Kim Jong-il

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
OnNieuws OnNieuws heeft een nieuwsartikel over dit onderwerp: Overleden Kim-jong-il hits America!


Kim Jong-il
Kim-jong-il-dropping-the-bass4.jpg
Algemene informatie
Geboren 6 en 9 Januari 1906
Geboorteplaats PoingPang
Overleden 17 December 2011
Doodsoorzaak Overdosis Reistabletten
Nationaliteit Noord Koreaans (zeg maar Chinees)
Overige informatie
Religie Stalingradisch


Kim Jong-(Deb)il is de eigenaar van Bakker Bart, Hij staat bekend voor het uitdelen van broodjes aan de burgers van Noord-Korea.

Geschiedenis[bewerken]

Kim Jong-il werd geboren op de Paektu-berg, in het bijzijn van drie "koningen" en twee regenbogen. Een wonder natuurlijk, maar niet wereldwijd erkend wegens een gebrek aan eenhoorns. Kim Jong-il groeide op in een rustige, natuurlijke omgeving volgens zijn vader, Kim Il-sung, de Vader der Vaderen aller Koreanen, zon en universum tegelijk. Volgens zijn biografie was Kim Jong-il als klein kind professioneel golfer (In een partij van 38-under par maakte hij 11 maal hole-in-one), bowler (alleen maar strikes), voetballer, basketballer en kooi-vechter. Hij was lid van de Power Rangers, samen met Vladimir Poetin, George W. Bush en Rita Verdonk. De Power Rangers werden helaas opgeheven wegens een klein nucleair meningsverschil tussen George W. Bush en Kim Jong-il. Na zijn glorieuze carrière als Power Ranger nam hij het bedrijf van zijn vader over toen hij stierf, Bakker Bart. Bakker Bart groeide onder Kim uit tot een bedrijf van wereldformaat met filialen in heel Noord-Korea.

Zijn (in scene gezette) dood[bewerken]

Geliefde Leider, god, Generaal, Mansé tienduizendmaal Kim Jong-il heeft zijn eigen dood in scène gezet. In 2011 liet hij de wereld weten dat hij overleden was in de hoop dat de aandelen van Bakker Bart zouden stijgen (vergelijkbaar met het aantal verkochte nummers van Michael Jackson toen hij dood ging!). Helaas bleven de aandelen gelijk. Dit betekende dus dat het volk van Noord-Korea (alweer) geen eten kreeg.

Kim is nu te vinden in een plaats genaamd "the cave". Onder andere Osama en Khadaffi verblijven hier ook. Tot Kim Jong-il weer opduikt (wat overigens zeer onwaarschijnlijk is), neemt zijn zoon Kim Jong-un het stokje van hem over.

Zie ook[bewerken]

KimBro3.png
GROTE LEIDERS
KimBro3.png

Assad · Van den Berg · Berlusconi · Erdoğan · Franco · Hitler · Kafka
Kim I · II · III · Macron · Mandela · Mario · Merkel · Mussolini · Obama
Poetin · Robespierre · Rutte · Stalin · Thorbecke · Tito · Trump · Wouterse