Joran van der Sloot

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Joran tijdens de opname van zijn hitfilm Mokkels Mangelen in Marbella".

Joran van der Sloot, is een bekende Nederlands acteur, die in samenwerking met Peter R. de Vies de ene na de andere Emmy in de wacht sleept. Na de kaskraker "Alle remmen los op Aruba", kwamen ze in november 2008 met de nieuwe hitserie "Tieten in Thailand". Zijn eenmalige uitstapje naar de literatuur werd niet echt door Peter gewaardeerd omdat de laatste daar niet bij in kon stappen. Toch wilde Peter de vruchtbare samenwerking niet verbreken, dus in de planning stond een serie genaamd "Met Van der Sloot de wereld rond" Hierbij zouden naast (opnieuw) de vrouwenhandel in Thailand, ook het zeehondjes knuppelen in Canada en de Goudkoorts in Ghana aan bod komen.

Voorlopig is Joran echter bezig met zijn nieuwe onafhankelijke reeks "Peentjes zweten in Peru". Peter heeft hierop gereageerd met een nieuw programma: "Oh Oh Castro Castro" met in de hoofdrol de bekende Amerikaanse soapactrice Beth Twitty.

Kimberley Vlaeminck.jpg
Jongens en meisjes die aandacht zoeken

Ballenjongen · Boomknuffelaar · Bosjesjongen · Damschreeuwer · Dambrander · Discussiejongen · Mister Emmy · Grasmeisje · Kattenmeisje
Krantenjongen · Lavendeljongen · Maasmeisje · Mangelmannetje · Naaldenjongen · Pandaknuffelaartjes · Regelneven · Relnichtjes (Jut & Jul)
Richtingaanwijzers · Sjongejongen · Spekjongen · Sterrenmeisje · Peroxidejongetje · Zangaapjes · Zeilmeisje