Nederlandse Volks-Unie

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Wat? Wie? Wat? WIE HEEFT DAT PLAATJE HIER NEERGEZET!?

De Nederlandse Volks-Unie is een liberaal-communistisch clubje van aardige jongetjes en meisjes. Ze houden van knuffelen, zingen en dansen. Om te laten zien hoeveel ze van andere mensen houden doen ze mee met allerlei projecten om de maatschappij te verbeteren. Ze gaan met bejaarden op stap, lezen verhaaltjes voor aan kinderen en delen gratis knuffels uit. NVU-leden zijn allemaal geheelonthouders

Geschiedenis[bewerken]

De NVU is opgericht door een langharige hippie met een enorme liefde voor andere mensen. Deze langharige hippie hield erg van delen, vooral met mensen die het slechter hadden dan hem. De langharige hippie kocht een clubhuis, hier kwamen ze samen om te vergaderen en mannenliefde te bedrijven. Ook besloot de langharige hippie geld te investeren in grote multinationals, hiermee heeft de NVU heel veel centjes verdient. Dit geld hebben ze gestoken in de bouw van moskeeën, synagogen en een nieuwe aankomstterminal op Schiphol. Ook is de NVU eigenaar van Och blijf nog eventjes, een liefdadigheidsorganisatie die als doel heeft mensen uit het buitenland zo lang mogelijk in Nederland te houden.

Uiterlijk van de NVU-leden[bewerken]

NVU-leden kleden zich allemaal op dezelfde manier. Ze scheren hun hoofd kaal uit sympathie met kale mensen. Ze dragen spijkerbroeken met omgeslagen broekspijpen zodat ze niet vies worden als ze een bejaarde in een rolstoel door de modder dragen. Ze dragen een Nederlandse vlag om hun jas omdat ze van kleuren houden. Ze dragen kisten omdat ze anders niet stevig in hun schoenen staan. Ze houden ook van witte veters. Het dragen van camouflage kleding is ook erg populair binnen de NVU, dit vanwege hun liefde voor de natuur.

Nederland kleurrijk![bewerken]

"Nederland kleurrijk" is het motto van de NVU, de liefde voor mensen ongeacht afkomst is heel sterk bij de NVU. Nederland is echter nooit kleurrijk genoeg voor de NVU, daarom is de NVU voor het gebruiken van drugs die de zintuigen op hol doen slaan. Voormalige motto's waren: "Iedereen is lief!", "Ik hou van iedereen!", "Kom binnen, ruimte zat!" en "Zullen we even knuffelen?"