Italië

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Putana Italianaa!!
Vlag
Vlag
Basisgegevens
Talen Italiaans, Latijn
Hoofdstad Romesoes
Regeringsvorm Maffiacratie Facisme
Religie Katholicisme, geld
Inwoners Minder dan het aantal vespa's
Staatshoofd Don Corleone
Overige
Volkslied "Garsolina"
Motto "Vaffan culo!"
Munteenheid Mongoolse Lieren
Traditioneel eten Pasta Putana, Cazo pizza
Portaal  Portaalicoon Land

Sja, Italianen kunnen alleen verliezen want ze zijn hoeren.
~ Johan Cruijff over Italië

I will make you an offer you cannot refuse.
~ De Don

Putanaa!!!
~ Ronald Goedemondt

It's-a me...!
~ Je weet wel...

Italië is een land in Zuid-Europa. Het land staat al eeuwen aan de top van de wereld, waarom weet niemand omdat ze sinds het begin van de jaartelling niks zinnigs meer hebben gedaan. Italië is het land waar Hoertjes, Mafkezen en Maffia's is uitgevonden, dit en anatomie zijn een paar andere voorbeelden van belangrijke Italiaanse uitvindingen.

Politiek[bewerken]

De Italiaanse politiek is bijna net hetzelfde als in andere Europese landen, maar toch met enkele verschillen.

 • Wetgevende macht: de wetten opstellen.
 • Uitvoerende macht: zorgen dat de wetten worden nageleefd.
 • Rechterlijke macht: de wetten uitvoeren.
 • Maffia: de wetten breken.
 • Silvio Berlusconi: de wetten negeren.
 • De paus: dat hij zich met de wetten van z'n eigen land bemoeit.

Het staatshoofd van Italië wordt "il duce" (de graaf) genoemd. Deze titel is uitgevonden door koning Victor-Emanuel II, die kleinheidswaanzin had. Andere bekende duces zijn Julius Caesar en Benito Mussolini. De huidige duce is Don Corleone.

Bevolking[bewerken]

De bevolking van Italië bestaat uit Italianen, straathonden, minderjarige hoertjes en hier en daar een verdwaalde smurf. Italianen zijn een volk dat oorspronkelijk uit India komt maar daar weggejaagd zijn omdat ze te veel overlast veroorzaakten. De Italianen stapten in hun gondels, voeren daarmee naar Europa en vonden daar een grote ongebruikte lap land (nee, niet Lapland!) en besloten daar maar hun land te stichten. Ze vernoemden het land naar zichzelf Italië.

Vervelende Bijzondere Italiaanse eigenschappen[bewerken]

 • Italianen doen alsof ze arm zijn
 • Dit doen zij door in ongelofelijk lelijk krotten te wonen en dit aan alle buitenlanders gaan laten zien en gaan zeuren dat ze arm zijn.
 • Wat ze er niet bij zeggen is dat elke italiaan in een Ferrari, Lamborghini, Pagani of Maserati rijdt en enkel merkkleding draagt.
 • Door deze vieze truc krijgt Italië ontwikkelingshulp. Het geld wat ze hier mee krijgen investeren ze in nieuwe spelers voor Internazionale.
 • Italianen houden elke dag een middagdutje zodat ze een excuus hebben om hun winkels te sluiten om toeristen te irriteren.
 • Italianen zijn klein en hebben hele kleine penissen
 • Er wordt dan ook vermoed dat Italianen nauw verwant zijn aan Japanners.
 • Veel Italianen geven graag geld uit aan minderjarige hoertjes.
 • Italianen hebben een beeldspraak ontwikkeld waarbij het bij elk woord lijkt alsof ze moeten overgeven.
 • Veel Italianen zitten vaak de hele dag in een café bier te drinken en pizza te eten.
 • Een enkele Italiaan heeft wel eens de neiging bevriend te raken met Hitler
 • Italianen nemen langzaam de wereld over d.m.v. hun zogenaamde verrukkelijke ijs.(weinig mensen weten dat dit ijs is gemaakt van melk van oude rimpelige moeders die veel te veel hebben gerookt)
 • Veel italiaanse tassen zijn gemaakt van de leer van het Kalfinisme.
 • Vermoeddelijk ligt smurfenland in de buurt van Rome. Door middel van incest tussen de smurfen en de seksuele relatie tussen Gargamel en Smurfin, zijn waarschijnlijk de eerste Italianen ontstaan.
 • De oorspronkelijke blauwe kleur van de smurfen werd gecamoufleerd door een laag poep die moet lijken op een mooie egale huidskleur.

Cultuur[bewerken]

Italië staat in de hele wereld bekend om hun Italiaanse cultuur, een cultuur die de hele wereld vervuild beïnvloed heeft.

Kunst[bewerken]

Dat italianen een klotenvolk zijn blijkt wel uit het feit dat ze het vijgenblad weg hebben gehaald

Italianen zijn een kunstzinnig volkje, hun kunstwerken hebben miljarden opgeleverd. Alle Italiaanse kunst is eigenlijk lelijk maar ze hebben het toch allemaal kunnen verkopen met wat omkoop-trucjes. De mensen die al de beelden en schilderijen kochten hebben het gemene volk wijs gemaakt dat het allemaal erg mooi en waardevol is. Hierom is Italiaanse kunst tot de dag van vandaag nog steeds razend populair, het is namelijk een keer op MTV geweest. Italiaanse kunst valt te herkennen aan het overmaats gebruik van misvormd mannelijk naakt, dat ene schilderij van die enge man met zes armen is geschilderd door een italiaan. Over deze schilder is recentelijk een bizarre film gemaakt waarin er een of andere code op de verpakking van een chocolaatje wordt gevonden die zou zeggen dat die enge man eigenlijk een vrouw is. Deze theorie doet vermoeden dat Koda Kumi model heeft gestaan voor het schilderij. Deze zelfde knar heeft ook nog de Mona-Hitler getekend voor een reclamespotje voor mona-toetjes. Italiaanse kunst is van de duivel omdat het tegen de leer van het Calvinisme in gaat, daarom is het in ieder geval in Nederland verboden.

Sja, alle kunst in de wereld is overbodig. Italiaanse kunst dus ook.
~ Johan Cruijff over Italiaanse kunst

Een Italiaan met prikkeldraad in zijn ogen, dat is pas kunst!
~ Iedereen behalve Italianen over Italiaanse kunst

Architectuur[bewerken]

Een gemiddeld Italiaans huis.

Italianen zijn om een of andere reden ook nog populair om hun architectuur. Over de hele wereld nodigen mensen Italianen uit om een huis voor hen te bouwen, dit is vrij dom omdat Mexicanen een stuk goedkoper zijn. De Italiaanse architectuur heeft de hele wereld al vervuild. Zelfs het Groningse Nationale Museum is ontworpen door een Italiaan, misschien gaat er nu bij u een lampje branden waarom de SP in Groningen zo populair is. Ironisch genoeg staan er in Italië geen door Italianen ontworpen gebouwen, Italiaanse architectuur is lelijk en dat weten de Italianen als geen andere. Italianen vinden architectuur maar iets voor domme buitenlanders, ze wonen zelf namelijk allemaal op straat en begrijpen sowieso weinig van huizen.

Voedsel[bewerken]

Italiaans voedsel is een rampzalige uitvinding die al duizenden slachtoffers heeft gemaakt. Als er geen pizza was waren er nooit pizza's besteld om mensen te zieken. En daarnaast is een pizza gewoon ontzettend vies, je gaat toch niet iets eten waar groente op zit? Helaas is pizza niet het enige gerecht dat Italianen hebben bedacht. Pasta is bijvoorbeeld uitgevonden door Italianen. In deze wereld bestaat er maar een lekkere soort pasta en dat is chocoladepasta. Helaas is dat ook door Italianen uitgevonden en is het eigenlijk gewoon smerig.

Italië in de geschiedenis[bewerken]

De Italiaanse geschiedenis begon toen de inwoners van het stadsstaatje , Rome besloten de wereld te veroveren. Dit had ongelofelijke gevolgen voor de hele wereld.

Romeins tijdperk[bewerken]

De poging van Rome om de wereld te veroveren mislukte grandioos, het was ongelofelijk. Tot op de dag van vandaag willen de mensen het nog steeds niet geloven en denkt iedereen dat het Romeinse rijk een groot wereldrijk was.

Alles na het Romeins tijdperk[bewerken]

Na het Romeins tijdperk gebeurde er niks boeiends meer in Italië. Buiten de maxi-proccesi en WO II, maar dat is een véél te lange uitleg, niet?

Zie ook[bewerken]

}


Italiaanse vlag.png
Dese articola is gescrefe door ene Italiano!
Italiaanse vlag.png

}