Kannibaal

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Schijn bedriegt, pas op!

Een kannibaal is een persoon met de hoogst haalbare culinaire onderscheiding ter wereld. Personen met een kannibalen status zijn de enige mensen ter wereld die het recht hebben te genieten van gerechten met mensenvlees, dit maakt ze echter gevreesd en ongeliefd onder de voedselgroep mensen, vandaar dat kannibalen hun status vaak geheim houden en teruggetrokken leven.

Gewoontes en kenmerken[bewerken]

Kannibalen eten graag mensenvlees. Dat is duidelijk, Echter de kenmerken van een kannibaal zijn divers, maar bevatten (als je erop let) toch snel herkenbare trekjes. Kannibalen zijn teruggetrokken mensen met toch een groot sociaal vermogen, dit maakt dat de kannibaal uit de schijnwerpers blijft maar toch makkelijk zijn prooi delicatesse kan lokken. Natuurlijk is niet iedereen met deze eigenschap een kannibaal, ze moeten ook kaal of lelijk zijn, en de meesten dragen geen (Jan-smit?)onderbroek maar een lendedoek. Ken je dus lelijk en terug getrokken mensen met een lendedoek die WEL sociaal zijn, dan is het geen nerd maar een kannibaal. Verdere informatie die door uitgrondige bestudering, observatie en volksonderzoeken is vergaard maakt duidelijk dat veel kannibalen graag raar om hun lippen likken en regelmatig een dwangbuis dragen die ze af en toe combineren met een muilkorf. Ook is de kannibaal ironisch genoeg vaak te vinden bij de rauwkost. Kannibalen houden namelijk van rauw voedsel, zowel vlees als groenten. Kent u dus mensen die niet alleen sociaal teruggetrokken zijn maar ook veel american filet en groenten kopen dan is de kans groot dat u met een kannibaal te maken heeft.

Sommige kannibalen hebben buiten al deze kenmerken een huisdier. Dit huisdier is herkenbaar aan zijn felgele/blauwzwarte uniform, badge en stroomstok. Deze loopt noot verder dan 3 meter bij de kannibaal vandaan. Met een aaibaarheidsgraad van 0 op 10 is dit dier niet erg vriendelijk, maar zolang je ze niet aanraakt doen ze ook niks bij jou.

De tv-serie[bewerken]

In 2002 werd er een komische televisie serie bedacht met als titel 'kannibalen'. De serie was gebaseerd op het kannibaal zijn. elke aflevering was er een gastoptreden van een bekende Nederlander die de situatie van een kannibaal leerde kennen d.m.v. komische sketches, verzorgt door de vaste improvisatie ploeg. Aan het einde van het programma deed de gast mee met een sketch waarin de gast meestal opgegeten werd. De serie stopte in 2005, op het moment dat er even geen BNners meer waren en de kannibalen aan de presentator begonnen te knagen.

Bekende kannibalen[bewerken]

  • Hans Kraaij Jr.
  • Hannibal Smith Lecter
  • Jamai
  • Gerard Joling (tevens oorzaak zelfmoord)
  • B. Botje
  • Dennis Storm
  • Valerio Zeno

Verschil met vegetariërs[bewerken]

Voeding[bewerken]

Qua voeding verschillen de vegetariërs niet veel van de kannibalen, ze eten allen rauw voedsel en beide groepen worden in het algemeen uitgekotst door de samenleving, uitzonderingen hier op zijn natuurlijk de Amerikaanse gemeenschap en die op Paaseiland. Het enige verschil is echter vleesch, jazeker, vlees, vlees en nog eens vlees. Zoals veel mensen weten eten vegetariërs geen vlees en vleeseters wel, daarom worden vleeseters ook wel vleeseters genoemt. De kannibaal is een onderklasse van de vleeseter (Carnivorus Canivorus Homo Sapiens Hannibalus) en is dus absoluut geen vegetariër. Een ander verschil is dat vegetariërs ook gekookt eten durven te eten, kannibalen walgen van koken en lusten je rauw. Was er al gemeld dat vegetariërs geen vlees eten?

Uiterlijk[bewerken]

Vegetariërs hebben haar, veel haar. Kannibalen zijn kaal of bijna kaal, meestal dragen ze een pruik. Ook qua kleding verschillen ze heel veel. Een Kannibaal kan zich heel beschaaft kleden in pak en jas, of juist in alleen een lendedoek (rauwePanter of rauwetijgerprint) terwijl de Vegetariër in verrotte wereldwinkel kleding of een overal van natuurlijke stoffen loopt.

Zie ook[bewerken]