Teennagels slecht voor de nationale gezondheid!

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Dit artikel maakt deel uit van OnNieuws, de gratis kwaliteitskrant die alle andere overbodig maakt.16 januari 2009


Uit recent onderzoek op de Universiteit van Hendrik Ido Ambacht is gebleken dat mensen die teennagels afbijten een gemiddelde leeftijd hebben die 5,6 jaar KORTER is dan die van normale mensen! Dit schokkende nieuws kwam natuurlijk als een enorme schok voor alle autisten. "Ik bijt al sinds mijn geboorte mijn teennagels" zegt Dhr. A. Staarneer, 57. "Omdat ik er altijd naar kijk als ik tegen mensen praat moeten ze er wel goed uitzien en niet zo lang worden dat ze door mijn schoenen heen steken. Ik kan geen nagelknippertje betalen, want van dat geld moet ik anti ADHD pillen kopen. Ik moet mijn teennagels dus afbijten, en nu ga ik 5,6 jaar eerder dood. 5,6 jaar is veel hoor... heel veel....." Nu wordt Dhr Staarneer diep ontroerd. Na zijn dipje was hij van een gebouw gesprongen met de verklaring "Ik heb toch niks meer om voor te leven als ik 5,6 jaar eerder dood ga!"

Naast autisten eten ook emo's hun teennagels in de hoop dat ze vergiftigd worden en een pijnlijke dood sterven. Mw D. Pressief, 23 "Ik wil gewoon dood! Ik heb berekend met grote omwegen op de hoop dat mijn hersens zouden ontploffen dat ik inmiddels 2 kilo teennagels naar binnen heb gewerkt, maar ik ben nog steeds niet dood! Geen gescheurde maagwand, of een kapotte long/lever, helemaal niets! Daar word ik toch nog veel depressiever van dan ik al ben?"

Hier zien we dus de ernst van het probleem. als er niet dringend maatregelen worden genomen zal het sterftecijfer van autisten en emo's omhoog schieten! Wacht, maar zo erg is dat eigenlijk niet...

Hierdoor zal de gemiddelde leeftijd weer rond de 35 jaar komen te liggen!

Ondanks vele protesten van normale mensen heeft de overheid besloten om gratis nagelknippertjes en pokerkaarten uit te delen. Hebben de autisten weer wat te doen. Tegen de zelfmoordneigingen van emo's werd niks gedaan na een klachtbrief met alle handtekeningen van alle emo's in Nederland en Timboektoe.