Hoe:Ga je de opwarming van de Aarde tegen?

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Gorillatrans.gif Hoe? 
Dit artikel maakt deel uit van Oncyclopedia's Hoe?-reeks.

Bekijk meer Hoe?s

In deze handleising leer jij hoe je Greenpies een handje (in jouw geval waarschijnlijk twee) kan helpen. Deze tips om de opwarming van de aarde tegen te gaan zijn makkelijk uit te voeren en wij verwachten dan ook dat je dit zal doen.

Wat je kan doen[bewerken]

De vervuiler!
  1. Drink geen drank met prik. Hierin zit koolstofdioxide, waardoor de Aarde nog meer opwarmt.
  2. Vermijd het eten van peulvruchten zoals bonen. Van deze vruchten laat je sneller winden, wat methaan produceert. Methaan is schadelijk voor het milieu.
  3. Rijd meer met de auto dan met de fiets. Als je fietst komen er immers veel gevaarlijke zweetgassen vrij.
  4. Laat je koelkast openstaan. Een koelkast produceert immers koude lucht, en dit kan de opwarming van de aarde alleen ten goede komen. Je moet niet zo egoïstisch zijn hem gesloten te houden en de koelte alleen voor jezelf te gebruiken, als de hele wereld er baat bij kan hebben!
  5. Eet meer vlees. Dit is noodzakelijk want dieren stoten veel afvalstoffen uit. Het is beter dat we ze gewoon allemaal opeten.
  6. Drink eens een zee leeg. Door de opwarming van de aarde stijgt de zeespiegel, en om dramatische toestanden te vermijden is het noodzakelijk dat elke aardbewoner minstens één glaasje zeewater per dag drinkt.
  7. Ten slotte: pleeg zelfmoord. Jij stoot namelijk koolstofdioxide uit. En daar blijft het nog niet bij, je verbruikt ook nog eens zuurstof zodat er minder overblijft voor andere mensen. Schaam jezelf, jij egoïstisch monster! (Zie hier hoe je op een veilige en eenvoudige manier zelfmoord kan plegen.)

Veel succes!