Michelle Obama

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Michelle Obama
Michelle Obama was altijd al een grote fan van Kermit de Kikker
Michelle Obama was altijd al een grote fan van Kermit de Kikker
Algemene informatie
Geboren 17 januari 1428
Geboorteplaats Onbekend
Nationaliteit Anti-Amerikaans
Overige informatie
Partner(s) Barack Obama
Religie Islam


Bouncywikilogo.gif
Voor de uilskuikens die de afgelopen eeuwen onder een rots hebben gelegen zonder krant of Twitter, heeft Wikipedia ook een artikel over: Michelle Obama.

Vreselijke man vrouw persoon!!
~ God over Michelle Obama

Die heks is niet dood te krijgen!
~ Gemiddelde middeleeuwse boer over Michelle Obama

Wholla ik heb die bitch kaolo hard gepakt!
~ De door UWV niet-afgekeurde straatmarokkaan met een uitkering over Michelle Obama

Wholla ik heb die bitch kaolo hard gepakt!
~ Barack Obama over Michelle Obama

Gij zult nimmer een gangbang hebben met een Marokkaan, een terrorist en een heilig persoon, dier of relikwie.
~ Het nieuwe testament over het bovenstaande

Michelle Kermit LaVaugh Robinson Obama (Geboren als Michael Kermit LaVaugh Robinson op 17 januari 1428, Anti-Amerika) is een heks, terroriste en voormalig actrice en tevens de vrouw van Barack Obama.

Jeugd[bewerken]

Michael Kermit LaVaugh Robinson werd geboren op 17 januari 1428 in een stinkend gat vol domme boeren. Ze weigert bekend te maken welk stinkende gat vol domme boeren het precies was, maar het is wel bekend dat het desbetreffende stinkende gat vol domme boeren in Anti-Amerika ligt. Zijn vader was een groot fan van de Muppets, een soort straatbende die op TV kwam in een realityshow. Dit verklaart de tweede naam Kermit. Toen Michael 2 jaar oud was viel hij uit het raam, maar hij overleefde het door op een boer te landen die voorbij liep. De boer dacht dat het arme kind van een bezem was gevallen, dus werd hij vrijwel meteen door het dorp als heks beschouwd en op de brandstapel gegooid.

De domme boeren waren echter vergeten om hem vast te binden en de brandstapel aan te steken. Toen de slimste boer van allemaal (Brit Dekker) na een paar uur bedacht dat ze het vuur maar eens moesten aansteken, was Michael op mysterieuze wijze verdwenen. Door deze ongelofelijke verdwijntruc waren alle boeren er van overtuigd dat Michael wel een heks moest zijn. Michael wilde het land uit en een nieuwe identiteit krijgen, dus liet hij een nieuw paspoort maken en onderging hij een plastisch chirurgische behandeling. Bij de chirurg die de plastisch chirurgische ingreep zou doen ging er echter iets mis. Zijn praktijk deed namelijk niet alleen aan plastische chirurgie, maar ook aan medische ingrepen zoals geslachtsveranderingen. Door een misverstand werden de afspraken verwisseld en vond bij Michael een geslachtsverandering plaats en werd van de andere patiënt Gerard Joling die anoniem wenst te blijven het gezicht volledig verminkt.

Toen Michael erachter kwam dat ze opeens een meisje was moest ze eerst twee uur lang huilen. Daarna dacht ze aan zelfmoord, maar besloot ze dat het een beter idee was om de dokter eerst neer te schieten. Nadat ze dat had gedaan waren haar kogels op en aangezien ze geen knopen kon leggen en dus ook geen strop kon maken en nog maar 2 jaar oud was en dus niet met een grote-mensen-mes of grote-mensen-schaar mocht wist ze geen manier om zelfmoord te plegen en besloot ze zich maar te verzoenen met het feit en haar naam te veranderen in Michelle. Michelle vluchtte naar Rusland waar ze zich tot haar twaalfde vooral bezig hield met struikroven. Op haar twaalfde kwam ze er echter achter dat het stelen en verkopen van struiken niks opbracht, dus besloot ze mensen te gaan beroven. Toen ze in 1444 probeerde de tsaar van Bulgarije te beroven werd ze gearresteerd en naar Siberië gestuurd. Daar is ze in de strenge winter van 1445 ingevroren.

Acteercarrière[bewerken]

Michelle Obama als Chewbacca.
Barack Obama speelde ook een rolletje.

In 1964 vonden Russische wetenschappers de ingevroren Michelle tijdens een onderzoek naar waterijs. Het lukte de wetenschappers om de door het ijs perfect onderhouden Michelle te ontdooien en na 2 jaar uit een coma te halen. Op dat moment was de terrorist Barack Obama geïnfiltreerd in de dit Russische wetenschapsteam. De vorige keer dat iemand ingevroren in een blok ijs werd gevonden was het Captain America, dus Barack Obama ontvoerde Michelle en overtuigde haar om mee te komen naar ISIS.

Michelle speelde een tijdje een kleine rol in ISIS, maar was niet tevreden over het feit dat haar rol zo klein was, dus lieten ze haar personage op wereldreis gaan. Ondertussen speelde Michelle de rol van een harige rare ruimtebeer met het syndroom van down die luistert naar de naam Chewbacca in Star Wars, een educatieve documentaire over de ruimte. Barack Obama speelde ook een rol in deze film, namelijk een van de zogenaamde Jedi's haarloze Yeti's die proberen om een kracht terug te brengen bij de spaceberen.

Terrorisme[bewerken]

Tijdens het maken van Star Wars kreeg Michelle Obama een relatie met Barack Obama en ze werd zijn tweede vrouw (second lady). Na de film gingen ze terug naar Anti-Amerika om Obama's terrorisme voort te zetten. Ze zijn samen onder andere verantwoordelijk voor minstens 27 aanslagen, het ebolavirus, katten, bomgordels en Donald Trump. Sinds 11 september 2001 is Michelle Obama de first lady van Obama, omdat zijn vorige first lady omkwam in een vliegtuigongeluk.

In 2008 veroverden ze samen een witte villa in Amerika, als een protest tegen de overheid. Hierna stelde Barack Obama zich kandidaat als president en hersenspoelde Michelle Obama met haar hekserij al de inwoners voerde hij champagne waardoor hij verkozen werd. Nu hebben ze Amerika veranderd in een Dictatuur en dwingen ze koeien om de inwoners te verkrachten en voeren ze baby's aan katten. Ook hebben ze puppytrappen als nationale sport ingesteld.

Zie ook[bewerken]