Mario

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Mario
Mario.gif
Naam Mario
Beroep Loodgieter, veroveraar, betonstorter
Levensovertuiging Communisme
Doden 5.215.163.215 schildpadden, 6.318.156.210 goomba's, 165.254.210 mensen
Geboorteland: Italië (maar opgegroeid in Japan)

Hi, I’m Mario. I’m an Italian plumber created by Japanese people who speaks English and looks like a Mexican.
~ Mario over zichzelf

It's-a me... Mario!
~ Mario's vaste strijdkreet

Oh ja?
~ Luigi over Mario vaste srijdkreet

Mario is toch gewoon zichzelf?
~ Kapitein Overduidelijk over Mario

Run! Mario's coming!
~ Het volk van The Mushroom Kingdom als Mario eraan komt

Mario's aanslagen geven vaak veel doden en schade die tot in de miljoenen loopt

Mario (ook wel Super Mario genoemd) is een 2D-terrorist die meer dan 30 aanslagen heeft gepleegd op de democratie. Deze communist wordt dan ook gezien als het grootste gevaar na Google en Facebook. Mario heeft de mogelijk om te transformeren. Dit doet hij met behulp van paddo's, bloemen, sterren, blaadjes, kikkers en nog een paar andere objecten.

Aanslagen[bewerken]

Mario zijn aanslagen worden vaak gezien als bloederig en nutteloos. Toch zijn ze allemaal bekend en er zijn zelfs televisieprogramma's, spellen en etenswaren over gemaakt.

Mario's eerste aanslag[bewerken]

Ook Mario heeft seksuele behoeftes

Mario zijn eerste aanslag vond plaats in 1981 toen hij een aap, genaamd Donkey Kong probeerde te doden. Donkey Kong had namelijk het hart van Mario's vriendin veroverd. Mario die hier niet tegen kon besloot toen Donkey Kong te doden en zijn vriendin terug te eisen. Nadat Mario Donkey Kong had gedood en zijn vriendin meetrok naar huis verkrachtte hij zijn vriendin. Toen Mario even niet oplette pleegde zij zelfmoord.

Mario's tweede aanslag[bewerken]

In 1983 pleegde Mario zijn tweede aanslag. Dit keer vermoordde hij samen met zijn broer, Luigi, duizenden schildpadden. Veel pro-life organisaties en vegetariërs eisten dat Mario zou worden gearresteerd en terecht zou worden gesteld. Mario kon echter niet worden opgepakt wegens een gebrek aan bewijs. Ook zijn er veel muntjes buitgemaakt uit de buiken van de schildpadden.

Mario's derde aanslag[bewerken]

Peach, Mario's huidige gehersenspoelde vriendin

1985 was het jaar waarin Mario zijn grootste aanslag tot nu toe pleegde. Hij veroverde democratische landen en maakten ze streng communistisch. Hoe Mario dit kon doen is onbekend. Niemand kon hem stoppen, zelfs niet de elite troepen van Minister-president Bowser. Mario doodde Bowser's troepen zonder moeite. De dodental van de troepen alleen al lopen op tot in de duizenden. Nadat Mario 8 kastelen had veroverd vond hij wie hij moest vinden, de prinses. Hij kidnapte haar en dwong haar tot diverse seksuele handelingen. Prinses Peach (zoals zij heette) kon niet ontkomen aan Mario die haar hersenspoelde. De Prinses benoemde Mario tot leider en zijn eerste taak als leider was het land communistisch maken. Iedereen moest zijn bezittingen inleveren omdat iedereen gelijk was. Alleen Mario was iets gelijker dan het gelijke volk. Hierdoor kon hij dingen doen die niemand oke vond. Er was echter niemand die hem kon oppakken. Mario zijn communistische tijdperk was aangebroken. Nu regeert hij in zijn bezette landen met ijzeren hand. De prinses is opgesloten in kasteel Bambifort en is ieder moment bang dat ze door Mario verkracht wordt.

It's-a me, Mario!

Mario's aanslagen in Command and Conquer[bewerken]

Zelfs in strategiespellen is hij een communist.

In de Red Alert verhaallijn van Command & Conquer is Mario een alleen door de Sovjets te trainen eenheid, hij gebruikt zijn fire flower kostuum als armour. Hij kan Gebouwen van de Rotgealliërden terugveroveren als een of andere kapitalist het van de staat heeft gestolen.

Mario's icoon in Red Alert 3

Mario's andere aanslagen[bewerken]

Na het grote succes van het overnemen van een compleet land besloot Mario een tijdje rust te nemen. Maar zijn rust werd al gauw verstoord toen hij te horen kreeg dat er een parallel land was die niet in zijn bezit was. Mario nam dit land over en voerde ook hier zijn communistisch bewind in.

Mario zat niet stil. Hij proefde het geluk en ging door met veroveren. Hij nam nog meer landen over en doodde daarvoor miljoenen mensen.

Momenteel is Mario bezig met het overnemen van het rijk van Nintendo. Hij is momenteel aan de winnende kant.

Mario's middelen tot transformatie[bewerken]

Mario's verslaving

Mario gebruikt diverse middelen om zichzelf te transformeren naar een andere vorm. Doorgaans zijn dit alledaagse voorwerpen maar soms gebruikt hij iets wat speciaal is gemaakt voor hem. De middelen die hij heeft gebruikt zijn:

 • Paddo's, hiervan wordt hij groter en deelt hij hardere klappen uit.
 • Bloemen, hierdoor kan hij met vuurballen gooien.
 • Veren, naast het feit dat hij hiervan kan vliegen gebruikt hij ze ook wel eens bij een marteling.
 • Blaadjes, hiervan krijgt Mario de kracht om te zweven in de lucht en hoger te springen.
 • Kikkerkostuum, wat dit doet weet niemand zeker. Blijkbaar is Mario gewoon furry.
 • Pinguinkostuum, hierdoor gooit hij ijsballen en kan hij op zijn buik glijden. (Het gerucht gaat dat het ook zijn standaard carnavalskostuum is.)
 • Hamer en Sikkel, hiermee onthoofd hij goomba's en slaat hij schildpadden dood.
 • Hamer en Snikkel, hiermee vergroot hij zijn seksueel genot.
 • Plastic zwaard, dit is om gomba's te doden en voor andere seksuele handelingen, want het zwaard is van Durex.
Mario verandert ook om de zoveel tijd totaal van vorm, waarmee hij steeds groter en sterker wordt.

Sinds Mario heeft geprobeerd om Bowser te stoppen een democratische melkweg te bouwen heeft hij nog enkele middelen gevonden, zoals:

 • IJsbloem: deze bloemen hebben hun hete chili nog niet opgehaald bij Albert Heijn en zijn nog ijskoud. Ze weten namelijk dat andere bloemen altijd een overdosis nemen. Enfin, Mario kan hiermee over water lopen totdat de bloem is verdwenen in Mario's geconcentreerde maagzuur.
 • Bij-paddestoel, want behalve Mario zijn er ook wel een paar andere furries die het Mushroom kingdom onveilig maken. Mario krijgt hierdoor vleugels en kan als een bij gaan rondvliegen maar ondanks dat deze vleugels geheel mechanisch zijn, heeft het een gelijkenis met Tails en stort hij heel gauw te pletter. Ook vat het kostuum kortsluiting als het in het water valt.
 • Springveer, ze bevatten een geheime opslag met zijn favoriete paddo's, waardoor hij als een gek gaat stuiteren. Als hij een slokje Spa blauw heeft gehad (meestal omdat hij niet kan zien dat hij recht op de oceaan afstuitert) houdt dit gelukkig weer op.
 • Spookpaddestoel, een reïncarnatie van een paddo die Mario al eens op heeft gegeten. hij gebruikt ze om door muren heen te vliegen zodat hij de wereld der doden ook kan bekeren tot het communisme. Hoe donker het ook is, de spook-paddo ontvlucht Mario zodra hij een lamp ziet.
 • Pinguïnpak, waarvoor hij eerst pinguïns moet doden en vellen. Dit pikt Greenpeace natuurlijk niet. Ze hebben geprobeerd om Mario te doden, maar tevergeefs. Met de pinguïnhuid kan hij vrij zwemmen en ijsballen poepen werpen.

Het gebruik van deze middelen heeft echter ook een slechte kant. Mario is namelijk verslaafd geraakt aan paddo's. volgens geruchten zal hij sterven als hij een kwartier geen paddo heeft gegeten. Er is echter nog geen manier gevonden om Mario zijn paddotransport te verhinderen.

Zie ook[bewerken]


Italiaanse vlag.png
Dese articola is gescrefe door ene Italiano!
Italiaanse vlag.png

}


Tralies.jpg GEZOCHT (dood of levend)

A.A.P.J.E.S. · Algemene Internationale Vernietigings Dienst · Al Gore · Alfred Jodocus Kwak · Antic Cafe · Baks
Bassie en Adriaan · Beesie Wouterse· De Neus · Eddy Wally · Garfield · Hans Teeuwen · Jan van Speijk · Luis Figo · Marco Borsato
Marco van Basten · Mario · MI6 · Mohandas Gandhi · Nelson Mandela · NERF · Osama bin Laden · Pedobeer · Piet Piraat
Pikachu · Plafondkat · Saddam Hoessein · Samira · Schnappi · Sinterklaas · Spekkerd · Ultra Terror Oosterhout · Wally

KimBro3.png
GROTE LEIDERS
KimBro3.png

Assad · Van den Berg · Berlusconi · Erdoğan · Franco · Hitler · Kafka
Kim I · II · III · Macron · Mandela · Mario · Merkel · Mussolini · Obama
Poetin · Robespierre · Rutte · Stalin · Thorbecke · Tito · Trump · Wouterse