Nazi

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Die moeten dus het land uit!
~ Geert Wilders over Nazi's

Nazi is geen nasi.
~ Kapitein Overduidelijk over Nazi's

Deze maffe standbeelden zijn gemaakt door de kunstzinnige nazi's.

De Ruimtenazi's, ook wel bekend onder de namen Anunakki en simpelweg nazi zijn een volk van buitenaardse wezens die al duizenden jaren samen met ons op aarde leven. De nazi's hebben in de tijd van hun bestaan op aarde veel invloed gehad op de cultuur van onze planeet. De thuisplaneet van de nazi's is Zelgog, het voormalige Niburu. We hebben veel aan de nazi's te danken. Sterker nog, we hebben alles aan de nazi's te danken! De nazi's hebben ons namelijk geschapen en hebben zelfs voor ons het antwoord op de eeuwige vraag van het leven gevonden.

De nazi's[bewerken]

Ungkuk de zoveelste, militaire dictator van Zelgog.

Het is een lastige opgave het uiterlijk van de nazi's precies te beschrijven. Ze zijn namelijk helemaal weg van genetische modificatie en plastische chirurgie. Er kan echter wel gesteld worden dat nazi's best veel op mensen lijken. Belangrijke verschillen zijn dat nazi's gemiddeld 4 meter lang zijn en dat ze een overwegend schubbige en slijmerige huid hebben. De meeste nazi's hebben een vrij intimiderend postuur maar ze zijn veel minder sterk dan ze lijken: een gemiddelde aardse man hakt een nazi makkelijk in de pan. Niet dat dit ooit gebeurt, de nazi's zijn namelijk zeer vredelievend en vechten zo goed als nooit. Er zijn overigens twee soorten nazi's: Aardnazi's en Zelgognazi's. Zelgognazi's zijn de klassieke nazi's, aardnazi's zijn een subgroep van de nazi's die aangepast zijn aan het leven op aarde.

Geschiedenis[bewerken]

De nazi's landen op aarde[bewerken]

Een jaar of 40.000 geleden zat men op planeet Niburu (zo heette het daar toen nog) met een gigantisch probleem. Door het overmatig gebruik van wierookspuitbussen ging hun ozonlaag naar de knoppen en als ze niet gauw een nieuwe aanlegden gingen ze allemaal dineren bij Okke. Een nieuwe ozonlaag aanleggen is een makkie zeg je? Dat is het ook ja, maar men was vroeger op Zelgog nog decadenter dan de oude Romeinen. Ze wilden en moesten een nieuwe ozonlaag hebben, gemaakt van puur goud. Waarom? Omdat het mooi is natuurlijk! Er was alleen een klein probleempje, er was helemaal geen goud op Niburu. Het goud moest dus van een andere planeet komen of ze moesten het uit de kern vissen. Ze kozen voor de tweede optie. Jammer genoeg voor ze gingen hun hengels kapot en moesten ze dus toch plan A proberen. Er is in het zonnestelsel maar één planeet waar goud te vinden is, planeet Aarde. Er zat dus niets anders op dan op Aarde naar goud te zoeken. Er werden vier ruimteschepen naar onze planeet gestuurd. Eentje landde op Paaseiland, eentje op en het huidige Indonesië, eentje op het huidige Zimbabwe en de vierde stortte hopeloos in zee. De nazi's waren geland, de zoektocht naar goud kon beginnen.

Hoe de nazi's ons hebben gemaakt[bewerken]

Eigenlijk kon de zoektocht naar goud helemaal nog niet beginnen, de nazi's waren namelijk veel te lui en slap om zelf te werken. Ze droegen dus maar een stel apen op om goud voor ze te gaan zoeken, de apen luisterden niet. De nazi's waren in de war en verdrietig, ze konden niet geloven dat iemand niet luisterde naar hen, de perfecte levensvorm.

Enki heeft de oplossing[bewerken]

Er was echter een nazi met wat minder eigendunk, een jonge bioloog genaamd Enki. Terwijl de meeste nazi's zielig lagen te doen of hun huisje aan het bouwen waren, ging Enki wat onderzoek doen naar de aapjes. Hij kwam erachter dat de apen best wel wat weg hadden van de nazi's. Sterker nog, hij ontdenkte dat ze deel uitmaakten van de zelfde evolutionaire lijn. Als de nazi's nog vier miljoen jaar zouden wachten zouden de apen in praktisch dezelfde soort als zij veranderd zijn. Dat zou betekenen dat als ze twee miljoen jaar zouden wachten ze in een ideale tussenvorm veranderd zouden zijn. Nazi's kunnen oud worden maar twee miljoen jaar is een beetje te veel van het goede. Enki kwam tot de conclusie dat er maar een ding op zat, hij moest de twee soorten met elkaar kruisen. Omdat hij het nou niet bepaald een prettig idee vond om met een aap te gaan liggen vrijen gebruikte hij voor zijn operatie een ingewikkelde techniek met een reageerbuis die geen aardling ooit zou begrijpen. Enki had geen zin om een paar maanden te wachten tot de aap zou bevallen en smeet haar dus maar de tijdmachine in. Hij dronk vervolgens een glaasje ranja om de tijd te doden. Toen zijn glas leeg was maakte hij de tijdmachine weer open en wat hij daar aantrof was het skelet van een dode aap en ook een ander raar dier, een mens. Hij noemde zijn nieuwe creatie Adam, vervolgens schoot hij Adam neer en begon hij hem aan alle kanten te onderzoeken.

Een zeldzame foto van de pas geschapen Adam.

Enki was meer dan tevreden over Adam, deze nieuwe soort was perfect gebouwd om voor de ruimtenazi's te werken. Enki haalde een paar stamcellen uit Adam's beenmerg en stopte ze in de kloonmachine. Hij gaf de machine de opdracht Adam te klonen en ook een vrouwelijke versie van hem te maken. Na wederom een glaasje ranja maakte Enki zijn kloonmachine open en vond daar precies wat hij hoopte te vinden, Adam en een vrouwelijke kloon van hem, Eva genaamd. Hij verdoofde Eva en sloeg Adam kreupel omdat de narcose op was. Enki ontnam wat zaadcellen en stopte ze in zijn genetische programmeerapparaat. Hij verklootte de zaadcallen zo dat alle nakomelingen van Adam een overmaats verlangen naar goud zouden hebben. Ook verklootte hij het zo dat alle nakomelingen een totaal andere genetische code zouden hebben, dit om inteelt te voorkomen. Enki paste met zaad van Adam het reageerbuistrucje toe op Eva en stopte haar in de kloonmachine, die op zijn beurt de tijdmachine in ging. Na voor de verandering een glaasje appelsap maakte Enki de tijdmachine open en er kwamen zoals gepland duizenden mensen uitwandelen. De mensen wilden allemaal maar één ding: goud. Enki schoot ze met een katapult de hele wereld over. Toen haastte hij zich naar de thuisbasis van de Nazikolonie en legde daar uit wat hij allemaal gedaan had. De bevelhebbers konden zijn acties echter niet waarderen, volgens hen had Enki het edele nazibloed vervuild met smerige apengenen. Ook waren de mensen potentieel even intelligent als zij, wat een regelrechte belediging was voor de nazistische übersoort. Toen de mensen een paar dagen later met een schijnbaar oneindige voorraad goud aan kwamen zetten piepten ze wel anders, Enki werd tot held gekroond. De toverdivisie van de nazi's sprak toverspreuken uit over de mensen zodat ze hun ervaring zouden vergeten en gewoon door zouden leven op Aarde alsof ze altijd al hadden bestaan.

De nazi's keerden terug naar Niburu om daar de kunstmatige ozonlaag aan te leggen. Een paar nazi's gingen echter niet mee terug naar Niburu (dat met de nieuwe ozonlaag erbij Zelgog zou gaan heten), deze nazi's bleven achter op Aarde, omdat ze bang waren dat de aanleg van de nieuwe ozonlaag zou mislukken, ze de Aarde een veel prettigere plek vonden dan hun thuisplaneet of omdat ze simpelweg geen zin hadden in de terugreis. Een van deze nieuwe 'Aardnazi's' was Enki. Aardnazi's zijn tot op de dag van vandaag nog in grote aantallen aanwezig op Aarde. En de mensen... moet dat echt verteld worden?

Thuis op Zelgog[bewerken]

Zelgog is een planeet aan de andere kant van ons zonnestelsel. De planeet is niet met het blote oog of met de telescoop te zien, de nazi's hebben de gouden ozonlaag inmiddels al onzichtbaar geverfd om agressieve marsmannetjes op een afstandje te houden. Zelgog is zo ongeveer even groot als Neptunus en zo dichtbevolkt als Noorwegen. De meeste nazi's wonen in villa's, waar ze in het gooi jaloers van zouden worden, tenminste, dat is wat de Zelgogse overheid alle buitenzelgogse wezens wijsmaakt. De meeste zelgogse nazi's wonen gewoon in drukke steden, net als de mensen op Aarde. Op Zelgog wonen meer mensen dan op Aarde, maar de planeet is te vergelijken met Canada, Zelgog bestaat namelijk voor het grootste deel uit niets, en dan geen natuur of zo, gewoon helemaal niets. Zelgog is niet verdeeld in landen. De globalisering heeft alles inmiddels al opgeslokt. De planeet wordt officieel geregeerd door een militaire dictator, genaamd Unguk de Zoveelste maar de daadwerkelijke macht ligt natuurlijk bij de grote bedrijven. Elke nazi krijgt elk jaar een bedrag van de overheid om van te leven, geen oostblokpraktijken hoor, het is veel meer poen dan ze nodig hebben. De Zelgogse overheid heeft echter wel voor het geval dat de nazi's teveel geld uit zouden geven hun DNA zodanig verziekt dat ze dit niet kunnen. Men werkt op Zelgog zo goed als niet, al het werk wordt gedaan door werkrassen.

Nazi's op Aarde[bewerken]

Natuurlijk wonen niet alle nazi's op Zelgog. Al duizenden jaren bestaat een flink deel van de wereldbevolking uit Aardnazi's. Hoewel de Aardnazi's genetisch hetzelfde zijn als Zelgognazi's zien ze er van buiten uit als mensen, dit om jaloezie bij hun hoger ontwikkelde soort te voorkomen. De Aardnazi's wilden na de goudoperatie niet terug naar het saaie decadente Zelgog en zijn op de Aarde gebleven om voor hen samen met de mensen een betere wereld te creëren. Jammer genoeg deden de nazi's dit niet centraal maar gingen ze overal ter wereld hun eigen weg. Hierdoor ontstonden er verschillende volkeren en culturen; een probleem waar we vandaag de dag nog steeds last van hebben. De meeste Aardnazi's leven als mensen, veel van hen zijn door de generaties heen hun buitenaardse identiteit vergeten. Deze groep mensen/nazi's worden ook wel Aziaten genoemd.

Culturele invloed op de Aardse beschaving[bewerken]

Religieus[bewerken]

Die Enki is duidelijk gek geworden, welke idioot houdt er nou een Dino vast?

Hoewel de Aardnazi's op Aarde bleven wonen omdat ze genoeg hadden van hun eigen cultuur en helemaal opnieuw wilden beginnen, heeft de Zelgogse cultuur een sterke invloed op de Aardse cultuur gehad. Een van de duidelijke culturele uitingen zijn die op religieus gebied. Miljoenen Aardlingen aanbidden de Ruimtenazi's als hun God. De schepping van de mens door God zoals die beschreven wordt is in het Bijbelse Genesis is losjes gebaseerd op het verhaal over hoe Enki de mensen fabriceerde. Eigenlijk was het de bedoeling dat de mensen nooit het geheim achter hun oorsprong zouden ontrafelen. Jammer genoeg was er een of andere gestoorde archeoloog die het graf van Enki schond en zijn stoffelijk overschot in een lazarusput dumpte. Wie er uit de put kwam lopen was een Enki die zichzelf totaal verloren was. Hij dacht dat hij Jezus Christus heette en door God gezonden was om de Aarde te redden. Hij vertelde de mensen hoe God de Aarde schiep en hoe iedereen voor God zou moeten leven, niet meer wetende dat hij zelf onderdeel van god was. Waarom weet niemand, maar de mensen luisterden ook nog naar het gebral van 'Jezus'. Zijn onzinnige verhalen worden vandaag de dag nog als heilig beschouwd door miljoenen mensen over de hele wereld. Deze mensen noemt men Christenen. Ironisch genoeg zijn er onder de Christenen ook vele Aardnazi's, die hun oorsprong zijn vergeten en dus zonder dat ze het weten zichzelf aanbidden. De Christelijke kerk moet echter niets van dit verhaal hebben, er zit namelijk geen seks en bloederig geweld in en is dus veel te kinderachtig.

Muzikaal[bewerken]
Op Zelgog hebben de mensen een andere muzieksmaak dan hier. Mensen houden over het algemeen van zachte vrolijk muziek, maar op Zelgog houdt men juist van keiharde takkeherrie, met teksten die gaan over seks, geweld en negatieve emoties. Muziek is voor veel Ruimtenazi's een van de weinige media om te ontsnappen aan hun gemaakte perfecte maatschappij. De meeste Zelgogse muziek is voor Aardlingen niet aan te horen, die luisteren nog liever naar het geluid van een elektrische boor die door een schoolbord heen geragd wordt (klinkt ongeveer hetzelfde). Eeuwen lang is de Zelgogse muziek op Aarde razend impopulair geweest. Hier kwam echter verandering in toen de half-Amerikaan half-Ruimtenazi Jonathan Davis stiekem op zolder ging luisteren naar een paar LP's die zijn vader van Zelgog naar de Aarde mee had genomen. Hij raakte gefascineerd door de muziek met haar unieke klanken van de buitenaardse instrumenten en de mooie taal waarin er gezongen werd. Hij liet de muziek aan zijn vrienden horen, zij waren minstens even enthousiast. Na een tijdje kwam papa Davis erachter dat zijn LP's grijsgedraaid waren. Jonathan rekende op een pak voor zijn falie, maar dat kreeg hij niet. Zijn vader was blij dat er eindelijk iemand anders dan hem was die de Zelgogse muziek kon waarderen en bood de kindertjes aan om hen Zelgogse muziek te leren spelen op Aardse instrumenten, de kindertjes zagen dit wel zitten.

Een flink aantal jaren later, 1994 om precies te zijn veroverden de inmiddels-geen-kindertjes-meer de muziekwereld met hun band KoRn. De muziek van KoRn werd destijds beschreven als een originele mix tussen Death metal, Rap en Funk. Niemand had enig idee dat dit soort muziek op een andere planeet al eeuwen lang werd gespeeld. Al gauw werd de stijl van KoRn gepikt door andere bands, die ook allemaal succesvol werden. Een opvallend kenmerk van de luisteraars van dit muziekgenre, genaamd Nu-metal, was dat ze allemaal tussen de acht en veertien jaar oud waren. Mensen denken vaak dat dit komt doordat die kinderen een slechte muzieksmaak hebben. Dit is echter niet het geval. In Nu-metal muziek wordt vaak gebruikt gemaakt van bizarre tonen die je alleen kunt horen als je tussen de acht en veertien jaar bent. De populariteit van de nu-metal stortte met de millenniumwisseling ineen omdat MTV het niet meer wilde uitzenden. Desondanks heeft Nu-metal nog steeds een grote underground-scene. Een voorbeeld van een Zelgogse band die relatief populair is op Aarde is Slipknot.

Racisme tegen de Nazi's[bewerken]

Lang niet iedereen heeft respect en begrip voor de Ruimtenazi's. Mensen doen de schepping van de mens door de Nazi's vaak af als leugens. Zelgog is volgens hen een fantasiewereld, bedacht door mensen met te veel eigendunk die zichzelf willen verheerlijken. Nazi's bestaan volgens hen niet eens; ze denken dat de Nazi's een soort sekte zijn. De Paus van Rome heeft ook een bloedhekel aan de ruimtenazi's, ze zijn een beledeging voor Christus en de Bijbel in zijn ogen. Er is zelfs een groep van extremisten die beweert dat de Nazi's ergens in de vorige eeuw onder leiding van de Duitse rockster Adolf Hitler miljoenen Joden hebben vermoord zonder duidelijke reden. Een belachelijk verhaal, waar de ruimte-nazi's veel verdriet over hebben. In sommige landen is deze leugen zelfs verplicht om te geloven, als je het niet doet ga je de gevangenis in. Het is zelfs verboden om het tegen te spreken!

Zie ook[bewerken]

Potatohead aqua.png
Aan de schandpaal genageld!
Vastgenagelde versie:
{{{date}}}
Dit artikel is een verschrikking! Daarom is het vastgenageld aan de schandpaal zodat iedereen er rotte groenten tegenaan kan gooien.


Homo's ende Homoae Homoachtigen

Homo Sapiens · Homo Erectus · Homo Depresium · Homo WhatsApp · Homo Nerdicus · Homofielus Homo · Homo Nazicus · Homo Autismus
Homo Dummus · Homo Takasiniensis · Homo Augustinus · Homo Massalus · Homo Nauticus · Homo Intellectualis · Homo Picantus Croquettia
Homo Plusintellectualis · Homo Sapiens Sapiens · Homo Smartphonicus · Homo Studiosus · Homo Gymnasiticalis · Homo Neanderthalus