Inflatie

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen


Inflatie is het duurder worden van spullen die jij leuk vindt om te kopen, en nodig hebt om te leven. omdat je ze uiteindelijk toch wel koopt, maken de winkeliers het allemaal lekker duur, gewoon om arme sloebers zoals jij en ik te jennen. Rijke mensen hebben geen last van inflatie, omdat zij juist het extra geld van de inflatie ontvangen.

Geschiedenis[bewerken]

Om de herkomst van Inflatie te vinden moeten we heel ver terug gaan in de geschiedenis, in ongeveer de bronstijd, omdat men toen pas Euro's ging gebruiken om mee te betalen. Een of andere ertsverzamelaar bedacht toen om gewoon zijn erts wat duurder te maken. Dit kon makkelijk, omdat alles nu toch volgens vaste prijzen ging. Vervolgens moest de smid dus ook zijn prijzen omhoog doen, omdat die vuile droogkloot en zakkenvuller van een ertsverzamelaar dat ook deed. Hierdoor moest de immer gierige wapenhandelaar ook zijn prijzen omhoog doen, omdat hij ook nog een beetje godvergeten winst moest draaien.

- LET OP: Het leven was in die tijd nog veel duurder, omdat er toen nog geen Chinese kindslaafjes bestonden. Toen moest alles nog door mensen worden gedaan, en kon niemand het op een akkoordje gooien met Mao of welke Chinese huichelaar dan ook. -

Dat maakte Inflatie een blijvertje: als je geld nodig had, kon je gewoon flink je zakken vullen door die 20% inflatie in je eigen zakken te stoppen. Dit is altijd een goed idee. In de middeleeuwen was er ook inflatie, maar dan op 'Lijfeigenen', veredelde slaven. Vooral in het altijd economische Frankrijk waren er gigantische inflaties. 120 Euro voor een 'Uitgehongerd Slaafje CDI'. En dat dan exclusief schep, kleren en ranselzweep.

Van 1600 tot 1850 was er altijd erg veel inflatie op Negers. In de late jaren van 1600 was vooral het type 'Madagaskar A-Klasse Ondergewicht' erg in trek. Het verkocht op een gegeven moment zelfs zogoed dat er een inflatie van bijna 200 % ontstond, stel je voor! Tegen 1700 was het type helemaal uitverkocht, en kwam het nieuwe type, B-Klasse Ondergewicht, op de markt. Dit verkocht minder maar toch waren de effecten van inflatie duidelijk te merken.

De Neger inflatie stortte in nadat in 1850 twee Amerikanen ruzie erover maakten en de slavenhouder in elkaar geschopt werd. Ze zonken weg en daarna werden verschillende dingen als treinen, auto's . Bij degene die een van die dingen kocht deed het altijd zeer pijn in de portemonnee vandaag de dag zijn het echter 'Terrorist Doe Het Zelf Kits' en 'V1agra' er in trek, mede dankzij de [email protected]

Probleem[bewerken]

Gek hé, dat iedereen in Mofrika winkelt?

Het probleem met inflatie is dat het allemaal gewoon stom gelul is. Het is je reinste onzin, en het slaat helemaal nergens op. Waarom zou ik verdomme vandaag 50 cent voor een zak chips betalen en morgen 50 cent meer? Welke hebberige oetlul heeft dat nou weer bedacht! Alles wordt keer op keer duurder, maar denk je dat mijn loon er op vooruit gaat? Nee hoor, ik verdien al godverdomme sinds ik begon hetzelfde! Hoe denk je dan dat ik moet rondkomen als die klootzakken vcan het Ministerie van Financiën alles maar godvergeten duurder blijven maken met hun corrupte zakkenvullerij! Daar word je toch triest van!

Vind je het gek dat verdomme heel Twente in Mofrika winkelt? Met zulke inflatie is het gewoon het beste om in Zwitserland te wonen en al je geld uit te geven aan Thaise stoephoeren of wat dan ook! Ik heb er godverdomme genoeg van! Ik ga nu persoonlijk naar die hufter van een Wouter Bos, en verkoop hem een klap voor zijn Ministeriele kop!

Zimbabwe[bewerken]

Mag ik één appel, alstublieft?

Zimbabwe is een Afrikaans kutlandje dat geleid wordt door de egocentrische lul Robert Mugabe. omdat hij de mensen echt NIKS, NADA, NJET, NOPPES EN RIEN gunt hebben ze daar gewoon inflatie bvan 3000 %! DRIEDUIZEND! Daar wordt als welverdienende Nederlanderr die Zimabwanen zijn schoen laat maken toch gewoon triest van! Wat moet je daar nou mee! Als ik Robert Mugabe was, zou ik een bom in me reet stoppen en mezelf met al mijn geldgeile maatjes opblazen!