Neanderthaler

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Neanderthalers leven in Peru. Er zijn er op dit moment 1.425. Ze zijn het jongste volk dat bestaat. Om een Neanderthaler te vinden moet je de bossen van Peru in gaan.

Ontstaan[bewerken]

Neanderthalers komen uit Peru. Peru staat bekend om zijn panfluitbands, een goed voorbeeld daarvan zijn Los Hijos del Sol. Een Peruviaan moet elke dag van vroeg tot laat deze muziek aanhoren omdat ze op elke hoek van de straat staan. 28 Jaar geleden was er een groepje mensen dat het helemaal had gehad met de panfluitbands. Ze trokken het woud in en vestigden zich daar.

Gedrag[bewerken]

Veel mensen zijn bang voor neanderthalers. Dit is helemaal niet nodig. Neanderthalers bestaan nu 28 jaar en ze hebben nog niet geprobeerd hun subcultuur uit te breiden. Dit is rustgevend voor de mensen die op Geert Wilders stemden. Ze leven in de bossen van Peru. Ze zijn heel rustig en maken nooit ruzie. Ze zitten de hele dag in hun hutten sudoku's op te lossen. Degene die in 1 seizoen de meeste sudoku's oplost krijgt het seizoen daarna multisudoku's. Ze wonen in grote kolonies bij elkaar van circa 1.425 mensen. Op dit moment is er ook maar 1 kolonie. Deze kolonie is te vinden in de bossen van het Peruviaanse woud. Zij zijn heel rustig en verlaten hun woud bijna nooit. Dit doen zij alleen als de McFlurry tot de euroknallers behoort.

Kleding[bewerken]

Neanderthalers dragen in tegenstelling tot andere volken kleren gemaakt van bladeren. Omdat ze vegetarisch zijn willen ze ook geen leer dragen. Ze weten niet hoe je linnen kleren moet maken dus knopen ze bladeren aan elkaar om hun lichaam te bedekken. Sommige neanderthalers dragen uniformen, zoals de bingo coördinatoren, maar die worden gemaakt van bananenschillen en aardappelschillen.

Wonen[bewerken]

De heilige Duyvisnootjes!

Zoals je hieronder ergens kunt lezen sloten de neanderthalers 2 jaar geleden een contract met Duyvis borrelnootjes fabrikant. Zij besteedde elke dag wat tijd aan het sorteren van borrelnootjes en in ruil stortte Duyvis 2 ton oude auto's in het Peruviaanse bos. Hierdoor stierven 5 insectensoorten, 3 vogelsoorten en 1 zoogdiersoort uit. Ze gaven een hamer en een beitel. In de weken hierna bouwden de neanderthalers huizen van het metaal dat ze van de auto's sloopten. Hun huizen hebben alleen de begane grond en 1 Kamer. Het is niet waterdicht maar het regent zelden in het Peruviaanse woud. Maar omdat neanderthalers al 28 jaar bestaan, hoe zagen hun huizen er dan vroeger uit? Precies het zelfde maar dan was al het metaal geen metaal maar bananenschillen.

Leider der Neanderthalers[bewerken]

Mother Nature in haar huidige woonomgeving.

De leider van de neanderthaler is een vrouw. Jullie kennen haar vast uit de Duyvis reclame. Ze is de vrouw die op het einde zegt: You have very good nuts. Hierdoor is ze heel beroemd geworden in de westerse wereld. In de reclame lijkt ze best dik, maar in het echt is ze volslank. Ze kent alle andere 1424 mensen uit haar kolonie bij naam, achternaam en het merk van de auto waar ze hun huis van hebben gemaakt. Deze vrouw heet mother nature. Het huis van mother is gemaakt van bomen die van oudheid omgevallen zijn. mother heeft hd-tv en een X-box 360 met als enige spel: Guitar Hero Metallica. Ook heeft mother een nog werkende auto, die gebruikt het dorp alleen als airco, ze rijden er niet mee omdat dat slecht is voor het milieu. mother is getrouwd met een man. Ze hebben geen kinderen. Ze is verzekerd bij Het Zilveren kruis.

Voeding[bewerken]

Neanderthalers eten over het algemeen vegetarisch. Ze zijn ook lactose-intolerant en daardoor eten zij alleen planten en bessen. 's Ochtends eten ze pap van geplette bananen. 's Middags eten ze voornamelijk fruit en 's avonds eten ze een pizza met een rand zo krokant. Eens in de maand is er een feestdag bij de neanderthalers. Ze doen dan lekker gek en eten de pizza gewoon 's ochtends. Als avondeten consumeren ze dan aardbeien en aardappelen. U denkt nu zeker, hoe kan dat nou, ze zijn lactose-intolerant,(even voor de minder begaafde mensen en die hebben we hier veel, lactose intolerant betekent dat je geen zuivelproducten kan/mag eten) maar ze halen wel McFlurry's! Dit komt omdat neanderthalers de glanslijn van Andrélon nog niet hebben ontdekt en daarom smeren zij McFlurry in hun haar

Wat doen neanderthalers nog meer behalve sudoku's oplossen?[bewerken]

Om hier een duidelijk beeld over te schetsen, hieronder de dagindeling van een Neanderthaler:

 • 08:00 - 08:30 Opstaan. Neanderthalers zijn vriendelijke mensen en daardoor doen ze er een half uur over om te bedenken met
  welk been ze uit bed stappen.
 • 08:30 - 10:00 Bananen plukken. Dit doen neanderthalers elke ochtend, als ze dit gedaan hebben kunnen ze om
 • 10:00 - 10:25 Eten
 • 10:30 - 11:30 Deze tijd wordt meestal gebruikt om even een paar sudoku's op te lossen
 • 11:30 - 13:00 Verzamelen in de open plek. De stamleider doet bingo met de stam. Omdat ze met 1.425 zijn, zijn er een aantal bingo coördinatoren, zij zijn te herkennen aan hun gele uniformen.
 • 13:00 - 15:00 Dr Kawashima's braintraining. Elke neanderthaler trekt zich terug in zijn/haar huis om een 2 uur lang je brain te trainen op de DS.
 • 15:00 - 15:30 Fruit zoeken en meteen opeten. Dit is niet moeilijk omdat er in de Peruviaanse bossen veel fruit groeit.
 • 15:30 - 16:30 Borrelnootjes sorteren en daarna in jutten zakken stoppen. Dit is geïntroduceerd door het borrelnootjes bedrijf Duyvis dat 2 jaar geleden hier las dat Neanderthalers tussen 15:30 en 16:30 niks te toen hadden. Ze namen contact op met de leider en die voerde dit in.
 • 16:30 - 18: 30 Schoonmaken. Neanderthalers zijn hygiënische mensen. Zij maken hun hele bos schoon met behulp van: een plumeau, een dweil, een mop en een stofdoek.
 • 18:30 - 19:00 Ieder gezin probeert een half uur lang duidelijk te maken aan de Domino's pizza-bezorger dat ze een Pizza van casa di mama willen en waar de bezorger deze moet brengen.
 • 19:00 - 19:30 Wachten op de pizza. Om de tijd te doden proberen neanderthalers een suduki met de getallen 1 t/m 16 op te lossen.
 • 19:30 - 20:30 Pizza eten.
 • 20:30 - 21:30 Baantjer kijken. (12e herhaling van het 2e seizoen in Peru)
 • 21-30 Naar bed

Zie ook[bewerken]


Scheldwoorden

Het A Woord · Het B Woord · Het C Woord · Het D Woord · Het E Woord · Het F Woord · Het G Woord · Het H Woord · Het I Woord · Het J Woord · Het K Woord · Het L Woord · Het M Woord
Het N Woord · Het O Woord · Het P Woord · Het Q Woord · Het R Woord · Het S Woord · Het T Woord · Het U Woord · Het V Woord · Het W Woord · Het X Woord · Het Y Woord · Het Z Woord