Mickey Mouse

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Een foto van Mortimer Manson, op archiefbeeld.

Mickey Mouse, (Disneyland, 5 februari 1969) is de artiestennaam van Mortimer Manson. Hij is getrouwd met Minnie Mouse, maar heeft stiekem een affaire met Princess Peach en Katrien Duck.

Jeugd[bewerken]

Toen Mortimer Manson nog een kind was, hield hij ervan om met zijn enorme oren heel hard te schreeuwen, in de hoop om aandacht te trekken van zijn ouders. Hij was nogal vriendloos, dus werd hij emo en onderging hij plastische chirurgie om zijn lippen twee keer zo dik te maken.

Zijn ouders waren helemaal overstuur, vooral toen de jongen Apfelstrüdel begon te eten. De woede steeg vooral bij zijn vader en hij stuurde hem naar Satan. Satan vond Manson best sexy door zijn enorme oren, dus ze kregen een relatie. Maar Manson was geen homo en werd zo ongelukkig dat hij weer naar de bovenwereld wilde. Dat mocht, mits hij de wereld zou proberen over te nemen door een band te beginnen.

Trolling Faces[bewerken]

Manson kreeg door zijn liefde voor Apfelstrüdel en zijn vreemde lippen vrienden in de hel. Hiermee zou hij een bandje beginnen. Zijn vrienden en bandleden werden: Pedobeer, een Kamerplant, Lady Gaga, Stalin en een Spaanse pinda genaamd Pindos. Maar Manson is nogal egoïstisch en zou hoe dan ook de band leiden. Daar waren Pindos en Stalin het niet mee eens, dus mochten zij van Manson (die op dit moment zijn artiestennaam Mickey Mouse aannam) bepalen wat voor soort muziek ze precies zouden spelen. Stalin wilde Red Rock, maar Pindos wilde Mexicaanse muziek maken. Uiteindelijk kwam het beste idee van de agressieve Kamerplant: Ze zouden Metaal gaan spelen. Doordat ze Metaal zo heftig vonden, gingen ze een ruige naam bedenken. Pedobeer en Lady Gaga hadden als naam Children In My Bodom, maar Stalin wilde de band In Soviet Russia laten heten. Pindos en Kamerplant bedachten samen met Mickey Mouse om de naam Trolling Faces te kiezen.

Hits en hun einde[bewerken]

Trolling Faces werd al snel enorm beroemd, na veelbelovende albums:

  • 1994: Portrait Of An Russian Family
  • 1995: Smells Like UrAnus
  • 1996: Spanish Superstar
  • 1998: Mechanical Pokerfaces
  • 2000: Holy Wood
  • 2003: The Rotten Age Of Plants
  • 2004: Forgotten Memories
  • 2007: Eat Pindos, Drink Wodka
  • 2009: The High End Of Mouses

Zelfs met nummers als Disposable Flowers en The Lovegame Song kregen ze fans van over de hele wereld. Iedereen ging naar Disneyland om Trolling Faces te zien spelen. Zelfs Satan kwam opdagen en de mensen van Lingo vroegen Mickey Mouse of hij misschien in samen met Michael Jackson Lingo wilde spelen. Zo kwam hij ook nog op TV en de rest van de bandleden werden ook beroemd. Helaas begonnen ze minder tijd te krijgen voor hun band en gingen ze elk een eigen kant op. Wel bleven ze nog steeds de beste vrienden.

Kamerplant werd mannelijk fotomodel voor een interieurmagazine. Pindos begon zijn eigen band, genaamd The Annoying Bugs. Stalin bedacht het totale communisme en werd president van de Sovjet-Unie door zijn slogan: In Sovjet Rusland, probleem lost op JOU!!. Lady Gaga ging solo en maakt nog steeds veel hits. Pedobeer heeft van het geld dat Trolling Faces heeft verdient een ijscowagen gekocht om kleine kindertjes te lokken. Hij schijnt het erg naar zijn zin te hebben.

Zie ook[bewerken]