Kind

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Een kind, in een veelvoorkomende vorm als baby.
      Oeps! Bedoelde je soms New Kids? Waarschijnlijk niet...

Een kind is een vervelend object dat uiterst getalenteerd is in krijsen en overdrijven. Het wordt alleen geproduceerd door zeer domme mensen die niks beters te doen hebben met hun leven. Sommigen zijn daarna zo wanhopig dat ze hun kinderen meenemen op vakantie, in de hoop dat ze daar beter van gaan luisteren. Als ze dan eindelijk volwassen zijn en uit huis gaan heb je gemiddeld nog twee jaar voor de ouders van het kind sterven! Dan komen ze op hun begrafenis en lezen ze een gedicht voor van een of andere depressieve dichter die al honderden jaren geleden is overleden.

Baby's[bewerken]

Baby's worden gezien als de beginfase van kinderen en zijn over het algemeen kleine mormels. Als je niet weet hoe ze eruit zien: denk maar aan bulldogs. Ze huilen altijd, bijten elke speen die je ze geeft kapot (mochten ze al tanden hebben), dus er wordt je aangeraden dit niet te doen. Meestal veroorzaken ze pijn in de rug omdat men ze té vaak moet dragen, en ze zijn altijd aan het huilen. Niet bepaalt een prettige periode uit hun leven (en van de ouders) dus... Het Engelse woord voor baby is overigens sandwich.

Kleuters[bewerken]

We hebben de peuterfase overgeslagen omdat deze gewoon niet nuttig zijn in de hedendaagse maatschappij. Hoe dan ook, kleuters echter zijn net weer een tikkeltje erger dan baby's én peuters: kleuters zijn uit de gehele mensheid de meest genadeloze en gevaarlijkste soort. Ze gaan net naar school, gaan kun klasgenootjes pesten zodat die later zeer ernstige psychische stoornissen krijgen, gaan ze allemaal met kleuter-verkering met een andere leeftijdsgenoot waardoor deze een "stoer" en "laks-hebbend" persoon zal worden waar ieder "normaal" mens zich aan gaat ergeren, en ze willen allemaal politieagent of zuster worden. Zo komt het althans wel over tegenover hun eigen leeftijdsgenootjes.

Tiener[bewerken]

De vervelendste periode uit het leven van vrijwel iedereen: de pubertijd van het kind. Ze krijgen puistjes, dingen die er eerst niet waren beginnen te groeien, die overal door het huis slingeren, ze nemen hun punkvriendjes en balletvriendinnetjes mee naar huis en zijn allerlei vreemde dingen aan het doen. De ouders hebben het dan ook altijd moeilijk met deze kinderen. Het woord probleemjeugd en hangjongeren komt dan ook bij elke politicus opdoemen bij het horen van dit woord, maar onthoud: politici hebben sowieso geen leven omdat ze nergens anders over kunnen denken dan de problemen in een land met alle mensen...en kinderen.

Na de kindertijd[bewerken]

Na de kindertijd gaat een tiener rond het 18e en 21e levensjaar evolueren tot volwassenen. In die periode krijgen kinderen verstand (gezond of ongezond, hangt allemaal in deze kindertijd af) en bewustzijn waarmee men bezig is. Ook begint men serieuzer te denken, althans, dat moeten ze. De ouders hebben ze niet meer nodig en vice versa, totdat de ouders het vragen en eisen. Een vreemde wereld is het toch...

Zie ook[bewerken]