Hoe:Word je gearresteerd?

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Gorillatrans.gif Hoe? 
Dit artikel maakt deel uit van Oncyclopedia's Hoe?-reeks.

Bekijk meer Hoe?s

Al honderden jaren is gearresteerd worden een populair tijdverdrijf. Ook vandaag de dag passen veel mensen de fijne kneepjes van het gearresteerd worden toe. Er zijn veel manieren om gearresteerd te worden, dus gebruik je creativiteit! Als jij gearresteerd wilt worden, bedenk alsjeblieft dat het je leven op onplezierige manier kan beinvloeden. Maar toch, als je dit leest heb je toch geen leven.

Waarschuwing[bewerken]

Als je deze gids leest, bevestig je bij dezen, hoe dan ook, om een criminele activiteit te ondergaan. De schrijver van deze gids is op geen enkele manier verantwoordelijk voor of de acties die je zult ondernemen na het lezen van deze gids. Onthoud alsjeblieft dat je een kans hebt van 99.997% dat je gepakt gearresteerd zult worden. De overige 00.003% gaat alleen op als je emo bent of als je ter plekke zelfmoord pleegt. Als deze waarschuwing je niet heeft overtuigd, STOP MET LEZEN EN KRIJG EEN LEVEN.

Redenen om gearresteerd te willen worden[bewerken]

Houdini.JPG

Er zijn verschillende redenen waarom iemand gearresteerd zou willen worden. De meesten van hen slaan nergens op. Het gewoon willen is geen goede reden, want daar kun je agenten in een verhoor niet leuk mee vermaken. Voor je gearresteerd word, zorg dat je een goede en legaal motief hebt voor het willen zijn in een kleine ruimte zonder ontsnappingsmogelijkheid. Een paar goede motieven:

 • Je hebt geen leven
 • Je verveelt je
 • Je bent net gebanned van de Oncyclopedia
 • Je bent gedwongen Wikipedia te gebruiken
 • Je bent een zwerver en een cel is beter dan je kartonnen doos
 • Je bent te stom om zelfmoord te plegen

Manieren om gearresteerd te worden[bewerken]

Als je van plan bent gearresteerd te worden, moet je de beste manieren weten om de politie te lokken. De volgende methoden zijn grondig onderzocht en je hebt gemiddeld een kans van 99.999% op succes. Onthoud dat het zitten in een gevangenis veel gemakkelijker is dan er bevrijd uit worden, dus maak je agenda de komende maanden vrij.

Methode 1: Diefstal
Nodig:

 • Je handen
 • Een winkel met een goede beveiliging

Zorg er eerst voor dat je een winkel met anti-diefstalpoortjes of een alarm vind. Om maximale aandacht te krijgen, ga op zoek naar een drukbezochte winkel. Ga daarna goed in het zicht van andere bezoekers of de bewaking staan, en begin met dingen in je zakken, broek of een andere opbergplaats te stoppen. Wacht totdat de beveiliging naar je toe komt om je op te pakken, ren naar de dichtsbijzijnde uitgang terwijl je gekmakend schreeuwt. Probeer niet echt te ontsnappen, en laat de bewaking je arresteren en naar de gevangenis brengen.

Methode 2: Brandstichting
Nodig:

 • Een brandbaar gebouw
 • Lucifers en/of aansteker
 • Benzine

Zoek eerst een gebouw dat je af (of op) wilt branden. Voor extra resultaat is een gebouw met mensen erin optimaal. Zoek daarna uit of het gebouw niet uit onbrandbare materialen bestaat. Gooi benzine over het gebouw, en steek het in de fik brand. Wacht buiten het gebouw tot de politie je komt arresteren en naar de gevangenis brengt.

Methode 3: Moord
Nodig:

 • Een mes of een ander wapen
 • Eventueel vergif
 • Een slachtoffer
Verstoring van de openbare orde.

Zoek iemand die je graag om het leven wilt brengen. Dit kan iemand zijn die je in je jeugd een trauma heeft bezorgd, je ex-vriend of vriendin of een beroemdheid. Beroemdheden zijn aan te raden, omdat je daarmee ook nog eens in de krant komt. Wel een hogere moeilijkheidsgraad, omdat de beveiliging vaak stukken beter is. Het voordeel is dat je wel een hogere straf krijgt; probeer dit dus niet in Amerika of een ander streng land, want hierbij heb je de kans om ter dood gebracht te worden. Goed, als je iemand hebt gevonden pak je je wapens bij elkaar en wacht je een geschikt moment af. Dit moment kan zich voordoen als het slachtoffer op de bank een film kijkt of in bad zit. Dit verschilt per persoon, maar het moment doet zich vanzelf voor. Als je je kans hebt, grijp die dan en steek je mes in je slachtoffer (of schiet je pistool erop leeg, of gooi vergif in zijn eten, of verwissel zijn aspirines met rattengif.). Vervolgens laat je veel haren, bloed of andere dna-rijk bewijsmateriaal van jezelf achter en wacht je tot de politie je komt arresteren en naar de gevangenis brengt.

Methode 4: Vul zelf in!
Nodig:

 • Wat jij wil! Bedenk zelf een methode waardoor je snel gearresteerd wordt.

Wees creatief! Gebruik de middelen die je hebt, en probeer met zo weinig mogelijk materiaal, of juist met zoveel mogelijk, een misdaad te begaan. Denk hierbij aan dingen als verstoring van de openbare orde, hacken, stiekem anti-FBI informatie verspreiden of slechte films maken. Succes verzekerd!

Tot slot[bewerken]

Als je deze gids goed hebt gevolgd, zit je nu in de gevangenis. Gefeliciteerd! Nu kun je je eindelijk bezig houden met leuke dingen als breien, Chinees leren of aardwormen bestuderen. Niemand die aan je kop zeurt en eindelijk tijd voor jezelf.

Zie ook[bewerken]