Lijst van wapens die niet bestaan maar wel zouden moeten bestaan

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

In de loop der jaren zijn er veel wapens gemaakt. Vaak gebaseerd op de natuur maar dan ongeschikt voor vegetariërs. Helaas zijn er veel wapens die niet bestaan maar wel zouden moeten bestaan. Om de overheid een paar goede ideeën te geven is er een lijst gemaakt van de wapens die niet bestaan, maar wel zouden moeten bestaan.


Deze lijst is incompleet en zou waarschijnlijk nooit compleet kunnen worden gemaakt. Toch vragen we jou deze lijst zo compleet mogelijk te maken.Vuurwapens[bewerken]

Dali Ray[bewerken]

Effecten van de Dali Ray op een Japanse schoonheid.

De Dali Ray zou een mooi stukje wetenschap zijn die iedereen alles laat zien alsof Dali het zou hebben geschilderd maar dan met dood erdoorheen. Dit wapen zou zeer effectief kunnen zijn tegen de mensen die caravans opblazen.

Geweergeweer[bewerken]

Een geweergeweer is een geweer dat geweren afschiet die op hun beurt weer kogelkogels afschieten (kogels die kogels afschieten). Uit de kogels die uit kogelkogels komen zou dan weer een geweergeweer kunnen komen dat op zijn beurt weer geweren afschiet die op hun beurt weer kogelkogels afschieten tot het eind van de tijd.

Gitaargeweer[bewerken]

Een nieuw gitaargeweer, rechtstreeks uit de doos

Dit wapen zou de voorkeur krijgen van rockmuzikanten over de gehele wereld. Een gitaargeweer zou plectrums met verstelbare snelheid kunnen afschieten op een op hol geslagen publiek of een vreemdgaande vrouw.

Het model van het gitaargeweer zou kunnen worden aangepast aan de voorkeuren van de gebruiker. Zo zou er een akoestische versie of een basgitaarversie (met extra lange loop) realiseerbaar zijn.

RPG-geweer[bewerken]

Een RPGeweer is een duivels wapen dat Role Playing Games afschiet op zijn doelwit. Dit veroorzaakt een 2D wereld waarin het slachtoffer magie kan gebruiken tegen enge beesten. Dit moet de bekogelde blijven doen totdat hij een 3D-bril vindt.

JRPG-geweer[bewerken]

Dit is een grotere uitvoering van het RPG-geweer. Dit geweer lanceert namelijk 40-uur durende Japanse Role Playing Games met hoge snelheid af. Als iemand wordt geraakt door een JRPG-kogel dan krijgt deze een langdradig levensverhaal waarin hij (of zij) 6 of 7 anderen tegenkomt waarmee die de wereld redt van een grote kwade kracht.

Dit geweer zal in twee uitvoeringen kunnen worden gekocht, een NTSC en een PAL uitvoering. De PAL-versie zal (zoals gewoonlijk) moeilijker te gebruiken zijn en nog langdradiger zijn.

P.O.E.P.-geweer[bewerken]

Dit staat voor Prut Op Een Persoon geweer. Hiermee wordt op zeer effectieve wijze gebruik gemaakt van menselijke uitwerpselen. Er wordt een grote hoeveelheid ontlasting in de loop geperst, om dan op Rita Verdonk je vijand te worden afgeschoten. Er wordt op dit moment nog onderzoek gedaan voor een P.O.E.P.bom, maar de tests hebben tot nu toe alleen maar cont-nenten als Atlantis laten zinken.

Ongeweer[bewerken]

Aan dit geweer valt weinig op te merken, maar één markante eigenschap is dat het geweer net niet raak schiet. Ook gebeurt er af en toe niets bij het overhalen van de trekker en de munitie past niet door de loop.

Projectielen[bewerken]

Zoutzuurballon[bewerken]

Let wel op de zure dampen.

Het idee is is simpel doch effectief. Men neemt een waterballon en vult die met zoutzuur en gooit die tegen het gezicht van zijn vijand. De vijand in kwestie zou geen gezicht meer hebben en zichzelf zo lelijk gaan vinden dat die direct dood wil.

LSD ballon[bewerken]

Inhaleer de heerlijke dampen..

Het idee is is simpel en toch effectief. Men neemt een waterballon en vult die met LSD en gooit die tegen het gezicht van zijn vijand. De vijand in kwestie zou helemaal gaan trippen en per ongeluk uit het raam vallen. Leuk om te zien en leuk om te gebruiken.

Vergiftigde bloemen[bewerken]

Leuk, mooi, lekker ruikend en dodelijk. Men gooit wat vergiftigde zaden uit een vliegtuig over een grasveld en binnen 2 maanden hebben de vergiftigde bloemen genoeg gif verspreid om alles en iedereen te doden, inclusief elkaar.

Ninjanonnen[bewerken]

Rechtstreeks uit de hemel, God's elite nonnen.

Ninjanonnen zijn onderdeel van God's elite troepen. God gooit ze naar beneden tegen iemand aan zodat de ninjanonnen een zachte landing hebben en vervolgens met hun ninjaskills alles en iedereen kapotmaken.

Levende wapens[bewerken]

Krokodil met Krokodillen als ledematen (KmKaL)[bewerken]

GRRR! (grrr, grrr, grrr, grrr.)

Het idee is simpel: Men neemt een krokodil en geeft die krokodillen als ledematen. Plaats er een in de basis van een vijand en je hebt één krokodil die eet voor vijf!

Vuurfoxvrouwen[bewerken]

Kunnen worden gemaakt door een groep Open-Source wetenschappers. Een vrouw die tegelijk een fox van vuur is. Ideaal voor je furry vijanden!

Lasergestuurde ijsberen[bewerken]

Men neemt een ijsbeer, een laser en een stuur. Voegt ze samen en krijgt een laserbestuurde ijsbeer. Ideaal voor koude gehuchten als het noorden van Nederland en alles daarboven.

E72nSAPrad.gif

Schattig poesje[bewerken]

Wie vindt poesjes nou niet schattig? Ze zijn lief, klein en dit keer dodelijk. Schattige poesjes zijn namelijk uitgerust met eersteklas wapens met kogels die naast pijn doen ook nog een hartje achterlaten als wond.

Het schattige poesje is ook verkrijgbaar in de menselijke vorm. Hierbij is het "poesje" uitgerust met tanden die alles wat in zijn "mond" gaat doodbijt.

Scherpe hamster[bewerken]

Een Scherpe hamster. Naar voorbeeld van de aflevering van Hamtaro waarin Hamtaro in een puntenslijper terecht kwam.

Klein, harig, dodelijk en legaal over de hele wereld. Een hamster met een puntig hoofd die alles kan prikken. Geef de hamster een gif op zijn punt en zijn slachtoffer zou sterven aan een onaangenaam onschuldig prikje.

Haaien met lasers op hun hoofd[bewerken]

Bedacht door Dr. Evil en toch nog onuitgevonden, haaien met lasers op hun hoofd. Het idee is goed, maar het gebruik zal worden bemoeilijkt door een taalprobleem.

Je hebt twee koeien[bewerken]

Deze cijfercode heeft wél een 'Je hebt twee koeien' knop.

Als je wil inbreken in een militaire basis is het wel handig als je de cijfercombinatie van de poort hebt. Geen nood, er is nog altijd 'Je hebt twee koeien'! Omdat 'Je hebt twee koeien' het antwoord is op alles is het dus ook het antwoord op de cijfercombinatie! Succes verzekerd!

De kleine lettertjes: Er zijn maar héél weinig sloten die de 'Je hebt twee koeien' knop hebben. Dat is dan jouw probleem. Je kunt ook niet alles hebben.

Chinezen[bewerken]

Alleen geschikt in oorlogen tegen honden of katten. Je stuurt de Chinezen richting het kamp van de vijand en ze eten simpelweg iedereen op. En als ze vol zitten dan verwerken ze de honden of katten gewoon in goedkoop eten waarvan je niet wil weten wat erin zit. Het is echter wel erg lastig om met dit uiterst dodelijke wapen te werken, aangezien de meeste Chinezen na 10 jaar in Nederland gewoond te hebben nog steeds geen woord Nederlands of Engels spreken.

Lange afstandswapens[bewerken]

AAA![bewerken]

AAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAA AAAA AAA AAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAA AA AAAAAAA A AAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAA AAAAA AAAAAAAAAAA AAAAAAAAA AAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAA AAAAAAAAA AAAAAAAA AAAAAAAAAAAA AA AAAAAAAA A AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAA AA AAAAAAAAAA AAAAAAAAAA AAAAAAAAAAA AAAAAAAAAA

Shuriken katapult[bewerken]

Katapulten staan bekend als grote zware slome wapens die steentjes lanceren. De vijand aan de andere kant van de kasteelmuur zou dan ook iets hebben van "Ow mijn god, wat in de naam van kinnike Jezus is dat?" als ze zien dat er geen stenen, maar shuriken worden gelanceerd. Voor extra plezier kan de gebruiker de mensen aan de andere kant omhoog laten kijken zodat de shuriken in hun ogen terechtkomen. Hieronder een voorbeeld van de werking:
Shurikencatapult.jpg

Superdodelijke borsten[bewerken]

Slik...

De effectiviteit van deze wapen is al bewezen toen je dit kopje zag. Want waar kijk jij als lezer eerst naar? Inderdaad, de borsten. Stel je nu eens voor dat je autorijdt en je langs de weg deze, of nog mooiere borsten ziet. Je zal lang genoeg worden afgeleid om tegen een muur op te botsen. Ook al bestaat dit wapen niet, toch lijken alle vrouwen van boven de 14 uitgerust te zijn met superdodelijke borsten (al verschilt de effectiviteit per persoon).

Dingen die BOEM zeggen.[bewerken]

Dance Dance Revolution landmijn[bewerken]

Game over is voor mietjes, Life over is wat er hier gaande is!

De DDR-landmijn is een landmijn vermomd als een DDR-matje. Een stap op de verkeerde knop veroorzaakt een nucleaire explosie die alles en iedereen in de buurt verdampt. Ondanks dat dit idee goed is (met name voor Azië waar men verslaafd is aan DDR) is er nog nooit gebruik gemaakt van dit idee.

Blik met Whoop-ass[bewerken]

NIET OPENEN!

Ook al zijn er al blikken met Whoop-ass in Amerika gebruikt als muren, nog nooit was er iemand slim, dom genoeg om er een te openen. Het resultaat? 3 kleine meisjes genaamd Blossem, Bubbles en Buttercup met ultra superkrachten die het kwaad verdelgen.

Let wel op dat je er ook suiker, zout en dingen waar je van houdt bij doet.

Omgekeerde luchtaanval[bewerken]

Waarom zou je bommen vanuit de lucht op je vijanden laten vallen als je ook gewoon bommen vanuit de grond op jezelf kan laten vallen? Ow.. daarom.. zelfmoord...

Waarom zou je bommen vanuit de lucht op je vijanden laten vallen als je ook gewoon je vijanden vanuit de lucht kan laten vallen? Ontvoer je vijanden en duw ze uit je vliegtuig boven hun eigen basis of huis. Vlieg nog een rondje om te zien hoe hun familie troost zoekt bij elkaar en uiteindelijk jou zien en uit de lucht schieten met een raket. Meesterplan toch?

Vallen en andere niet-wapens[bewerken]

"Volgens mij wilt hij nu wel praten."

Hoed van cement[bewerken]

Iedereen die wel eens een maffiafilm heeft bekeken weet dat de maffia mensen schoenen van cement geven om ze vervolgens in een rivier te gooien. Dit is dom, want de wanbetaler kan dan nog schreeuwen voor hulp. In plaats daarvan kan iemand beter een hoed van cement geven aan de wanbetaler. Praten wordt onmogelijk en wegrennen gaat niet zonder je nek te breken. Veel beter als je het mij vraagt...


Vergiftigde borsten[bewerken]

Iedere man geniet van het spelen met borsten. Met deze kennis kan iemand een ander iemand doden. Hoe? Door de borsten te vergiftigen. Terwijl de man speelt met de borsten krijgt hij een en al gif binnen met als gevolg de dood.

Etenswaar en ander prut[bewerken]

In-chocolade-verstopt-zwart gat[bewerken]

Stel je eens voor, je hebt ruzie met je vriendin en al haar vriendinnen steunen haar. Gelukkig heb jij genoeg kennis over je vriendin om te weten wanneer ze ongesteld moet worden en dus chocolade begint te eten. Alles wat je dan nog hoeft te doen is voordat het zover is een chocoladereep en een zwart gat te vinden. Vervolgens verstop je het zwarte gat in de chocoladereep en zodra je vriendin de reep eet verdwijnen zij en haar vriendinnen naar een andere dimensie.

Let wel op dat jij niet verdwijnt in het zwarte gat.


Verslavende koffie[bewerken]

Iedereen heeft al wel eens gehoord dat iemand iemand anders uitnodigt voor de koffie om hem daarna voor zijn kop te knallen. Maar het kan natuurlijk nog veel simpeler: je zet een vat met koffie voor iemands deur met een kaartje dat het een cadeautje is. Vanzelfsprekend begint het slachtoffer begint te drinken van de koffie. Het dodelijk geheim van de koffie is: er zit een verslavend middel in. Héél veel cafeïne ---> bloeddruk: SPLATSJ! Oké, je zit dan wel helemaal onder het bloed, maar ach, wat geeft het?

Zie ook[bewerken]

Lijsten.jpg Lijst der Lijsten

25 racistische dingen die we heel normaal vinden · 50 voorwerpen om een olifant mee dood te gooien
100 beste dingen om te zeggen in een rechtbank ·
100 dingen die je niet voor een rood stoplicht moet doen · 100 slechtste manieren om slecht nieuws te vertellen
Alfabet · Dingen die de overheid je liever niet vertelt · Dingen die je niet op een schoolcomputer moet doen
Gamejargon · Getallen met een speciale betekenis · Grote getallen · Hoe bespaar je geld?
IJssel · Kindertelefoon · Mensen die lachend stierven · Nederlandse uitdrukkingen en gezegden
Niet bestaande dingen · Slechte versiertrucs · Steden en gehuchten (België & Nederland)
TV-programma’s die nog niet bestaan maar wel een succes zouden worden
Veelgestelde vragen · Verkeersborden · Verkeerstheorieexamen · Vragen des Levens
Wapens die niet bestaan maar wel zouden moeten bestaan · Wereldrecords