Je Oma

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Het levende lijk Je oma

Het levende lijk van de familie Je oma is een familielid dat in de meeste gevallen de moeder is van je moeder of vader en waarmee je tot haar of je eigen dood mee zit opgescheept. Ontken de realiteit maar niet, je zult haar minstens elke Kerstmis, verjaardag en in sommige ernstige gevallen ook Moederdag moeten bezoeken. Dat gaat vaak gepaard met verschrikkelijke gevolgen. Veel minderjarigen en volwassenen hebben door dit beruchte familielid ernstige psychische stoornissen opgelopen. Net als radioactieve straling is lange blootstelling aan het levende lijk je oma erg schadelijk en kan dat de volgende gevolgen hebben:

  • lepra-achtige verschijnselen aan onder andere de wangen;
  • ernstige psychische stoornissen, vanwege hersenspoeling, zoals het herhalen van woorden over hoe schattig je bent en hoe hard je groeit. Dit gebeurt zowel bij minderjarigen als bij volwassenen.

Oma's kunnen niet meer werken, zodat ze moeten worden onderhouden door de overheid, die hen dus elke maand geld geeft via een programma genaamd "Algemene Oude-wijven Wet" of "AOW". Het grootste gedeelte van dit geld wordt uitgegeven aan drugs, omdat de meeste oma's aan intensief drugsgebruik doen.

In bijna alle gevallen kunnen levende lijken oma's ogenschijnlijk niet werken met een computer, terwijl ze die in het geheim gebruiken als een geheim communicatiemiddel in een samenzwering tegen de overheid. Hierover horen wij eigenlijk niets te weten, aangezien het geheim is. Hoe wij dit dan weten mogen we niet zeggen.

Kolére, zo'n kort artikel is er nog niet eerder geweest! Misschien kan jij dit artikel nog wat uitbreiden!
Een centimeter of drie zou al een goed begin zijn...
Dirt-vader.jpg Bekende moeders en vaders, ook wel: ouders.

Vaders:

Vader · Vadersvader · Vader Abraham · Onze Vader · Vader Tijd · Vader des Vaderlands

Moeders:

Moeder · Moedersmoeder · Moeder Aarde · Moeder Natuur · Moeder Taal · Moeder Teresa