Henk ten Cate te koop

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Dit artikel maakt deel uit van OnNieuws, de gratis kwaliteitskrant die alle andere overbodig maakt.5 oktober 2007

position=transparant Dit artikel bevat origineel en exclusief journalisme door een reporter in dienst van OnNieuws.
Ten cate.jpg

Amsterdam - Vandaag is in Amsterdam officieel bekend gemaakt dat Henk ten Cate te koop is. Nadat eerder deze week was uitgelekt van Chelsea interesse had in ten Cate begonnen duizenden anderen ook te bieden op ten Cate. Momenteel staat het bod op €3,21 en een gehaktstaaf. Dit bod zal zijn geplaatst door Ajaxied Jaap Stam. Stam vermelde bij zijn bod dat hij altijd al wraak wilde nemen op zijn trainer. Mede door ten Cate kon Stam niet mee naar de UEFA-cup, dit terwijl het Stam zijn laatste jaar is als voetballer.

Gek genoeg heeft Henk ten Cate zelf geen flauw idee over dat hij te koop staat. Tijdens een persconferentie had hij te melden dat hij "nog niet gehoord had van dit verhaal" en "dat hij Ajax nooit zou verlaten". Hierdoor kan men meteen aannemen dat Henk ten Cate niet goed om kan gaan met zijn geld. Iedereen met een TV wist namelijk al een jaar dat ten Cate zou worden verkocht.

Of ten Cate nog weg gaat is onzeker. Na de uitschakeling voor de UEFA-cup is het aandeel ten Cate namelijk gedaald en zijn er veel boden ingetrokken. Om de vertrek van ten Cate toch door te laten gaan hebben diverse Ajax-sites een inzameling gestart. Jaap Stam wilt ten Cate namelijk in Amsterdam houden terwijl de Ajacieden hem weg willen uit Amsterdam. Momenteen hebben de Ajax-sites €2,31 ingezameld.