Koorknaap

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Oorsprong[bewerken]

De prachtige relatie tussen priester en koorknaap liefdevol gefotografeerd.

Zo rond 900 viel het de toenmalige paus Gregorius Neckschot de vierde op dat de meeste priesters het zo druk hadden met hun gezin dat ze nauwelijks aan hun relatie met God toekwamen. Daarom voerde hij het celibaat in. Maar het verbod op seksuele relaties zorgde voor grote opgehoopte frustraties en agressie bij de priesters en zou uiteindelijk tot de kruistochten en de inquisitie voeren. Pas rond 1800 besefte paus Urbanus de achtste dat de boodschap van liefde die de kerk zou moeten verspreiden door de opgehoopte seksuele frustratie van priesters niet echt tot uiting kwam. Daarom stelde hij het ambt van junior seksueel hulpverlener voor de Rooms Katholieke geestelijkheid in. Dit ambt is alleen toegankelijk voor jonge jongetjes, omdat die niet zwanger kunnen worden en verder niet al te veel zeuren.

Zang[bewerken]

Het valt niet mee om elke dag maar weer de behoeftes van hitsige priesters te bevredigen. Koorknapen komen daarom elke zondag in groepjes bij elkaar om in het Latijn over hun ellende te zingen. Vaak trekken ze daarmij weer zoveel publiek dat priesters de belangstelling gebruiken om een hypocriet preekje af te steken. Omdat het grote publiek de junior seksueel hulpverleners voor de Rooms Katholieke geestelijkheid alleen van deze zangbijeenkomsten kent kregen de junior seksueel hulpverleners voor de Rooms Katholieke geestelijkheid in de volksmond al snel de bijnaam koorknaapjes.

Kleding[bewerken]

Koorknaapjes dragen wijde jurken die van onderen open zijn zodat de priesters makkelijk toegang hebben tot de voor hen interessante lichaamsdelen..

Voorbehoedsmiddelen[bewerken]

Om ervoor te zorgen dat priesters een grote keuze aan verse knaapjes hebben heeft de paus het gebruik van voorbehoedsmiddelen verboden en wordt het hebben van veel kinderen vanuit de R.K. kerk gestimuleerd.

Koorknaapjes met pensioen[bewerken]

Wanneer koorknaapjes in de puberteit komen gaan ze met pensioen, ze kunnen dan doorstromen naar de functie van koorbal (ook wel als corpsbal geschreven, maar dat is alleen maar om interessant te doen) of koormeisje. Koorballen zijn door hun jeugd zo gewend aan mannelijk gezelschap dat ze samenkomen in verenigingen die alleen voor mannen toegankelijk zijn. Door hun jeugd waarin ze eigenlijk een vrouw vervangen hebben zijn koorballen erg onzeker over hun mannelijkheid. Ze proberen daarom overdreven macho te doen, en verdrinken hun jeugdtrauma's met veel goedkoop bier.

De rest van de ex-koorknaapjes lukt het helemaal niet meer om hun mannelijkheid terug te vinden. Ze zijn er zo gewend aan geraakt vrouwenkleren te dragen dat ze dit ook in volwassenheid blijven doen. Dit zijn de zogenaamde koormeisjes. Iedereen kan zien en horen dat dit eigenlijk mannen zijn, behalve de koorballen die nooit kennis hebben gemaakt met echte vrouwen. Koormeisjes gaan dan ook alleen relaties aan met koorballen.