Mitt Romney

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Mitt Romney
RomneyFart.jpg
Algemene informatie
Overleden Velen hopen snel
Nationaliteit Iets immigrantamerikaansachtig
Bekend vanwege Het proberen van Amerika te verlossen van de democratie
Overige informatie
Religie Mormonisme, de godsdienst die gelooft in een God
Partij Republikeinisme

Mitt Romney is een albino neger zwarte mens. Hij is een halfbroer van Obama.

Biografie[bewerken]

Mitt Romney werd in 1947 geboren in Huonulululu (voor de onwetenden, dat ligt in Hawaii) als albino. Daarvoor werd hij heel hard gepest door zijn leeftijdgenootjes. Het enige vriendje dat hij had was zijn albino-konijntje. Toen zagen zijn ouders dat hij heel zielig was. Dus gingen ze naar Amerika met the Amercan Dream, de moeder van de familie moest maar drie avondjes langskomen bij de hoofdimmigranteur om in amerika te kunnen komen. Alleen deed Barrack Obama, de jongste van de familie, wat lastig. Hij had gehoord dat alle zwarte Amerikanen in de gevangenis moesten belanden en daarna dan populaire rapper te worden. En hij wou natuurlijk geen uitzondering zijn... Romney, als blanke, moest natuurlijk gefatsoeneerd zijn. En de meest gefatsoeneerde mensen in de V.S. zijn natuurlijk de republikeinen. Zij starten oorlogen, willen immigranten deporteren en Rusland met de grond gelijk maken. Dus wie wil er nu geen republikein zijn?

Presidentsverkiezingen[bewerken]

Wat?! En daar wil je een neger zwarte mens die met spreuken uit kleuterprogramma's zit te smijten verslagen? Ach, misschien is de politiek toch niets voor jou...

Mormonen geraken meestal zeer ver in de politiek. Mormonen zijn namelijk tegen Homohuwelijken, tegen de Islam en Atheïsme. En ze zijn meestal ook rijk (dat laatste weegt meestal het meeste door...). Zo schopte hij het tot presidentskandidaat... Alleen viel dat wat tegen... In die tijd had zijn broer, Obama, met zijn geleuter van dat Bob de Bouwer meer rechten zou moeten krijgen waarna iedereen riep "Yes we can!", waarna het leek alsof iedereen een Hitlergroet deed, alle macht in handen en die was van plan om een miljard dollar uit te geven zodat er nóg meer mensen zouden zeggen dat ze het konden. En hij had geen slogan om daar tegenop te kunnen.

Standpunten[bewerken]

  • Een muur tussen Mexico en Amerika. Het is algemeen bekend dat hij iets tegen Sombreros heeft, maar toch is dit volgens velen overdreven
  • De McDonalds verplichten om alle winkels in Rusland (en Wit-Rusland) te sluiten.
  • De WTC-torens herbouwen en dan op de bovenste verdiepingen de Islamitische kinderopvangen zetten. Dat zal hen er (hopelijk) van weerhouden dat Al Qaida weer een aanslag erop zou plegen.
  • Alle indianen uit hun reservaten jagen en dan op ze gaan jagen.