Naakt

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Adult neon.gif Kinderen niet toegelaten!!
Dit artikel is niet geschikt voor jonge kinderen!
Bedek hun ogen of stuur ze weg zodat u op uw gemak op dit artikel kan g**len.


Very nice.
~ Borat over naakt

Deze pagina is doorverwezen vanaf één van de volgende artikelen: Penis Nutjob, etc. Als je deze link hebt geklikt, is het de wil van duizenden hopeloos geobsedeerde mensen dat je nu een paar lekkere naakte meiden gaat zoeken, en als je dat niet doet, sturen ze je "naakte" berichten. Naakte mensen zijn ofwel verantwoordelijk voor jouw verkrachting, ofwel ze zijn verantwoordelijk voor het dansen op de moeder van Michael Jackson. Ga voorzichtig te werk!

Naakte vrouw[bewerken]

Welke idioot heeft er veren op die hete stoot gelegd? Hè? Wie?

Naakte vrouwen zijn hete lesbiënnes. Hun grote, opgezwollen tepels meten minstens 16 op de schaal van Kijkwijzer. Naakte vrouwen staan erom bekend dat ze meloenen in hun borsten stoppen, waardoor tieten worden gevormd. Naakte vrouwen hebben tevens een kut. Een kut is dat slijmerige, smerige gat aan de onderkant waar ze graag een piemel in krijgen om die met hun schaamlippen te pijpen. Elke kut pijpt minstens 250 piemels of penissen per jaar. Tieten worden tevens gebruikt om urinemelk te voeden aan pasgeboren baby's. Naakte vrouwen raken geobsedeerd door pr0n, waarin vrouwen minstens tien keer stikken van te lange piemels.

Naakte man[bewerken]

Typsich voorbeeld van een naakte man

Bah. Naakte mannen zijn de homobeesten op de planeet waar ze haar hebben over hun private delen en ze hun penis "plassertje" noemen. Penis is stapelverliefd op kut, maar moet daarvoor wel oppassen, want een penis kan vast komen te zitten in de pijpen van de kut, en dan heb je een probleem. Mannen groeien uit hopeloosheid echter snel een nieuwe penis uit hun noten of testikels, waarin zaadjes zitten om een nieuwe penis aan te laten groeien. Mannen hebben een tieten-obsessie, vooral als vrouwen hun fijne tieten gebruiken om mannen mee te slaan, windt dit mannen op. En als een piemel niet hard genoeg is, kan het geen enkel meisje bevredigen.

Volledige naaktheid[bewerken]

Naakt op begraafplaatsen rondhangen wordt over het algemeen niet als bijzonder smaakvol ervaren.

Hoe verbazingwekkend ook, volledige naaktheid is gewoon op internet te vinden. Volledige naaktheid is wanneer al je kleren eraf zijn gevallen. Dat is best vervelend als het in de openbaarheid gebeurt, want voor je het weet heeft iemand je op de foto gezet, zoals hiernaast. Om de meest mysterieuze reden zetten mensen hun handen dan vaak op hun heupen, waarvan er eentje de hoogte in wordt gestoken. Er wordt dan ook nooit gelachen (hooguit na een fotobewerking met Photoshop of Gimp). Mensen kunnen overlijden door het zien van volledige naaktheid en het daardoor krijgen van een hartaanval. BEL EEN AMBULANCE!! Oh ja, en nog één ding: dit overkomt doorgaans vrouwen (waarschijnlijk doordat ze niet genoeg eten waardoor hun kleren te groot worden en eraf vallen).

Naaktheid in computerspelletjes[bewerken]

Naaktheid in computerspelletjes.

Met dank aan de uitvinding van computerspelletjes. Mensen hoeven niet echt te zijn om je mannelijkheid te bevredigen. Het is echter helaas wel zo dat mensen die alleen maar naakte vrouwen in computerspelletjes te zien krijgen, vanzelf ook onbegrijpelijke teksten erover gaan typen die al helemaal lastig te vertalen zijn.

Oorsprong van de naaktheid[bewerken]

Toen God de mens Adam en Eva maakte, was textiel nog niet uitgevonden. God kon natuurlijk zelf textiel scheppen, maar niet zonder de benodigde fabrieken te ontwerpen. En iedereen weet dat in de bijbel fabrieken als des duivels veroordeeld worden, net als gokken, pornografie, bestialiteit, de wetenschap, politici en de islam. Daarom liet God al deze dingen aan de mens over, terwijl hij zich terugtrok in de hemelse vertrekken om zich laagdunkend van zijn schepping af te wenden. Ook de dieren werden oorspronkelijk niet aangekleed en tot op de dag van vandaag zijn ze er niet in geslaagd een kledingstuk te vervaardigen.

Andere naakte dingen[bewerken]

De naakte waarheid: als je iets zegt zonder er doekjes om te winden zeg je de naakte waarheid. Bijvoorbeeld: "Jeezes, jij bent zo lelijk als de hond van Magriet Hermans". Als je niet de naakte waarheid zegt ben je tactvol. Dan zeg je bijvoorbeeld: "Jeezes, de hond van Magriet Hermans is nog knapper dan jij."

De naakte feiten: iemand vertelt de naakte feiten als hij er geen mooi verhaaltje rond spint. Bijvoorbeeld: een man springt uit het hoogste raam van een appartementsgebouw. De krant meldt dit op zich redelijk weinig onderhoudend feitje, maar de reporter vergeet er bij te vermelden dat de onfortuinlijke man op een poedel is terechtgekomen èn dat het net die dag 4 oktober is, jawel "dierendag"! Aldus krijgt het verhaal ineens een vrolijke wending.

Een bekende naaktzwemster

Naaktzwemmen: naaktzwemmen of skinny dipping is een nationaal erkende en gesponsorde sport in België en Nederland. In Nederland bestaan er openbare naaktzwemactiviteiten, activiteiten voor wie een lidkaart heeft van een zwemclub of om het even welke vereniging, bijvoorbeeld de plaatselijke schaakclub of de fanclub van Veronique de Kock (zelf een befaamde naaktzwemster). Naaktzwemmen is niet alleen goed voor de gezondheid maar ook voor het ego. De naaktzwemmer kan namelijk zien dat hij niet de enige is met zwembandjes, verkreukelde huid, puistjes en littekenweefsel. Voor een overzicht van alle Belgische naaktzwemverenigingen, klik hier:[1].

Naaktslak: Voor slakken is hun huisje meteen hun kleding. Als het de hypotheek niet meer kan betalen, gaat het dakloosen naakt door het leven. Naakslakken zijn vaak verslaafd aan alcohol en hangen rond in parken.

Meisjes op een pyamafuif in Afganistan

Naaktslapen: naaktslapen is hetzelfde als naaktzwemmen, maar dan droger en in het donker. Van iemand die een nachtmerrie heeft gehad wordt weleens gezegd dat ie wakker wordt, badend in het zweet. Ook wanneer een man een heel aangename droom heeft gehad wordt er gesproken van een natte droom. Al deze uitdrukkingen verwijzen ethymologisch naar de verwantschap met het naaktzwemmen. In de oudheid sliepen mensen wel eens in pyama, maar elk mens met een beetje zelfrespect slaapt tegenwoordig naakt (enkel de verstokte vrijgezel durft zich nog in pyama te vertonen). Dit om bij de seksuele daad tijd uit te sparen, maar ook om de wasmand te vrijwaren van met zweet- en spermavlekken besmeurde pyamabroeken. Naar verluidt slaapt prins Filip van België nog in pyama, maar volgens koning Albert slaapt Mathilde altijd naakt. Over koningin Paolo kon hij ons niets vertellen.

Zie ook[bewerken]

Externe links[bewerken]

Onderstaande links zijn links naar Flash (swf)-bestanden. Het zijn allemaal spelletjes. Doel van het spelletje is het konijn ietsje naar rechts te bewegen zodat het meisje haar kleren uit trekt.

Potatohead aqua.png
Aan de schandpaal genageld!
Vastgenagelde versie:
19 maart 2007
Dit artikel is een verschrikking! Daarom is het vastgenageld aan de schandpaal zodat iedereen er rotte groenten tegenaan kan gooien.