Een nieuwe badeendeninvasie?

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Dit artikel maakt deel uit van OnNieuws, de gratis kwaliteitskrant die alle andere overbodig maakt.De Grote Badeend, 5 meter groot, in Hong Kong.

7 september 2013


BEIJING - Er worden steeds meer badeenden gezien de laatste tijd, en van De Grote Badeend zijn er al meerdere beelden vastgesteld. Dit kan betekenen dat het weer zover is, en de badeenden, vroeger verbannen en verzwakt, een nieuwe invasie aan het voorbereiden zijn. De autoriteiten zijn zich aan het voorbereiden op eventuele aanvallen, en er is een G20-top over gehouden in Moskou.

De Grote Badeend, leider van de badeendenmilities, is de laatste tijd al gesignaleerd in onder andere Sao Paolo (Brazilië), Saint Nazaire (Frankrijk), Sydney (Australië) en Hasselt (Vlaams-België). Ook is hij al twee keer in China gezien, waarbij er beelden zijn vastgesteld. Hong Kong leefde een tijd in angst, en er zijn geruchten dat De Grote Badeend nog steeds in de buurt van Beijing ronddobbert. Het is mogelijk dat China het nieuwe doelwit zal worden. De Badeend is zeer een gevaarlijk, en lijkt nu wat gezag onder de bevolking te winnen. Pogingen om hem leeg te prikken zij eerder mislukt, omdat de boten die de eend benaderden allemaal werden overspoeld door een grote golf van badeenden.

De badeendenmilities, voor de invasie van Argentinië.

Na hun poging om de Brits bezette Falklandeilanden in te vallen (bevrijden, zoals zij het zeggen), vermomd als Argentijnse soldaten, wat tot de Falklandoorlog heeft geleid, waren de badeenden verbannen, en gedoemd om voor eeuwig op Antarctica te blijven. De Grote Badeend was dood verklaard. Maar plotseling werd hij in 2011 door een paar Hasseltenaren gezien, deze werden jammer genoeg niet geloofd. Maar De Badeend werd echter meer en meer gezien in de wereld, tot er geen twijfelen meer aan was: De Grote Badeend is terug!

Maar hoe komt dit? Want De Grote Badeend was toch dood? Dat besefte de VNA ook. Ze haalden er een commissie bij, die eerder nog in Assadië zat, en die is momenteel druk bezig in Beijing. Waakzaamheid is nodig deze tijden!