Mega Mindy

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Megan in de bloei van haar carriere.

Kijk eens! Het is dat lekkere stuk met superkrachten!
~ Mega Mindy over zichzelf

Megan 'Mega' Mindy is een Vlaamse presentator die denkt dat ze superkrachten heeft. Ze heeft haar eigen talkshow, 'Mega Mindy Time' (of MMT), waarin ze opschept over de superkrachten die ze helemaal niet heeft. Verder presenteert ze ook nog 'Vlamingen For President!' (VFP) en 'Keuringsdienst van Plopkoeken' (KvP).

Geschiedenis[bewerken]

Opgroeien[bewerken]

Megan werd geboren in 1986, onbekend waar. Ze groeide op in het kleine dorpje Vlam en was op school een enorme uitslover. Ze zei dat ze met katten kon praten, schreef alles op en publiceerde die op de schoolsite. De ouders van de andere kinderen konden dit echter niet waarderen en Megan werd van school gestuurd. Ze besloot om maar te stoppen met het vertalen van gemiauw en begon puzzelboeken voor de kinderen te maken, om haar fout goed te maken. Helaas waren de puzzels veel te moeilijk en waren de omschrijvingen niet veel netter dan haar vorige werk en werd besloten dat het maar beter was dat Megan zou verhuizen. Dit deed ze en in 1995 verhuizde ze met haar ouders naar Plopsaland.

Eerste superheldactie[bewerken]

Megan was net 12 geworden toen ze haar eerste reddingsactie uitvoerde. Er was een kat in de boom gejaagd door een hond en de kat durfde niet meer naar beneden. Megan handelde snel, ze liep naar de hond toe en joeg hem weg, klom in de boom en haalde de kat eruit. Niemand was hier echter van in onder de indruk, maar Megan dacht dat ze iets geweldigs had gedaan en begon overal op te scheppen.

Tweede superheldactie[bewerken]

Uiteindelijk werd iedereen het zo zat van Megan's opschepperij dat ze een deal met haar sloten: ze zou het Vliegend Spaghettimonster moeten verslaan. Megan ging naar huis om zich kaar te maken maar kon haar make-updoos niet vinden. Ze wou niet zonder make-up een monster verslaan want dat zou geen goede indruk opwekken bij het monster dus ging ze naar het Spaghettimonster toe. Ze sloot nog een deal: ze zou bepaalde diensten verrichten voor het monster als hij zou doen alsof zij hem verslagen had. Het monster ging akkoord, en iedereen vond Megan opeens wel geweldig.

Derde superheldactie[bewerken]

Iedereen vond Megan nu dus geweldig en ze kreeg allemaal brieven waarin verzoeken voor hulp in stonden. Toen ze er achter kwam dat alle de meeste aanzoeken bepaalde diensten betroffen, verbrandde ze alle brieven. Op een dag kreeg ze een telefoontje van de politie dat de bank werd gegijzeld. Ze haastte zich er naar toe, om er achter te komen dat de gijzelaar niemand minder was dan het Vliegend Spaghettimonster. Ze gin naar binnen om te onderhandelen en na bepaalde diensten wist ze de gegijzelden vrij te krijgen.

Mega Mindy Time[bewerken]

Megan was nu nóg populairder. Ze kreeg nu ook serieuze verzoeken voor hulp. Ze besloot al snel om haar eigen programma te maken, Mega Mindy Time (ze had de 'n' van Megan weg gekaten want dat klonk meer superheldachtig), waarin ze live voor de camera superheldenacties zou gaan doen. Helaas bleek dat het enige wat ze goed kon bepaalde diensten verrichten was, en de mensen begonnen Megan als een verrader te zien. Ze kwam met de smoes dat het expres nep was en dat alles juist fout moest gaan. Iedereen geloofde dit, en als ze vroegen hoe Megan haar superheldacties deed, dan zei ze gewoon dat het beroepsgeheim was. Ze besloot de show te veranderen en in plaats van superheldenbloopers te laten zien nodigde ze mensen uit in de studio die door andere superhelden waren gered en dan ging ze opscheppen dat ze veel beter was.

The Final Battle[bewerken]

Het zwevende eiland in de lucht

De andere superhelden vonden het natuurlijk niet leuk dat Megan hen afkraakten. Daarom vormden ze samen een complot om Megan voor goed uit te schakelen. Het gevecht vond plaats op een zwevend eiland in de lucht. In de eerste ronde werd Mindy helemaal in elkaar geslagen, en het leek erop dat de tweede ronde haar dood zou worden. Daarom ging Megan naar het Vliegend Spaghettimonster om hem over te halen met haar mee te vechten. Na bepaalde diensten lukte dit; de superhelden waren machteloos en vluchtte weg voor het monster, terwijl Megan ze opwachtte en ze stuk voor stuk met een koekenpan op het hoofd mepte, zodat ze zich niks herinnerden. Megan, daarentegen, ging terug naar België en zei dat zij ze allemaal had verslagen. Iedereen geloofde dit, en Megan betaalde het Spaghettimonster met bepaalde diensten zodat hij niks zou verklappen.

Heden[bewerken]

Nu presenteer Megan nog steeds Mega Mindy Time en daarnaast nog twee andere programma's:

Vlamingen For President![bewerken]

In VFP is Megan een presentatrice die op straat willekeurige mensen aanspreekt en ze dwingt vraagt om mee te doen met de VFP-bond, die probeert om België het belangrijkste land te laten worden van de hele wereld. In dit programma:

 • Slaat ze mensen in elkaar die niet mee willen werken.
 • Geeft ze willekeurige mensen HIV.
 • Zaagt ze de poten af van banken waar mensen op willen zitten.
 • Jat ze hotdogs van passerende mensen.
 • Gooit ze messen naar niet-Belgen.

Keuringsdienst van Plopkoeken[bewerken]

In KvP zit Mindy in hety testpanel en proeft ze plopkoeken. Ze komt bijna altijd tot de conclusie dat ze lekker zijn en dat ze van haar een 10 krijgen. Soms staat ze op straat om plopkoeken uit te delen en dan de meningen van de mensen te vragen.

Superkrachten[bewerken]

Megan denkt dat ze superkrachten heeft. Hier is een lijst van haar superkrachten:

 1. Kattenpraatkracht: Deze kreeg ze op school.
 2. Hackkracht: Deze kreeg ze toen ze de schoolsite hackte.
 3. Intelligentiekracht: Deze kreeg ze toen ze puzzelboeken ging maken (Deze kracht heeft ze niet echt).
 4. Verhuiskracht: Deze kreeg ze toen ze moest verhuizen.
 5. Hondwegjaagkracht: Deze kreeg ze toen ze de hond wegjaagde die de kat in de boom had gejaagd.
 6. Klimkracht: Deze kreeg ze toen ze in de boom klom.
 7. Katredkracht: Deze kreeg ze toen ze de kat had gered.
 8. Opschepkracht: Deze kreeg ze toen ze in de pub ging opscheppen.
 9. Bloedneuskracht: Deze kreeg ze toen ze in de pub ging opscheppen.
 10. Tandlooskracht: Tfeze kreef se toen se in de puf ging ofscheffen.
 11. Dealsluitkracht: Deze kreeg ze toen ze de deal sloot om het Spaghettimonster te verslaan.
 12. Kwijtraakkracht: Deze kreeg ze toen ze haar make-up kwijt was.
 13. Onderhandelkracht: Deze kreeg ze toen ze toen ze ging onderhandelen met het Spaghettimonster.
 14. Verkracht Opvrolijkkracht: Deze kreeg ze toen het Spaghettimonster zijn deel van de deal kreeg.
 15. Verbrandkracht: Deze kreeg ze toen ze de brieven verbrandde.
 16. Telefoneerkracht: Deze kreeg ze toen ze een telefoontje kreeg.
 17. Presenteerkracht: Deze kreeg ze toen ze haar eerste programma maakte.
 18. Ik-bluf-me-er-wel-uitkracht: Deze kreeg ze toen ze zei dat alles in MMT fout moest gaan.
 19. Praatkracht: Deze kreeg ze toen MMT een talkshow werd.
 20. Koekepanmepkracht: Deze kreeg ze toen ze de superhelden neersloeg.
 21. In-elkaar-sla-kracht: Deze kreeg ze tijdens VFP.
 22. HIV-geef-kracht: Deze kreeg ze tijdens VFP.
 23. Zaagkracht: Deze kreeg ze tijdens VFP.
 24. Steelkracht: Deze kreeg ze tijdens VFP.
 25. Messenwerpkracht: Deze kreeg ze tijdens VFP.
 26. Proefkracht: Deze kreeg ze tijdens KvP.
 27. Uitdeelkracht: Deze kreeg ze tijdens KvP.

Verdere Informatie[bewerken]

Megan is nu 21, en woont op het vliegend eiland waar ze samen met het Spaghettimonster de superhelden heeft verslagen, ze heeft vijf zoons, Michiel, Eduard, Gijs, Alfred en Nick. Wie haar man is is onbekend, wel gaan er geruchten dat het het Vliegend Spaghettimonster is. Megan heeft haar superheldencarrière opgegeven en presenteert nu full-time. Heel soms komt ze nog in actie als superheld, als het zaken betreffen waar ze goed in is.

Hint.png - Tip! - Escapemouse.png

Zet de letters van de namen van de zoons achter elkaar, dan zie je een verborgen woord!