Jehova's Getuigen

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Jehova's getuigen...

Jehova's Getuigen zijn de getuigen van Jehova.
~ Kapitein Overduidelijk over Jehova's getuigen

Daar was ik geen getuige van...
~ God over Jehova

Rama Lama Ding Dong
~ Een Jehova's getuige over zijn dinsdagochtend

#@$&@#!!!
~ Youp van 't Hek over Jehova's getuigen

Bent u de getuige?
~ Een rechter over een Jehova's getuige

Ik kom ook het licht brengen hoor!
~ Een installateur van de Nuon over Jehova's getuigen.

Jehova's Getuigen, (Taxonomische indeling: rijk Demonia, stam Feces). Sommigen beweren dat ze van een andere planeet komen. Anderen beweren dat ze in feite wandelende doden zijn… Het enige dat we zeker weten is dat het overal is en er niet voor terugdeinst om ook tot in den treure aan úw deurbel te trekken.

Geschiedenis[bewerken]

In vroegere tijden werd deze diersoort vaak omschreven als Den Hobbielooschen Mensch. Na de meteorietinslag, die tevens een einde maakte aan de dinosaurussen, verschenen overal op aarde kleine wachttorentjes, en de aantallen groeiden gestaag. Eeuwen lang lieten ze de mensheid ongemoeid totdat de deurbel werd uitgevonden. De dwangmatige neurose begon toe te nemen en al snel werden overal ter wereld mensen uit hun bed gebeld met de vraag: "Kunnen we even met u over God praten?". Dat deze figuren die zich door de schaduwen van het werelddecor bewegen geen echte Christenen waren staat vast, maar ze lijden aan het Aandachtstrekkerij persoonlijkheidsstoornis, waaraan ook Emo's, Geert Wilders en Adolf Hitler mee te kampfen hadden. We vroegen een willekeurige Jehova's Getuige om commentaar, maar al wat ze had te zeggen was "dingdong".

Herkenning[bewerken]

Wat ons natuurlijk allen opvalt aan de Jehova's Getuige, is dat ze zich alleen in groepjes over straat verplaatsen (waarschijnlijk uit angst om aangevallen te worden door een basilisk). Daarnaast is de eeuwigdurende glimlach een typisch kenmerk van een rasechte Jehova's Getuige. Het zal daarom niemand verbazen dat de beroemdste Jehova's Getuige ooit in het Louvre hangt: de Mona Lisa. Kenners beweren dat haar linkerhand is gevouwen om een boekachtig voorwerp, wat vermoedelijk een oude uitgave is van De Wachttoren.

Da Vinci! The Mona Lisa!
~ Robert Langdon over de beroemdste Jehova's Getuige


Toch vinden we in het heden nog steeds beroemde voorbeelden van diezelfde beroemde glimlach. Marijke van Helwegen en Jerney Kaagman zijn voorbeelden van BN'er die deze stralende glimlach maar niet van het gezicht verwijderd krijgen (hét symptoom bij uitstek van het Jehova's Getuigisme).
Jehova's getuigen zijn erg lekker voor in de soep. Ze werden veelal meegenomen door gegoede Christenen in de hongerwinter, tulpenbollen zijn immers ook niet alles. Jehova's getuigen houden zich vaak schuil op donkere, vochtige plaatsen.

Potverdrie, noe zitt'n ze d'r weer al!
~ Boer Teun over een kolonie Jehova's getuigen in zijn schuur

Wie is Jehova?[bewerken]

Zo kan het natuurlijk ook om Jehova's Getuigen weg te jagen.

Als puntje bij paaltje komt, blijkt dat maar heel weinig mensen getuigen waren van wie Jehova nou eigenlijk was. Uit een enquête onder 3 mensen die wél representatief is voor de mening van de Nederlandse bevolking, blijkt dat 67% denkt dat Jehova een zeldzame aapsoort is. Een navraag bij de conciërge van een willekeurige universiteit blijkt dat de meest gangbare theorie is, dat Jehova in feite het Loch Ness monster is. "Bewijs maar eens dat het niet zo is!", aldus een zelfverklaarde Jehova's getuige.

Hebben ze gelijk?[bewerken]

Nee.

Verdediging[bewerken]

Pas op, Jehova's getuigen kunnen rabiës overdragen. Als ze daarom té dichtbij komen kunt u ze makkelijk uitschakelen door het hoofd te verwijderen of de hersenen te vernietigen. Steken ze een voet tussen uw deur, dan wordt aangeraden om er een scherp voorwerp in te steken. Het onder stroom zetten van uw deurbel kan ook een uitkomst bieden, maar is een beetje vervelend voor dat kleine meisje dat kinderpostzegels komt verkopen.

Verwezenlijkingen[bewerken]