Kabouter

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
ATTENTIE!

De kabouters op deze pagina kunnen alleen geneutraliseerd worden door ze
IN TE KLEUREN
!!!

Kleurkabouter001.GIF

De kabouter is een klein irritant ventje dat het leuk vindt om zich in appeltaarten te verstoppen en dan te wachten tot iemand de taart opeet. Vervolgens begint hij alles wat hij ziet op te eten.

Uiterlijk[bewerken]

Goed zo! Allemaal lonsdale!
~ Geert Wilders over de kleding van tuinkabouters

Kabouters zijn meestal nat van de lichaamssappen die geproduceerd worden door mensen. Ze hebben geen last van maagzuur: ze gebruiken een Energy Shield van Dark Magic om zichzelf te beschermen. Ze dragen een rode puntmuts, en sommige een witte die hun hele gezicht bedekt met gaatjes om door te kijken. Ze dragen meestal een lonsdale vest met capuchon en sommige een witte mantel die past bij de witte muts. Andere vinden het leuk om alleen een puntmuts te dragen en voor de rest niks. Ze dragen veel spijkerbroeken en voor de witte tuinkabouters is er een witte broek. Ze dragen allemaal Dr. Martens van hout. De mannelijke kabouters hebben een klein baardje en soms een sik. Dat hebben alleen de kabouters die Satan aanbidden.

Habitat[bewerken]

Kabouters wonen uitsluitend op vooroordelen, vooral die met betrekkingen op Joden. Ze kunnen de vooroordelen ook zelf maken met hun lonsdale vesten. Als ze volwassen zijn, gaan ze een appeltaart opzoeken en blijven ze erin wonen totdat ze worden opgegeten. Ze gaan dan in de maag zitten en eten die van binnen op, en leggen er zelfs eitjes in. Na een tijdje zoeken ze de nooduitgang op. De eitjes blijven een maand zitten. Als ze uitgekomen zijn blijven ze nog een paar dagen rondhangen en van de maag te eten. Dit veroorzaakt de aandoening maagzweer.

ATTENTIE!

Vergeet de kabouters op deze pagina niet
IN TE KLEUREN
!!!

Natuurlijke vijanden[bewerken]

Kleurkabouter002.GIF

Kabouters worden vaak afgeschoten en opgegeten omdat ze erg lekker smaken (een kruising tussen hond en vis). Het probleem is dat ze meteen geraakt moeten geworden, anders gebruiken ze Satan's Rage en dat is zeer dodelijk. Het is erg moeilijk om een kabouter te zien, en op de plek waar de meeste vooroordelen voorkomen (meestal in de pub) worden ze platgetrapt. Hun Energy Shield moet op dat moment dan ook uit zijn, wat moeilijk te zien is.

De kabouters worden gesteund door Geert Wilders en Satan. Ook Hitler was een groot bewonderaar van de kabouters,de gemeenschappelijke jodenhaat speelde hier een belangrijke rol in. Er zijn geruchten dat Osama Bin Laden ze gebruikt voor zelfmoordaanslagen, doch daar geen bewijs voor is.

Verder zou er ook nog een SS divisie zijn geweest die louter uit Kabouters bestond, die zou enorm gevreesd zijn omdat ze geen front nodig hadden, maar daar gewoon gangen er onderdoor groeven. Na de oorlog is de hele divisie gedeporteerd naar het koude en onherbergzame Twente.

Voeding[bewerken]

Kleurkabouter003.GIF

Kabouters eten alleen organen in het menselijk lichaam, maar als ze echt honger hebben kunnen ze leven op shag. Ze eten soms ook elkaar op na de paring, maar alleen als ze héél erg high zijn. Omdat ze zoveel roken komt dat vrij vaak voor.

VKB (Verenigde Kabouter Bond)[bewerken]

De Verenigde Kabouter Bond is een politieke partij van kabouters die doet alsof ze opkomt voor de rechten van de kabouter, maar in werkelijkheid probeert Nederland over te nemen. Wilders weet dit en wilt dit niet, maar probeert ze niet tegen te houden. Het grote probleem in het plan is dat als de VKB weer eens een zetel heeft gewonnen, denk iemand anders dat de stoel leeg is en gaat erop zitten, waarbij een nietsvermoedende kabouter wordt geplet.

ATTENTIE!

U hebt verzuimd de kabouters op deze pagina
IN TE KLEUREN
!!!


Scheldwoorden

Het A Woord · Het B Woord · Het C Woord · Het D Woord · Het E Woord · Het F Woord · Het G Woord · Het H Woord · Het I Woord · Het J Woord · Het K Woord · Het L Woord · Het M Woord
Het N Woord · Het O Woord · Het P Woord · Het Q Woord · Het R Woord · Het S Woord · Het T Woord · Het U Woord · Het V Woord · Het W Woord · Het X Woord · Het Y Woord · Het Z Woord