Boze smurf start eigen partij

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Dit artikel maakt deel uit van OnNieuws, de gratis kwaliteitskrant die alle andere overbodig maakt.De poster van sm1rf

19 april 2018


Smurfendorp - Twitter ging vandaag helemaal los. Anti-racistische Smurf, die voormalig bekend stond als Brilsmurf, plaatste vanochtend boos een tweet over het oer-Hollandse gezegde "een blauwtje lopen". Volgens anti-racistische smurf is dit zeer racistisch, en zelfs pijnlijk voor het hele ras smurfen.

"Deze racistische opmerkingen smurfen ervoor dat ik niet trots meer ben op hoe ik er eigenlijk uitsmurf." Zegt anti-racistische smurf in een interview. "Het smurft inderdaad dat er maar één vrouwelijke smurf smurft in smurfendorp en dat de meeste smurfen die haar mee uit smurfen ook zeker een blauwtje smurfen. Maar opmerkingen als deze smurfen ervoor dat ik mij niet meer lekker in mijn eigen vel smurf. Daarom kies ik er voor om mijn eigen politieke partij op te smurfen, genaamd Sm1rf."

Op twitter is het al de hele dag een chaos door deze nogal onverwachtse wending van anti-racistische smurf. Gebruiker @Smurf3n_haater69 zegt zelfs dat deze 'verlepte dwergen' eigenlijk geen stemrecht horen te hebben. En dat alle smurfen maar lekker mogen oprotten naar hun eigen land.

Toch zijn er ook voorstanders van de partij; zo tweet @ik_ben_geen_smurf: "Dapper hoor van je anti-racistische smurf, zelf zou ik deze stap nooit zelf hebben kunnen smurfen."

Of de partij bij de volgende verkiezingen zetels zal behalen, daar zijn wij van OnNieuws nogal sceptisch over. Wij denken dat anti-racistische smurf bij de verkiezingen een blauwtje gaat smurfen.