Mohandas Gandhi

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Mohandas Gandhi die een kind ontvoert.

Ik heb weinig met die knul. Maar goed, die langharige pubers vinden hem leuk, en er moeten elpees verkocht worden, dus laat ik maar doen alsof ik hem een held vind.
~ John Lennon over Mohandas Gandhi

Als er iets het slagen van ons experiment bewijst, dan is het wel dat deze schurk als een held vereerd wordt.
~ Herbert Marcuse over Mohandas Gandhi

Mohandas Gandhi was een Indiase mensenhandelaar die zich voordeed als voorvechter van de rechten van het Indiase volk. Hij ging te werk door intelligente maar naïeve jongelui uit het platteland een opleiding aan een universiteit in het rijke deel van de wereld te beloven, maar verkocht hen vervolgens aan de hoogste bieder. Gandhi wordt wel eens verantwoordelijk gehouden voor de Indiase onafhankelijkheid van het Britse rijk. Van dergelijke beweringen klopt niets, het waren namelijk de Britten zelf die verantwoordelijk waren voor de onafhankelijkheid van India. Gandhi handelde overigens in meer dan mensen alleen. Het was Gandhi die de hasjiesj in Europa en de Verenigde Staten introduceerde, wat hem verantwoordelijk maakt voor die hippieplaag die zo tussen Mei '68 en de verkiezing van Ronald Reagan woedde. Gandhi investeerde het geld dat hij met zijn malafide handel verdiende in het omkopen van de Britse autoriteiten om hem niet te laten vervolgen voor zijn moorddadige zedenmisdrijven. Gandhi was namelijk zowel pedofiel als vorarefiel, en vond het prachtig om seks te hebben met de kinderen die hij niet verkocht kreeg, om hen vervolgens op te vreten.

Het Leven en de Gruwelpraktijken van Mohandas Gandhi[bewerken]

De boosaardige Gandhi.

Gandhi werd in het jaar des Heeres 1869 geboren in Gujarat, niet ver van de hedendaagse grens tussen India en Pakistan. Omdat Gandhi uit de bevoorrechte kaste kwam had hij een gelukkige jeugd waarin weinig noemenswaardigs gebeurde. Omdat Gandhi het op school aardig deed, mocht hij toen hij de achttien bereikt had naar Zuid-Afrika om rechten te studeren. Ook op de universiteit deed Gandhi het voortreffelijk, en al gauw werd hij door de Britse overheid in dienst genomen. Dit was, zeker voor een Indiër, een goed baantje met een goed salaris. Gandhi wilde slaven kopen van het geld dat hij opstreek, maar kwam er tot zijn frustratie achter dat slavernij buiten India verboden was in het Britse rijk. Maar zoals gezegd was Gandhi intelligent, hij bedacht gauw een plannetje om toch slaven te kunnen houden. De Britten in Zuid-Afrika waren net als de tevens blanke Zuid-Afrikaanse boeren behoorlijk racistisch, en ook Gandhi zelf had een gloeiende hekel aan zwarte mensen. Kaffers, zo noemde hij ze als het even kon. Met deze wijsheid in het achterhoofd ontwierp Gandhi een wet die hij de apartheid noemde. Deze wet zou alle rechten van zwarte Zuid-Afrikanen afnemen. De Britse machthebbers vonden dit een prachtidee en voerde de wet meteen in. Gandhi plukte er meteen de vruchten van door een dozijn slaven aan te schaffen en zich schuldig te maken aan praktijken waar Jozef Fritzl u tegen zou zeggen. De gewetenloosheid van Gandhi wekte de interesse van de onethische wetenschapper Dr. Gero, die Gandhi uitnodigde om terug te keren naar India om samen met hem en Ra's al Ghul enkele experimenten uit te voeren.

Dr. Gero en Ra's al Ghul waren met elkaar in zee gegaan om al het goede van cyborgtechnologie en satanische necromantie met elkaar te combineren. Dit wetenschappelijke project werd uitgevoerd in India, omdat dat land zo vol zat met makkelijk te ontvoeren kinderen en corrupte Britse autoriteiten. Gandhi had twee taken in dit project. Ten eerste moest hij middels mensenhandel het project financieren, ten tweede moest hij zijn status als brahmaan en zijn goede banden met de Britten inzetten om de kwaadaardige praktijken van zijn collega's onbestraft te laten. Gandhi vervulde zijn rol met verve. Ra's al Ghul en Dr. Gero konden de smerigste streken uithalen zonder dat er een haan naar kraaide.

De Kloon[bewerken]

Een onderdeel van het project waaraan Gandhi meewerkten was het klonen van mensen. Dr. Gero was eigenlijk al een met technologie nagebouwde kloon van zichzelf, maar dergelijke technieken vonden hijzelf en Ra's al Ghul achterhaald. Het nieuwe plan was om mensen te klonen uit hun eigen DNA. Omdat Dr. Gero al een keer gekloond was en Ra's al Ghul iets mompelde over zijn geloof, werd de keuze gemaakt om Gandhi te klonen. Er werd haast gemaakt met het klonen, want het was Dr. Gero ter ore gekomen dat de Engelse duivelaanbidder Aleister Crowley ook al met een dergelijk experiment beizg was. Na een aantal maanden zwoegen was er een nieuwe Gandhi klaar. De gemaakte haast bleek achteraf toch een onverstandige keuze te zijn. De gekloonde Gandhi vond het namelijk helemaal niet zo leuk om toe te moeten kijken hoe onschuldige kinderen vermoord werden om weer tot leven gewekt en opnieuw over de kling gejaagd te worden. Sterker nog, het deed hem pijn in zijn hart en maakte hem vastberaden om een einde aan de gruweldaden te maken. Pseudogandhi had het idee dat de Britse autoriteiten verantwoordelijk waren voor de misdaden van Dr. Gero, Ra's al Ghul en de echte Gandhi. Daarom ging hij toen even niemand keek de straat op om geweldloos te protesteren tegen het Britse koloniale bewind. Toen Ra's al Ghul hier achter kwam werd hij woedend en onthoofde hij de echte Gandhi, hij wist tenslotte niet welke van de twee nou de verrader aan het spelen was. Ondertussen groeide de neppe Gandhi uit tot een Indiase volksheld. Ra's al Ghul en Dr. Gero vluchtten naar Arabië in de hoop dat zij daar niet gepakt zouden worden door de autoriteiten. Intussen ging de neppe Gandhi door met preken en ging hij de geschiedenisboeken in als de nationale held en vader des vaderlands van India.

Tralies.jpg GEZOCHT (dood of levend)

A.A.P.J.E.S. · Algemene Internationale Vernietigings Dienst · Al Gore · Alfred Jodocus Kwak · Antic Cafe · Baks
Bassie en Adriaan · Beesie Wouterse· De Neus · Eddy Wally · Garfield · Hans Teeuwen · Jan van Speijk · Luis Figo · Marco Borsato
Marco van Basten · Mario · MI6 · Mohandas Gandhi · Nelson Mandela · NERF · Osama bin Laden · Pedobeer · Piet Piraat
Pikachu · Plafondkat · Saddam Hoessein · Samira · Schnappi · Sinterklaas · Spekkerd · Ultra Terror Oosterhout · Wally