NCPN

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen


Nieuwe Capitalistische Partij Nederland
De hamer staat voor noeste arbeid van het proletariaat zodat de directeurs zakken kunnen vullen, de sikkel voor het zilver dat de rijke capitalisten ervan kopen.
Partijleider: Moberg
Motto: Geld telt!
Oprichting: 1991 (komt voort uit de Kapitalistische Pedofielen voor Naziliefde, Neukheid en Diversiteit aan Kindertjes, die op ging in RozeLinks)
Ideologie Kapitalisme, asocialisme
Website NPCN.nl (let op, zeer veel google ads!)

De Nieuwe Capitalistische Partij Nederland (in die tijd was er nog veel verwarring rond c's en k's) is een revolutionair-kapitalistische partij onder leiding van de Wubboïstische god Moberg. Het logo stelt de communinistische hamer en sikkel voor, die doorstreept worden. Helaas was de partijleider te gierig om de rode verf voor het kruis te betalen.

Oprichting[bewerken]

De geschiedenis van de partij begint in 1337, toen Moberg besloot de communistische staat Holle Aarde aan te vallen. Het lukte, omdat hij de ruimtenazi's aan zijn kant had. Toen werd de Kapitalistische Pedofielen voor Naziliefde, Neukheid en Diversiteit aan Kindertjes (pedopartij) opgericht. Deze partij had slechts twee taken: het besturen van Holle Aarde en zoveel mogelijk kindertjes lokken. Daarom werd Holle Aarde ook wel "luilekkerland" genoemd. De kindertjes wilden echter niet komen, waardoor de staat al snel viel. Toen het kapitalisme in Holle Aarde viel, in 1991, besloot de CPNNDK op te gaan in RozeLinks. Een aantal wanhopige leden was het hier niet mee eens en ging door met streven naar het slagen van de kapitalistische revolutie.

Politieke status[bewerken]

Uiteindelijk werd hieruit de NCPN opgericht. Zij wonnen de revolutie, zodat Holle Aarde weer kapitalistisch werd. Want geld telt! Wubbo vond echter dat Moberg wat te hard van stapel liep, en verminderde zijn krachten. Hierdoor wordt Holle Aarde weer stukje bij beetje communistischer (een goed voorbeeld daarvan is dat "JOU!!" populairder wordt dan "jou"). Momenteel is de NCPN bezig om Wubbo te overtuigen Moberg zijn krachten terug te geven. Als dat niet lukt, zal Moberg naar het Midden-Oosten gaan als god van de decadentie.