Naruto

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Naruto is een verschrikkelijke parodie op de zeer populaire serie Dragonball Z. Het gaat over een jongen met een geestelijke stoornis, die graag een ninja wil worden. Naruto is zeer impopulair en wordt door iedereen in Japan en Amerika gehaat. Naruto heeft er voor gezorgd dat hopeloos depressieve jongeren zich in hun duim gaan bijten, met messen gaan gooien, en elkaar te lijf gaan terwijl ze RASENGAN roepen. Tot dusverre zijn er al meer dan 8 miljard doden gevallen, wat meer is dan het aantal mieren dat je met 4 legerbataljons - die in geen maanden meer aan hun trekken zijn gekomen - uit Irak met of zonder ziekte kan platstampen binnen precies 1 minuut 38.

Een doorsnee scène uit Naruto

Een korte samenvatting van het verhaal[bewerken]

Naruto wil een ninja worden. Dit mag hij pas als hij samen met zijn vriendjes een paar slechteriken uit de weg weet te ruimen. Naruto wordt natuurlijk nooit een ninja omdat er alsmaar nieuwe slechteriken bij komen. Klinkt saai, hè? Dat is het ook, maar toch zijn er miljoenen kindjes over de hele wereld die er om een of andere reden naar kijken.

Personages[bewerken]

Zoals elke anime heeft Naruto een zooi excentrieke hoofdpersonen. De rest doet er niet toe omdat ze over het algemeen (net als in Dragonball Z) toch alleen maar als knalvoer voor de slechteriken dienen. Hier volgt een beschrijving van de hoofdpersonen:

Naruto[bewerken]

Naruto is de grote held van het verhaal. Hij is een autist met een hoop eigendunk, hij vindt zichzelf zo geweldig dat hij de hele serie naar zichzelf vernoemd heeft. Naruto wil een ninja worden, maar dat kan pas als hij de kwaadaardige Jezus vermoord. Eigenlijk gaat de hele serie over Naruto's zoektocht naar Jezus. Maar aan het eind van het verhaal besluit hij toch maar Wubboïst te worden.

Sasuke[bewerken]

Sasuke is een malloot met een blauw hoofd. Hij heeft een hekel aan Naruto en vindt het dan ook verdomd vervelend dat hij met hem in dezelfde anime is beland. Sasuke doet er alles aan om het hart van Sakura voor zich te winnen, wat nogal stompzinnig is aangezien Sakura geen hart heeft. Sasuke wil net als Naruto een ninja worden, daarom werken ze toch maar samen.

Itachi[bewerken]

Itachi is de zus van Sasuke. Itachi heeft zijn hele clan vermoord vanwege het feit dat deze niet konden accepteren dat hij graag een jongen wou zijn. Hij had ook goede relatie's met Pinokio omdat deze ook een echte jongen wou zijn. In zijn jonge jaren deed hij veel monopoly met zijn broer Sasuke, helaas kreeg hij veel ruzie omdat zij alle bij de schoen wilden zijn.

Kakashi[bewerken]

Kakashi is de sensei van Naruto,Sasuke en Sakura. Hij heeft geen mond en heeft maar 1 oog en die is ook nog eens lui. Kakashi heeft een zware jeugd gehad omdat hij voor het merendeel werd gepest vanwege zijn gebrek aan een mond. zijn mond is hem afgenomen nadat Madara de zeven Rasengan's had verzamelt en een wens had gedaan. De wens was iedereen de mond te snoeren wie zijn tanden niet poetsten. Kakashi zijn grootste droom is om Hokage te worden. Daarom is hij de sensei van Naruto geworden om hem uiteindelijk in zijn slaap te knuffelen en vermoorden. Ook heeft hij een hond genaamd sparky die hij ookwel "chidori" noemt, deze word meestal naar zijn vijanden gegooid.

Sakura[bewerken]

Sakura is voor veel mensen de voornaamste reden om Naruto te kijken. Sakura is een lekkere stoot die de hoofdrol heeft gespeeld in vele hentaifilms. Het personage van Sakura voegt niks toe aan het verhaal en is eigenlijk compleet overbodig, maar ach, wat geeft het?

Damien[bewerken]

Damien is een Lonsdale-jongere die door zijn ouders gedwongen wordt het kwaad te bestrijden. Dit durft hij niet in zijn eentje dus reist hij mee met Naruto en de rest van de groep. Damien wordt door de rest van het stel gepest om zijn kale kop. Hij vindt dit heel vervelend, hij vindt namelijk dat hij een hoofd heeft en geen kop.

Jerome[bewerken]

Jerome is een blinde Japans-Franse mislukte samurai die naar een doel in zijn leven op zoek is. Hij reist met Naruto mee omdat hij die kleine wannabe-ninja's wil beschermen tegen het lot dat hij geleden heeft. Ook is Jerome een Afro-Amerikaanse-Japanse balletdanser, die in de eerste ninja oorlog een appeltje heeft geschild met zijn vader.

Maaike[bewerken]

Maaike is een lief meisje dat dol is op bloempjes en bijtjes. Maaike heeft nog nooit van vechten gehoord en het is daarom ook volstrekt onduidelijk waarom ze met de groep meereist. Maar ze proberen haar maar binnen te houden voor het geval dat ze op een avond niks te doen hebben.

Carl[bewerken]

Carl is de Wubboïstische god van de oorlog. Hij reist met de rest van de groep mee omdat hij wel houdt van een potje knokken en het wel een uitdaging vond om te werken met dit zootje ongeregeld. Carl zou met zijn krachten makkelijk alle slechterikken uit de hele serie met zijn pink vernietigen. Maar omdat het verhaal anders te saai zou worden, doet hij dit maar niet.

Jezus[bewerken]

Jezus is een pechvogel die met een geweer en een bijbel door het leven gaat. Hij reist met de groep mee omdat Naruto zijn leven heeft gered. Hoe zo'n snotaapje ooit het leven van zo'n stoere man kan redden moet je niet aan ons vragen, en waarom hij met de groep meereist terwijl hij eigenlijk de grote schurk van het verhaal is trouwens ook niet. Wij hebben hebben het ook niet (hè, alweer?) verzonnen.

De Naruto-rel[bewerken]

Naruto heeft net als elke andere anime wereldwijd een ongelofelijke rel ontketend. Vooral de Atheïsten zeuren er om. Het Atheïsme zat namelijk in een identiteitscrisis en had nodig een zondebok nodig. Ze vonden Naruto wel een goede omdat toch iedereen er een hekel aan heeft. In Atheïstische staten als Bassaland en Bordurië werd het zelfs door de regering van de buis gehaald omdat het in strijd zou zijn met het Atheïstische geloof. Elk mens heeft het recht om Naruto te kijken, zo zegt Amnesty International. Er zijn dan ook talloze stakingen en demonstraties georginiseerd om Naruto in de landen waar het verboden is terug op TV te krijgen. Deze acties werden natuurlijk allemaal genegeerd. Amnesty pikte dit niet en besloot daarom met een leger vrijwilligers met een groot hart Bordurië binnen te vallen en een staatsgreep te plegen, hetgeen lukte. Gelukkig wisten de Borduriërs na 1 jaar guerrillastrijd onder leiding van Generaal Plekszy-Gladz het Amnesty-bewind omver te werpen. Deze hele rel is een goed voorbeeld van de debiliteit van Amnesty International. Die mafkezen onderdrukken een heel land en brengen duizenden mensen om het leven, enkel en alleen om een of andere domme anime die toch niemand leuk vindt.

Naruto-fanboys[bewerken]

De aartsvijand van ieder Naruto-fanboy.

Naruto-fans zijn een eng volkje. Ze willen namelijk allemaal net als Naruto zelf een ninja worden. Om een of andere reden zijn ze maf genoeg om te geloven dat ze net als Naruto de titel van ninja te krijgen door het kwaad te bestrijden. In Naruto komt een Marokkaanse slechterik voor, en omdat Naruto-fanboys in hun hoofd de dingen niet helemaal goed op een rijtje hebben zijn ze gaan denken dat alle Marokkanen kwaadaardig zijn. Dus ze besloten allemaal maar net als Damien Lonsdale te gaan dragen en met enge zwaardjes 'Kwaadaardige Marokkanen' neer te meppen. De Nederlandse regering is zo dom dat ze niet inzien dat al dit zinloos geweld niet door Londsdale maar door Naruto komt. Hierom hebben ze Lonsdale in Nederland in prijs verdubbeld terwijl de kijkwijzer Naruto ondertussen geschikt voor alle leeftijden keurde.

Trivia[bewerken]

  • De Christenlijke gemeenschap heeft nooit over Naruto gezeurd.
  • Dit is bizar aangezien Jezus in de serie voorkomt en hij geen superster wordt genoemd.
  • Wat weer een bewijs is voor de theorie dat de Christenlijke kerk niks met Jezus te maken heeft.
  • Al Gore is een grote fan van Naruto.
  • Jij vast ook.

Zie ook[bewerken]Potatohead aqua.png
Aan de schandpaal genageld!
Vastgenagelde versie:
12 sep 2007
Dit artikel is een verschrikking! Daarom is het vastgenageld aan de schandpaal zodat iedereen er rotte groenten tegenaan kan gooien.