Snapchat blijkt niet meer te volgen

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Dit artikel maakt deel uit van OnNieuws, de gratis kwaliteitskrant die alle andere overbodig maakt.5 september 2017


California, Verenigde Staten - De afgelopen paar dagen kwam het nieuws naar boven dat Snapchat steeds moeilijker te volgen is. Door alle drukte raken steeds meer gebruikers in de stress.

Snapchat, wat ooit begon als een kleine app voor op de mobiele telefoon, is inmiddels uitgegroeid tot een imperium. Mobiele gebruikers kunnen daar hun leven delen door foto's, filmpjes en berichten te uploaden. Maar door de toename van het gebruik van Snapchat, ontstaat enorme drukte voor gebruikers. Hierdoor volgen mensen op Snapchat het leven van anderen niet meer goed genoeg, wat leidt tot enorme verwarringen.

Ook zorgt de drukte ervoor dat de servers van het bedrijf steeds vaker plat liggen. Het gevolg is gebrek aan contact uitwisselingen en uiteindelijk leidt dat tot wanhopige mensen die hun toevlucht zoeken in Netflix.

Het bedrijf Snapchat heeft zijn excuses al aangeboden en hoopt dit in het vervolg te voorkomen door meer gebruikers te bannen. Ook wil het oude gebruikers weer bereiken door Netflix te blokkeren.

Zie ook[bewerken]