Neptunus (planeet)

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Bericht aan alle buitenaardse wezens: proef hier de smaak van de Aarde! Vernietig ons na het proeven a.u.b. niet!

Neptunus is een enorme wateropslagplaats in de ruimte waar men in de toekomst gewoon water kan halen als al het water op Aarde op is. Rijke investeerders hebben een techniek gevonden om water te vermenigvuldigen in de ruimte en zo een hele nutteloze bol met water te laten zweven met een nauwe dampkring.

Ontstaan[bewerken]

Opeens was hij er: Neptunus. Een man van wel 450 jaar oud, met een drietand in zijn hand. Hij sprak een dodelijke spreuk uit en toen was er een gasbolletje met een steentje van 100000 ton in het midden (zwaar steentje!). Het steentje groeide door de rondvliegende asteroïdengordel (klik) die vastgeklikt werd met Saturnus en Uranus. De ruimtestenen (veroorzaakt door ruimtenazi's) kwamen in de gasbol en een aantal Neptunus-slaven lijmden de stenen aan elkaar vast. Na het grote lijmwerk en 450 jaar later waren alle slaven (inclusief Neptunus zelf) dood en werd Neptunus een nutteloze, waardeloze planeet.

Vulling[bewerken]

Al het water is niet zomaar op de planeet gekomen. Dat is allemaal geëxporteerd vanuit een ruimtestation dat allemaal kunstmatig water aanmaakt door een systeem dat koekjes nodig heeft om te blijven draaien. Het water creëren gebeurt door het gewone water mengen met lucht en een geheim ingrediënt. Als er genoeg water is aangemaakt, wordt het water in een keurig nette waterstraal het heelal in geschoten in een geschatte richting naar Neptunus toe. Als het water Neptunus heeft bereikt verdampt het water niet in de dampkring, omdat er een zeer lichte dampkring is, maar wel minstens de helft van het water verdampt. Als de Aarde ooit vergaat, zullen wij massaal daarheen gaan om nog wat te zuipen voor we dood gaan.

Nepperij[bewerken]

Men dacht dat op Neptunus ook ijs zou liggen, maar dit is niet waar. Neptunus mag dan niet zo héél erg ver van zon verwijderd zijn (10 keer verder als de Aarde), maar het is wel een wateropslagplaats met buitenaards geworden water en buitenaards water smelt niet. Dit komt door de zwevende tachyonen (ook wel 'dingen' genoemd) in de ruimte. Gemengd met de melk van de melkweg, een beetje sterrenstof en auto's wordt het water erg heet waardoor het gaat bevriezen. Tegelijkertijd smelt het ook. Het water zou dan ongeveer tussen deze fases zitten. Door de werking van de tachyonen bereikt het water ook een temperatuur van zippie graden, wat inhoudt dat het water ondrinkbaar is en enorm giftig is door het gebrek aan zuurstof rond deze temperatuur (al die belastingcenten...)

Grootte[bewerken]

Dit spul is er dus op Neptunus (exclusief flesje en glas).

Neptunus wordt in de loop der jaren steeds groter door het vele transporteren van water er naartoe. Neptunus zal ook ooit zo vol komen te zitten met water, dat de dampkring dat water niet meer kan vast houden en er een soort fontein komt uit het gat in de ozonlaag op Neptunus die dan ontstaat. Deze fontein houdt pas op met spuiten als al het water er voor de helft uit is. Het water zweeft dan de ruimte in zonder dat het verdampt of bevriest. Dit is echter nog nooit bewezen en aangetoond, maar men denkt dat de grootte van Neptunus niet zoveel uitmaakt omdat de lucht op Neptunus zo ontzettend slecht is, dat wij er niet eens kunnen komen zonder weggeblazen te worden (al dat geld...).

Broertjes en zusjes[bewerken]

Neptunus heeft ook nog een aantal andere broer- en zustermanen die voor andere doeleinden worden gebruikt. Glug is een maan waar het letterlijk bier regent door een ongeluk, waar astronauten bier in de watermachine kwam en het richtingsmechanisme nog eens haperde. De watermachine zoog alle bier op die er was te vinden en de astronauten stierven vervolgens door een gebrek aan bier. Een andere maan die Tatin heet, is volledig gevuld met appeltaartresten. Dit kwam door een experiment dat mislukte en een enorme hoeveelheid appeltaart ontwikkelde. De appeltaarthoop werd vervolgens afgeschoten richting Mars, maar Mars wou de appeltaart niet en schoot opzij. Anders was het aantal kilojoule nog behoorlijk toegenomen. Een broertje van Neptunus, Jupiter werd weggepest omdat het een enorme pestkop zou zijn, samen met zijn maantjes die verder niks deden.

Zie ook[bewerken]

Potatohead aqua.png
Aan de schandpaal genageld!
Vastgenagelde versie:
26 juli 2012
Dit artikel is een verschrikking! Daarom is het vastgenageld aan de schandpaal zodat iedereen er rotte groenten tegenaan kan gooien.