Plan B Libië

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Dit artikel maakt deel uit van OnNieuws, de gratis kwaliteitskrant die alle andere overbodig maakt.24 maart 2011


Volgende week zal het Nederlandse kabinet bekend maken dat er, in tegenstelling tot de oorlog tegen irak en pakistan, er voor de oorlog tegen Gadhafi Duck (de no fly zone, bombardementen en de moord op zijn zoon.) een plan B is. Tot vandaag de dag blijft iedereen ontkennen dat er oorlog is, terwijl ook niemand een ander woord voor kan bedenken. (bombardementen, rond vliegende kogels, stervende mensen)

Gadhafi zelf wel, hij noemt het een: Staakt het vuren. De Europese regeringen hebben hem er toe aangezet om het vuren te staken, en te beginnen met bombarderen.

Er zijn vandaag weer drieënzestig doden gevallen door bommen van de NAVO, die mensen stonden rond mijn mooie luchtafweergeschut terwijl ze het vuurwerk bewonderen en ineens gooit zo'n vliegtuig een bom. Ik bedoel; als iemand mijn volk bombardeert dan ben ik het zelf!
~ Ghadhafi Duck over Bombardementen Libië

Nederland is dus naar de NAVO gegaan en kwam met dit idee: Als plan Alfa niet lukt (wat inhoudt libië platbombarderen en vervolgens terugtrekken) kunnen we altijd nog plan Bravo uitvoeren. (Wat inhoudt libië platbombarderen en vervolgens terugtrekken).

De NAVO was erg blij met de betrokkenheid van Nederland in deze nieuwe staakt het vuren, start het bombarderen, en we mogen onszelf een schouderklopje geven. Ja, dat heeft dat kleine landje toch maar mooi weer voor elkaar gekregen.

Bronnen[bewerken]