JijBuis

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springenHi, anoniempje! | Envelopje.jpg (223) | Account | History Stopbordje.jpg | Help | Log Out | Site: Wereldbolletje.jpg
Heil Aan JijBuis!!
Youtubebar.png
Tab community 118x28.gif
Pic upload 130x28.gif
Tab videos select 118x28.png
Tab categories 118x28.gif
Tab channels 118x28.gif


Youtubesearch.png


You're being watched right now...

YouTube-Layout2.jpgJijBuis is een welbekende ontmoetingsplaats voor slecht gehumeurde mannen van boven de zestig, lelijke Wikipedianen en ieder ander persoon dat over slechtgetekende tekenfilms, kleinschalige rockbandjes of soldaten die puppies in kliffen gooien wel wat moet zeuren.


JijBuis en haar publiek[bewerken]

JijBuis en JuMp$tYl€rTs[bewerken]

JijBuis en jumpstylerts kennen samen een heel fantastisch en uitgebreide geschiedenis. Niet alleen is elke achtertuin uit Noord-Brabant, Rotterdam en Schiermonnikoog in al hun pracht en praal te aanschouwen, ook is de overdosis aan Nikes niet te overzien.

JijBuis en otaku's[bewerken]

Youtube en Otaku's zijn al lang in oorlog. Dit omdat de sowieso al pixelige ondertiteling op JijBuis extra pixellig is en eruit ziet als censuur. Ook verwijderd JijBuis alle goede anime van goede kwaliteit. Dit omdat in het beleid van JijBuis staat dat de kwaliteit tergend slecht moet zijn.

JijBuis en de poepers[bewerken]

op JijBuis is er een groep vandalisten humoristisch ingestelde mensen actief. Zij maken misbruik van JijBuis's beleid door zogenoemde JijBuis Poep te maken. Deze filmpjes zijn bedoelt om mensen te irriteren maar meestal werken ze zeer vermakend. Een Poep is niets anders dan.... ja... hoe leg je het uit.....
Kijk zelf maar !

JijBuis en aandachtszieken[bewerken]

Er zijn veel mensen op YouTube die zoeken om aandacht. Dit zijn meestal mensen tussen de 10 en de 98 jaar oud. Het is de grootste groep JijBuis gebruikers. Er zijn verschillende hiërarchieën binnen deze groep:

JijBuis en de rest[bewerken]

De rest van al het uitschot op JijBuis kan niks anders doen dan 5 keer hetzelfde filmpje uploaden, praten over hun kat of zeiken over alles wat los en vast zit. Deze mensen zitten ook vaak op twieter en Hyves.

Filmbeleid van JijBuis[bewerken]

JijBuis kent naast een groot publiek ook een ijzersterk beleid. Deze bestaat uit de volgende regels:

 1. De kwaliteit moet tergend slecht zijn.
 2. Er mag geen gecopyright materiaal gebruiken. Dit is om kracht bij te zetten aan regel 1.
 3. De lengte van het filmpje mag niet boven de 10, 11, 15 De lengte mag zo lang als je wilt.
 4. Wij bepalen zelf wat wij willen zien. Als een film geen mainstream is dan moet het weg.
 5. Het downloaden van films is verboden maar we maken het toch mogelijk voor Firefox gebruikers met deze plugin of gebruikers met dit programmaatje.

Commentaar leveren[bewerken]

Commentaar leveren op JijBuis filmpjes is erg lastig. Hier volgen daarom een paar tips:

 1. Reageer altijd met het zinnetje: "this is fak". Ook al weet je dat het echt is of heb je nooit engels geleerd op school en zou je niet weten wat dit zou betekenen!
 2. Scheld altijd in je comments, maar zodra de maker (of een ander) persoon het niet met jou gescheld eens is, antwoord je met het ontkennings zinnetje: "wow! i havent tiped this!", "im haked!" of "wow! i was away and my broter turned te compter on and psted this on my youtube acc!"
 3. Praat altijd slecht engels! Doe niet de moeite om het goed te doen, dat is een JijBuis zonde! Dus: "Tah dog yu aare welkeng wieth n thi mova si faka!". Ook is het een goed idee om in het Nederlands te reageren, preferabel met slechte grammatica.
 4. Als je denkt dat je het beter kan, post dan altijd een slechter filmpje!
 5. Kijk filmpjes die je totaal niet aanstaan en reageer met woorden als: "wat a stupit moevie!", "you are so stupidt!", "and other youtubers too!" of "i want tose 16:31 of my lif bak!"
 6. Post spam als: "this isnt sex! w w w. s e x y d o g z . c o m, 4 free webcamdawgs!!" of "dere was a girl she went home after school she saw a clown in the mirror!!!! and then she had to drink a cup of hot chocolat!!!! and then......... then she had to sleep!!!!!!! pst this movie to 300000 other movies or you will die!!!!!!"

Nadelen JijBuis[bewerken]

 1. Geen bloot. Geen sexmovies dus!
 2. Onverwachte reclames die je niet kunt doorspoelen!
 3. Als je het niet nauw neemt met hun privacy voorwaarden dan is de kans groot dat je als straf wordt verbrijzeld.
 4. Kans op goede kwaliteit! Probeer deze filmpjes zo vaak mogelijk te ontwijken!
 5. Kans op content met een logisch doel! Pas op, gevaarlijk voor je gezondheid!
 6. De duivelse bedrijven Sony en WMG zijn momenteel op oorlogspad om alle video's op JijBuis te voorzien van hun muziek-rechten zodat jij minder kijkplezier hebt.
 7. Geen kans op virussen! Ja, als je deze site bezoekt heb je kans dat je geen virus binnen krijgt!
 8. En vooral: veel scheldwoorden! Je woordenschat wordt negatief uitgebreid!

Je bent gewaarschuwd!