Niburu

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Illuminati Seal.png WAARHEID!
Dit artikel behandelt De Waarheid. Dezelfde Waarheid die de regering geheim houdt! Geloof niet langer in leugens en ontdek De Waarheid !


Niburu is de 195e planeet in het Rorurok-zonnestelsel. De planeet bezit een prachtige flora en fauna en is tevens de thuisplaneet van de Ruimtenazi's.

Het begin[bewerken]

In het jaar 109874 voor christus ontstond er op een willekeurige plek in het heelal een zon ter grootte van de aarde. Deze zon was jaar in jaar uit met maar één ding bezig: branden. Toen de zon een aantal jaren bestond, werd hij heel erg eenzaam, maar gelukkig kwam er op hetzelfde moment een asteroïde langs gevlogen. Een andere tegemoetkomende asteroïde botste met een rotvaart op de andere asteroïde, waardoor een immense knal kwam en een felle flits. Na 5 minuten was de flits voorbij en waren er uit het niets 301 planeten ontstaan, allemaal kaal en lelijk, op één planeet na: de 195e planeet was een grote groene planeet met zeeën, vulkanen, dieren en een soort apen.

Deze apen ontdekten al snel dat ze konden denken en gebruikten dit vermogen dan ook om te leren communiceren via spraak. Dat ging niet heel makkelijk dus gebruikten ze in de eerste jaren dan ook handgebaren om te communiceren met elkaar. Bijvoorbeeld hun hand schuin omhoog gestrekt voor zich uitsteken om elkaar te groeten.

Flora en Fauna[bewerken]

De planeet word gekenmerkt door het feit dat er zo'n levendige natuur is. Er zijn veel watervallen met bloemen langs de oever die een soort giftig gas verspreiden dat een mens binnen 3 minuten dood na aanraking. Er is ook een grote jungle met veel exotische planten zoals de penisplant of de gawalaia bloem. Er komen ook bijen voor van 20cm, deze dieren werden gebruikt als postbode om brieven rond te brengen. De Zelgogs zijn zeer vredelievend en dus ook tegen het om hakken van de jungle. Wel is er ooit een plan geweest voor de kap, maar dat werd gedwarsboomd door 3000 protestanten van de feministische partij.


Verder zijn er ook veel dieren aanwezig, bijvoorbeeld:

Reriux: Een bij achtig dier van 20cm. Ze zijn niet erg agressief tegenover Zelgogs. Ze eten voornamelijk kleine insecten en nectar.

Simbodja: Een snel bewegend dier die lijkt op een kruising van een poema, eend en een pedobeer. Dit dier is een vleeseter en is dan ook erg gevreesd onder de Zelgogs.

Klamorambo: Een vliegend dier die voornamelijk jaagt op kleiner gevogelde, ze eten ook bessen en afval van de Zelgogs. Ze zijn een grote plaag geweest voor de boeren in de agrarische tijd.

Mirmux: Dit dier lijkt op de Reriux alleen is lijkt dit dier meer op een weps wesp. Dit dier eet dan ook alleen maar vlees.

Sterriunt: Dit is een geval apart; dit dier eet niks en drinkt uitsluitend water en haalt zijn energie uit fotosynthese. Dit dier schrikt andere dieren af door ,tijdens de fotosynthese, op te lichten.

De ontwikkeling van de aap-achtigen[bewerken]

Al snel gingen deze aap-achtigen zich zo ver ontwikkelen dat ze eindelijk konden werken met hun handen en konden praten met elkaar. Dit bracht echter veel problemen voor Niburu, want de aap-achtigen gingen zich zo ver ontwikkelen dat ze allerlei fabrieken gingen bouwen voor hun kinderslaven om in te werken. Ze gingen zichzelf voortaan Zelgog noemen. Na een tijd werden er huizen gebouwd van graniet, omdat dat zo mooi was. Voor de rijken waren er huizen van marmer. Juist marmer werd gekozen (mocht u zich dat afvragen) omdat de Zelgogs nog decadenter waren dan de Romeinen.

Deze maskers werden mode bij de Zelgogs, de trend is gestart door hun leider Ungkuk.

De Zelgogs gingen ook kip-achtige vogels houden om op te eten en zij gingen winkels openen voor huidcrême omdat hun huid nou eenmaal zo schubberig was. Op een dag sloeg er een komeet in op Niburu. De Zelgogs schrokken zich dood en waren ook redelijk bang voor deze "rots uit de ruimte" . Uiteindelijk hadden er een paar wetenschappers de moed verzameld om te gaan kijken. De komeet bleek vol te zitten met puur goud! De wetenschappers besloten om dit edelmetaal nader te onderzoeken en kwamen er dan ook snel achter dat dit metaal erg bruikbaar was voor decoraties van allerlei dingen. De Zelgogs waren erg gretig en zouden niet rusten voordat ze meer goud zouden vinden. Helaas bleek de grond van Niburu geen goud te bevatten en staakten ze het zoeken naar het goud op Niburu. Ze zouden echter niet rusten voordat ze meer hadden gevonden.

De vervuiling[bewerken]

Ontmoet Ungkuk! De zoveelste militaire dictator van de Zelgogs.

De Zelgogs hadden ook een bepaalde plant ontdekt waarvan ze wierook gingen maken. Deze wierook was echter ontiegelijk slecht voor de ozonlaag van Niburu en deze ging na een paar jaren dan ook naar de knoppen. De Zelgogs beseften dat dit foute boel was en ze gingen snel opzoek naar een nieuwe ozonlaag en niet zomaar één! Nee, een ozonlaag van puur goud was alleen goed genoeg voor de Zelgogs en ze gingen dan ook op zoek naar een planeet met goud in de grond. Na duizenden jaren van zoeken hadden de Zelgogs eindelijk een planeet gevonden met goud in de grond: de aarde. Ze bouwden 4 ruimteschepen en gingen rechtstreeks naar de aarde voor het goud. Het vervolg is te lezen in de artikelen nazi en wierook.

Op deze beelden beweren de mensen zelfs dat de Zelgogs met puppy's gooien!

Racisme/discriminatie[bewerken]

Kappen met al die discriminazi!
~ Ungkuk over aardlingen

Veel aardse mensen discrimineren de nazi's (zoals de Zelgogs zich op aarde noemen) ten onrechte heel erg. Ze beweren dat de nazi's in de vorige eeuw onder leiding van de Duitse rockster Adolf Hitler miljoenen mensen hebben gedood, vooral joden. Veel Zelgogs hebben veel verdriet van deze prietpraat maar als ze het tegenspreken op aarde worden ze in de gevangenis opgesloten. Veel Zelgog-leiders zijn het hier ook niet mee eens, de almachtige en uiterst superieure Ungkuk heeft dan ook veel kritiek op deze onzin geleverd. Wat nog veel erger is is dat de mensen op aarde zelfs beweren dat Niburu helemaal niet bestaat en dat het gewoon bedacht is door gekken met aluminiumhoedjes op. Ook hier hebben de Zelgogs heel veel verdriet van.

Zie ook[bewerken]Potatohead aqua.png
Aan de schandpaal genageld!
Vastgenagelde versie:
2 september 2013
Dit artikel is een verschrikking! Daarom is het vastgenageld aan de schandpaal zodat iedereen er rotte groenten tegenaan kan gooien.