Klimaattop valt in het water

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Dit artikel maakt deel uit van OnNieuws, de gratis kwaliteitskrant die alle andere overbodig maakt.6 december 2009


Van onze neerslaggever ter plekke W.v.O.

De belangrijke wereldwijde klimaattop in Kopenhagen is in het water gevallen. Regen- en smeltwater wel te verstaan. Reden: de poolijskappen en Noorse gletsjers (en ook de ijsjes van Ola) zijn extra snel gesmolten doordat op Kopenhagen Airport 20.000 keer zoveel vliegtuigen als normaal in deze tijd van het jaar zijn geland, met aan boord uiteraard de journalisten, rioolpers, (waaronder ondergetekende W. v. O.), vele bezoekers, presteerders en protesteerders van/tegen/op/aan/in/bij/over de klimaatconferentie.

Het smeltwater ontdooide niet alleen de deelnemende politici, maar zorgde ook voor veel waterpret in de Deense hoofdspatstad. Zo ging Barack Obama, gekleed in lieslaarzen en met een rainbow paraplu, op de foto met Balkenendeman, die tot zijn middel in de Sont stond, en heeft Angela Merkel haar hometrainer verruild voor een echt fluisterbootje!

Foto's van deze extreme klimaattop zijn wegens de te hoge druk in de gebieden rond Kopenhagen nog niet beschikbaar.

Zo'n 10 meter klimaattopwater zal komende week overigens de kust van Noord-Afrika bereiken, waardoor de Sahara eindelijk eens wat geirrigeerd kan worden. In de slootverklaring van de toplijders sprak de voorzitter van een geluk bij een ongeluk:

Door deze grote hoeveelheden water is ook het drinkwaterprobleem binnenkort opgelost. Iedereen zal binnenkort via de straalzender geen geluid meer horen maar kunnen douchen op lange afstand! De Spa-blauw zal worden vervangen door G7-up! De Boterberg zal wegdrijven, de Kraanvogel zal terugkeren, de IJsberen kunnen weer naar de dierentuinen, de Pinguins zullen eindelijk niet meer wegglibberen op het ijs, en de Rijn zal weer Rein worden!
~ Voorzitter klimaattop over wateroverschot.

Verwacht wordt dat de volgende top erg over de top op de top van de top van de Himalaya zal worden gehouden, zodat ook de Afrikaanse delegaties geen natte voeten krijgen. Na Kyoto en Kopenhagen is zowat iedereen het erover eens: water zal de komende eeuw de gemoederen aardig beroeren. De toppers zullen dan ook weer meedoen, en afgesproken is dat dan de Zon zal Shinen!

position=transparant Dit artikel bevat origineel en exclusief journalisme door een reporter in dienst van OnNieuws.

Lees ook[bewerken]