving : The Inner Peace.
  • Duur: circa 4,7 seconden.
  • Voornaamste doel: Je lichaam tot een status van genot brengen.

Je lichaam wordt compleet gerelaxt, maar toch bruis je van energie, van genot, van plezier, alles is goed, en dat het ook goed zal blijven. Het barmhartige gevoel vanuit je middenrif verspreidt zich naar de rest van het lichaam en warmt jou op naar de ideale lichaamstemperatuur. Je straalt op dit moment geluk uit.

3de fase[bewerken]

  • Naamgeving: Processing The Holy.
  • Duur: circa 87,3 seconden.
  • Voornaamste doel: Tosti opeten en plezier toekennen aan de psyche.

De rest ervan verorberen en......(een nieuwe maken?)