Hoe:Raak je verveeld?

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Gorillatrans.gif Hoe? 
Dit artikel maakt deel uit van Oncyclopedia's Hoe?-reeks.

Bekijk meer Hoe?s

Ik verveel me
~ Verveeld persoon over vervelen.

Vervelen is vervelend!
~ Kapitein Overduidelijk over vervelen.

Wij (u, jij, zij, ik, die daar, iedereen) wisten niet precies wat verveling veroorzaakte, tot onlangs wetenschappers aan het licht brachten dat zij door een tikfoutje heel die tijd op zoek waren geweest naar de oorzaken van Vervelling! Het onderzoek werd helemaal overnieuw gedaan, en Oncyclopedia mocht in avant-première de eerste resultaten van dit onderzoek publiceren. U bent vertrokken voor twee minuten en drie seconden boeiende lectuur gekoppeld aan de nodige actie, want hier kunt u leren hoe u Verveeld geraakt op de meest efficiënte manier!

Stap 1[bewerken]

Ga zitten: vind een stoel en plop uw kont erop neer. Doe huiswerk. Schrijf een verhaal. Kijk naar omroep Max. Doe iets slaapverwekkends, maar slaap niet. Tenminste, als u werkelijk Verveeld wilt raken.

Onthoud:

Slechts Saaie Mensen Raken Verveeld.

Stap 2[bewerken]

Doe niets. Aangezien de slaap u van volledig Vervelen zal beroven, dient u uw uw ogen open te houden. Staar naar een muur of staar zo ver mogelijk. Houd het vol voor een uitgebreide tijd. Om Verveling te verhogen denkt u aan dingen die leuk zouden zijn maar die u niet kunt doen, vanwege gebrek aan geld of vrienden.

Stap 3[bewerken]

Doe meer niets.

Stap 4[bewerken]

Doe nóg meer niets.

Stap 5[bewerken]

Reciteer op onduidelijke, zeurderige en vooral niet-ritmische toon:

Ik ben saai. Ik ben saai. Ik ben saai Ik ben saai. Ik ben saai. Ik ben saai Ik ben saai. Ik ben saai. Ik ben saai Ik ben saai. Ik ben saai. Ik ben saai Ik ben saai. Ik ben saai. Ik ben saai Ik ben saai. Ik ben saai. Ik ben saai Ik ben saai. Ik ben saai. Ik ben saai Ik ben saai. Ik ben saai. Ik ben saai Ik ben saai. Ik ben saai. Ik ben saai Ik ben saai. Ik ben saai. Ik ben saai Ik ben saai. Ik ben saai. Ik ben saai Ik ben saai. Ik ben saai. Ik ben saai Ik ben saai. Ik ben saai. Ik ben saai Ik ben saai. Ik ben saai. Ik ben saai Ik ben saai. Ik ben saai. Ik ben saai Ik ben saai. Ik ben saai. Ik ben saai Ik ben saai. Ik ben saai. Ik ben saai Ik ben saai. Ik ben saai. Ik ben saai Ik ben saai. Ik ben saai. Ik ben saai Ik ben saai. Ik ben saai. Ik ben saai Ik ben saai. Ik ben saai. Ik ben saai Ik ben saai. Ik ben saai. Ik ben saai Ik ben saai. Ik ben saai. Ik ben saai Ik ben saai. Ik ben saai. Ik ben saai Ik ben saai. Ik ben saai. Ik ben saai Ik ben saai. Ik ben saai. Ik ben saai Ik ben saai. Ik ben saai. Ik ben saai Ik ben saai. Ik ben saai. Ik ben saai Ik ben saai. Ik ben saai. Ik ben saai Ik ben saai. Ik ben saai. Ik ben saai Ik ben saai. Ik ben saai. Ik ben saai Ik ben saai. Ik ben saai. Ik ben saai Ik ben saai. Ik ben saai. Ik ben saai Ik ben saai. Ik ben saai. Ik ben saai Ik ben saai. Ik ben saai. Ik ben saai Ik ben saai. Ik ben saai. Ik ben saai Ik ben saai. Ik ben saai. Ik ben saai

Dit zou u Verveeld moeten maken. Let op voor overdosis, want u zou er wel eens plezier in kunnen krijgen. Als U dit leuk vindt, dan dient u van vooraf aan te beginnen, indien nodig van Stap 1.

Eind[bewerken]

Proficiat, u hebt het gehaald! Nu bent u Verveeld. Niets meer aan te doen: u sterft nu aan Verveling. In geval van onvoorziene wederopstanding herhaalt u stappen 4 en 5: zij brengen u in aanraking met uw "saaie ik".