Na veel discussie tijd toch afgeschaft

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Dit artikel maakt deel uit van OnNieuws, de gratis kwaliteitskrant die alle andere overbodig maakt.Dit hebben we dus niet meer nodig

2 november 2018


Brussel - Zomertijd, of toch wintertijd? Dat was de discussie die tot voor kort werd gehouden. Maar dat komt nu tot een eind. De Europese Unie heeft besloten dat tijd zelf word afgeschaft. Vanaf nu hoef je nooit meer bang te zijn voor een Jetlag omdat je de klok aan de andere kant van de kamer hebt gezet. Niet langer hoef je tot 12 uur te wachten voordat je je biertje mag nuttigen. En weg zijn de dagen dat je om 6 uur het NOS journaal kon kijken.

De eerste paar pilots in Spanje en Portugal hebben een zeer positieve uitkomst gehad. De levensstijl van mensen is niet veranderd en juist verbeterd. En zelfs de overheidsorganen zijn beter gaan werken, zoals de politie en de gemeenten. Volgens mensen die leven in de Pilot gebieden waren "overheidstaken zoals vergunningen aanvragen nog nooit zo snel voltooid!". Dit wel omdat de bewoners geen besef meer hadden van de tijd.

Vanaf volgende week zal de EU tijd gaan afschaffen, dit gaat gepaard met de nieuwe internationale feestdag: Klokslag. Waarbij je legaal mag inbreken om andermans klokken te slopen.