Microsoft blokkeert iedereen van MSN

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Dit artikel maakt deel uit van OnNieuws, de gratis kwaliteitskrant die alle andere overbodig maakt.WLM/MSN is dood.
position=transparant Dit artikel bevat origineel en exclusief journalisme door een reporter in dienst van OnNieuws.

8 april 2013

MSN is dus niet zo Windows aLive meer.
~ Kapitein Overduidelijk over het schokkende nieuws.

BELLEVUE - Vanaf vandaag is Microsoft bezig om de volledige wereld te blokkeren van Windows Live Messenger (WLM). Na veertien jaar heeft Microsoft iedereen op het ziekteverspreidende medium dat vanaf het begin af aan de aandoening MSN verspreidde, geblokkeerd van de dienst, na aandringen van gezondheidsorganisaties zoals ziekenhuizen, huisartsen, kwakzalvers en het Muisarmen- en Typklauwenfonds, Linuxisten en Appeltjesplukkers. Grote groepen mensen die tot het aankondigen (twee maanden terug) van de massale blokkade van iedereen ter wereld toe nog trouw zworen aan MSN verwachten een lange tijd van afkicken en blauwe kalkoenen in de vorm van Skype.

MSN is een ernstige aandoening die ontstaat bij teveel MSN'en. Nu WLM er dus mee ophoudt, is MSN'en onmogelijk, waardoor mensen die aan MSN lijden en/of leden nu zeer plots de gevolgen moeten dragen van al deze jaren aan deze verslavende, tijdrovende, sociaal slopende bezigheid. Psychologen, psychiaters en artsen op het gebied van digitale kwalen verwachten een exponentiële stijging aan verslaafde mensen die in hun hoofd last zullen krijgen van afkickverschijnselen als buzzers (welke WLM al een paar jaar terug van de hand deed omdat MSN daardoor ook epileptische aanvallen kon verzorgen), irritante reclames, hallucinaties van mensen die beweren mijnenveger te zijn en zelfs iedereen apart weer gaan blokkeren uit hun leven om zo maar in eenzaamheid in kluizenaarsmode (ook wel kluisteraarsmode) hun dagen door te brengen als fysiek en psychisch instabiele mensen om dan na een jaar of anderhalf weer langzaam uit hun verborgenheid te kruipen in alle voorzichtigheid.

Mensen voor wie MSN als het ware een harddrug was, is er echter hoop: als vervangend alternatief voor de dagelijkse dosis MSN is gekozen voor MSDOS DDoS Skype, omdat Microsoft zelf óók voorzag dat half Europa zich dan in een nog diepere crisis zal storten dan dat het nu al doet op het financiële vlak - dat wilt men uiteraard niet. Microsoft heeft nl. Skype, welke van oorsprong een Sovjet-Ests bedrijf is, een tijd terug opgekocht.

Gebruikers van Adium en eBuddy vrezen hetzelfde lot te ondergaan als bovenstaande gebruikers.