John McCain

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Johan McCain te zien met Arnold Zwartei.

John McCain is een wereldwijd bekende patatbakker uit Amerika die soms in zijn vrije tijd politicus en senator speelt die zich kandidaat had gesteld voor het presidentschap in de Verenigde Staten van Amerika in 2008. Buiten dat is hij ook voormalig soldaat en krijgsgevangene tijdens de Vietnamoorlog.

Jeugd[bewerken]

McCain, als hij boos is.

John groeide op in Coco Solo, en Amerikaanse nederzetting nabij het Panamakanaal. John komt uit een militair nest. Zijn vader was admiraal bij de marine, net als zijn oom, zijn tante, zijn neef en zijn nicht. Zijn moeder was generaal van het derde divisie huisvrouwen en zijn oudere broer was de beste scherpschutter van het Amerikaanse leger.

McCain tijdens de Vietnamoorlog[bewerken]

John was een dapper soldaat. Hij beschermde vrouwen tegen verkrachtingen. Hij redde baby's uit brandende gebouwen en gaf hongerige kinderen te eten. Eten wat hij zelf verbouwd had, wat meestal bestond uit aardappelstaafjes. Hij bouwde in zijn eentje talloze scholen en ziekenhuizen waar hij zelf les gaf en operaties uitvoerde. Hij legde eigenhandig de riolering in Hanoi aan. Toch konden de inwoners van Vietnam de acties van McCain niet waarderen en sloten hem op. Gelukkig kwam zijn broer de scherpschutter hem redden. Zijn dappere broer, dapperheid zit in de familie, schakelde twee complete Vietnamese divisies uit en schoot met zijn laatste kogel twee vijandige straaljagers neer. Daarna nam McCain rust en leerde hij daar loempia's maken, waardoor hij zijn vechtlust verloor en zijn zin voor het koken op zag waaien.


McCain als kok[bewerken]

Het logo van zijn bedrijf nadat het opgekocht was door de Nederlander.

John wilde niet meer vechten, hij werd pacifist. Als pacifist keerde hij zich tegen de Vietnamese oorlog. Hij voerde campagne voor de vrede en was hier zo succesvol mee dat de vrede ook daadwerkelijk getekend werd. Daarna ging hij kleren en voedsel inzamelen voor de door de oorlog getroffen Vietnamezen en startte hij een restaurantje. Deze vernoemde hij naar zichzelf, McCain. Hier begon hij patatstaafjes te maken die hij al maakte tijdens de Vietnamoorlog. Deze maakte hij dan nog wat lekkerder en ging deze ook verkopen. Dat bedrijf werd wereldwijd bekend, en later werd dit bedrijf opgekocht door een Nederlander.

McCain als senator[bewerken]

Door deze acties (het opkomen voor de Vietnamezen, buiten het koken om) werd John heel beroemd en populair in Amerika. Zij maakten hem daardoor ere-senator voor het leven met driedubbelstemrecht en gaven hem een eigen legerdivisie.

McCain als presidentskandidaat[bewerken]

Onze OnPiniedeskundige Maurice de Hond heeft onderzocht wat voor mensen op John McCain stemden. Ziehier het resultaat.

John wilde zijn goede ideeën op landelijk niveau inzetten. Daarom stelde hij zich verkiesbaar als president. Hij had de volgende plannen:

 • onmiddellijk verbod op de doodstraf.
 • Legalisatie van het homohuwelijk.
 • Verbod op het heterohuwelijk.
 • Legalisatie van wiet.
 • Verbod op alcohol.
 • Verbod op het dragen van vuur- en steekwapens.
 • Gratis zorgverzekeringen voor iedereen.
 • Gratis openbaar vervoer.
 • Verbod op pick-uptrucks en countrymuziek.
 • Een atheïstische houding tegenover religie.
 • Bevoordelen van niet-blanke groepen in de samenleving.
 • Alleen de staat mocht voor scholing zorgen.
 • Vernietiging van alle kern-, biologische- en chemische-wapens.

Helaas werd John op onverklaarbare wijze niet gekozen als president. Hij verloor van Obama, die moslim was. Momenteel is John bezig om gouverneur van de Verenigde Naties van Amerika te worden.

Zie ook[bewerken]