Lesbiënne

Uit Oncyclopedia
(Doorverwezen vanaf Lesbiennes)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Bijna compleet en o-zo-kort, heb jij misschien nog een idee voor uitbreiding?!

Lesbiënnes zijn meisjes die andere meisjes leuk vinden
~ Kapitein Overduidelijk over Lesbiënnes

En God zei dat het goed was.
~ Jouw priester op zondag over Lesbiënnes

Twee Halve Bollen in Maagdenburg
~ Otto von Guericke over Lesbiënnes

In tegenstelling tot homo's (die het vaak nogal krap hebben), vinden sommige mensen lesbische seks alleen maar een goed idee. Normaal heeft iedere man een fantasie of twee over dat hij een orgie heeft met 7 Lesbiënnes en het is in het algemeen geaccepteerd bij het CDA dat homoseksuele mannen zeker zullen branden in de hel.

18e eeuwse orgie. Geil hè?

Homoseksuele vrouwen, aan de andere kant, mogen in Gods eigen slaapkamer, maar ze hun lesbische geest verlaten om plaats te maken voor biseksuele (jaja, dat is anders). In de naam van de wetenschap zouden de meeste mannen onderzoek doen hoe ze hun vriendin in een biseksuele nymfo kunnen veranderen, om dat vervolgens af te zwaaien met 'Ach, wetenschap gaat voor alles..'

Hoe dan ook, in het echte leven, zien Lesbiënnes eruit als kleine houthakkertjes, maar dan sterker. Hun kapsels zien eruit alsof ze hun bijltjes gebruikt hebben om het te "knippen". De meesten van deze soort leven op het Griekse eiland Lesbos, waar ze veelal een baan hebben als vloerreiniger. Maar ach, de meeste mannen geven hier niks om, omdat ze... nouja... sexy zijn!

De bevolking van Lesbos bevat verschillende ethische groepen en religies: nichten, lippenstift-lovers, feministen, fietsers, tuinmannen, dijken, kunstenaars, hedendaagse dansers, tenniskampioenen, koffiedrinkers, heidenen en anderen. Er is geen officiële telling. Er is wel een boek uitgekomen, getiteld 'Potten, potten en deksels', geschreven door Gordon. Wat zij echt bedoelde, was dat hetzelfde geslacht beter was dan het andere geslacht. Veel Lesbiënnes beschouwen haar als de ijs-brekende uit-de-kast-komer. Ongeacht hun Griekse afkomst, doen alle Lesbiënnes mee in het vieren van de Ultieme Lesbiënne, afgesloten met het feest 'Feest als een beest', op de top van de berg "Mount Lesbo".

Veel Lesbiënnes wonen nog steeds in de natuur, waar ze hun tuintje onderhouden, groenten verbouwen en naakt zwemmen. Hun technieken in door dikke bosjes navigeren worden wereldwijd gerespecteerd.

Het favoriete voedsel van een pot is vloerbedekking, en hun favoriete drankje is een breeeeezzeerrrr. Ze houden van muziek waarbij ze bij voorkeur gaan jodelen, en zijn gek op dansen. Door verschillende groepen wordt gedacht dat ze zorgen voor communistische gedachten bij jongemannen en hun rechterhand.

De politiek[bewerken]

De lesbische regering is een parlementaire monarchie. De monarchieën gaan naar de titels "Borstenkoning" en "Femme Queen", die wonen in het Huis van Roze. Er zijn verschillende politieke partijen, maar de krachtigste zijn:

De Borstenpartij is een ultra-conservatieve, ultra-religieuze en pistool-liefhebbende partij die tegen heteroseksuele trouwerijen zijn. Ze ondersteunen grote bedrijven, zorgen voor weinig belasting op turntoestellen en vrouw-op-vrouw actiefilms.

De Feministische partij zijn een stelletje liberale, koffiedrinkende, neukende, meisjesachtige meisjes die niks anders doen dan zeuren en klagen over de wereld en die het dolletjes vinden om over het strand te lopen en op een koude winternacht een 8017831 pagina's tellend boek te lezen bij de open haard.

De lippenstiftpartij. Als je er eenmaal in zit, wil je er gewoonweg nooit meer uit.

Dominatie[bewerken]

Lesbiënnes zijn de samenleving aan het infiltreren om te proberen de wereld over te nemen. Ze doen alsof ze normale mensen zijn, maar voor de aandachtsbestedende observeerder zijn er vele aanwijzingen die ze prijsgeven. Als je een vrouw ziet en je wilt weten of ze pot is of niet, kijk dan naar de volgende tekenen:

  • Heeft ze seks met andere vrouwen?
  • Heeft ze een vriendin?
  • Heeft ze seks met andere vrouwen?
  • Heeft ze schimmel op haar gum?

Zie ook[bewerken]