Moskou-Stad

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Inwoonster van Moskou-Stad

In Sovjet Rusland, Moskva plaatst JOU!!
~ Wees bevreesd...

Moskou-Stad is de hoofdstad van Moskou/Rusland/Sovjettistan. Het is één van de grotere gehuchten in Rusland, en tevens de plaats van waar het Kremlin staat, waar de gigantisch populaire Rode Artiest Stalin zijn leven doorbracht.

Moskou-Stad staat bekend om zijn

Voornamelijk het zuiden is gewoon één grote Wodka-poel. Andere pluspunten van de stad zijn bijvoorbeeld de massale prostitutie, spotgoedkope drank, dronken vrouwen, het Kremlin, mooie bomen, dronken vrouwen en uiteraard: het niet te missen Rode Plein.

Het Rode Plein[bewerken]

Het Kremlin, o.a. het huis van Stalin

Het Rode Plein is eigenlijk helemaal niet rood, dus gaan de meeste geleerden ervan uit dat het plein zo genoemd is door een kleurenblinde communist of iets dergelijks. Dit is het centrale plein van Moskou-Stad, waaraan allerlei bekende en grote attracties liggen. Bekende restaurants als:

  • De Goedkope Vodka,
  • De Culinaire Vodka en
  • House Of Vodka

zijn echte toeristische trekpleisters. Ook de club Dance With Vodka doet het erg goed.

Kremlin[bewerken]

Het Kremlin is een prachtig Russisch paleis, gebouwd door de derde Tsaar, van oorsprong een broodje tartaar. Het was oorspronkelijk een parel uit de Russische polka-geschiedenis, behangen met prachtige polka schilderij en en nog mooiere polka instrumenten. Dit alles werd jammerlijk vernietigd toen Lenin en later Stalin er bezit van namen, en het een schat aan Red Rock informatie en spullen werd.Klimaat[bewerken]

De zomers in Moskou zijn vrij mild tot extreem warm en is vrij onaantrekkelijk voor toeristen. De winter kent gemiddelde temperaturen van -10 graden. Er valt dan een beetje heel erg veel sneeuw. De auto's rijden dan goed door de chronisch lange files.

Zie ook[bewerken]

}