Irratiopedia

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Irratiopedia.png
Irratiopedia.png
Heb je een leven? Lees deze pagina verder. Heb je geen leven? Lees deze pagina alsnog verder.
Allah is groot!
Wist je dat Hij van dit artikel houdt?
En ook Hij, Hij en Hij.
1...2...5... Citroen!!!

Aid Epoit Arri!
~ Nederlandstaligen over Irratiopedia

Aid Epoc Igolli!
~ Engelstaligen over Irratiopedia

Eid Ep Lamigol!
~ Franstaligen over Irratiopedia

Piratendeeg!
~ Noren over Irratiopedia

What the fuck??!
~ Wikipedianen over Irratiopedia

Dit is geen Latijn!
~ Kapitein Overduidelijk over Irratiopedia


Serieus? Nee, droge saaie teksten boeien de mensen niet. Sensueel? Ook niet, als je ziekelijk gestoord bent ga dan naar deze site. Humor? Humor... men interpreteert het zeer ruim. Het is voor de gebruikers van deze wiki harde fun om compleet zinloze dingen neer te schrijven of het de lezer nou aanstaat of niet. Op de Irratiopedia kan echt alles, behalve wanneer iemand zin heeft om zijn klasgenoot of collega te pesten door een paginaatje over hem of haar te schrijven uit puuuure verveling. Synoniemen voor de Irratiopedia: brol, neig, ziekelijk, (voor sommigen) normaal, heu?, wtf?! om(f)g!!, emo, gothic, nultolerantie, dikke fun, braaksel, zaagmeel, ... Kortom: de wiki kan leuk zijn maar soms ook weer niet voor sommigen. Wat boeit het? De échte uitleg graag!

"Touring Mobilis meldt een ongeval op de A3 ter hoogte van..." Nee, verkeerde uitleg.

Hier komt ie!

Wat de wiki is[bewerken]

De Irratiopedia is een wiki die zich voornamelijk bezig houdt met recycleren. Ze zijn heel milieuvriendelijk wat weggooien van artikels betreft en zorgen zo voor kleinere stapels oud papier. De kosten aan huisvuil zijn dus beperkt en de Irratiopedisten genieten van lage belastingen door deze winsten. Meestal komen de afgedankte artikels van Oncyclopedia terecht in een veilig opvangcentrum waarna ze op een transfer gezet worden naar een nieuwe levensgemeenschap op de wiki. Daar kunnen ze alsnog bewerkt, aangepast of (voor de fun) verwijderd worden. Irratiopedisten hebben een hoog evil-gehalte en voelen zich niet beschaamd om regelmatig (soms in samenwerking met de Oncyclopedia) Wikip...die jeweetwel site te vandaliseren.

De Irratiopedia ontleed[bewerken]

Irratiopedia.png

De foundation Irratiopedia begon klein. De Engelstalige site had weinig gebruikers en hun ondernemingen tegen wikipedosite waren niet grootschalig. Het zo machtige wikipedia onderschepte ook gauw de vandaliseringen en begon een tegenonderneming. Ze brachten grote schade toe aan Irratiopedia waardoor het lang duurde tot de site in herstel kwam. Het eens zo glorieuze Verbond van Levenslustige Strijders voor Nonsens (de VLSN aka. Irratiopedia) werd ten gronde gericht en werd opgeslorpt in het machtige Wikia-verbond. Het Monster (het hoofd van Wikia) bracht echter meer schade toe aan de site dan het de site herstelde. In ijltempo, in poging om de Irratiopedia te redden, werd de site overgebracht naar een klooster in Canada. Daar ontrukte men zich van het akelige Wikia-monster en sloot zich men aan aan de abt van Carlonische kloosterorde. Irratiopedia heeft een jaar in coma gelegen, maar is wakker geworden in november 2008. Zo bouwde de site zich stelselmatig op en kreeg het al gauw een hoop gebruikers. De VLSN werd terug opgericht, tot grote ergernis van Wikipedia, en de organisatie kon meer schade aanrichten aan de vijand dan ze ooit hadden gekund.

Oncyclopedia staat kritisch tegenover de nevenoperatie om Wikipedia ten gronde te richten. Aangezien Wikipedia parodie is op Oncyclopedia, vindt Oncyclopedia dat zijzelf de rechtmatige saboteurs zijn van Wikipedia. Wikipedia zelf herkende de benijdenswaardige toestand en waagde een poging om samen te werken met Oncyclopedia en met dat verbond de Irratiopedia uit de weg te ruimen. Oncyclopedia ketste dat voorstel uiteraard af. Geen sprake van vriendschappelijke banden tussen twee aartsvijanden. Liever een rivaal tegen Wikipedia, dan samen te werken met de aartsvijand om een andere wiki met dezelfde bedoelingen als Oncyclopedia zelf te liquideren. De relaties tussen Oncyclopedia en Irratiopedia zijn weer in begin 2009 hersteld.

Links[bewerken]