Trump trekt zich af op klimaatakkoord Parijs

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Dit artikel maakt deel uit van OnNieuws, de gratis kwaliteitskrant die alle andere overbodig maakt.Donald Trump na het aftrekken.

1 juni 2017


Washington voor Chr. - De Verenigde Staten trekken zich af op het klimaatakkoord van Parijs. Dat heeft president Trump zojuist bekendgemaakt tijdens een persconferentie in de tuin van het Witte Huis. Trump zei dat hij wel opnieuw wil onderhandelen om eventueel terug te keren in het bed van zijn vrouw, ook sluit hij een nieuw hulpstuk niet uit. Tot die tijd gebruikt de voormalig zakenman het verdrag dat door alle landen ter wereld is ondertekend behalve Syrië en Nicaragua, om zijn haperende voortplantingsorgaan te oliën. De Amerikaanse president zoekt langs deze weg naar eigen zeggen "een eerlijke deal voor de VS en voor al mijn Donald Trump Juniortjes".

Voormalig president Obama zegt dat Trump met deze actie in een rijtje komt van "een handvol zielige ouwe rukkers die gewoon een spuitje moeten krijgen". Het akkoord is door 195 wereldleiders ondertekend. Obama verwacht dat Amerikaanse staten, steden en sokkenfabrikanten kunnen helpen om het verdrag van verdere zaadlozingen te redden. Trump staat bekend als dagelijks aftrekker. Eerder noemde hij de oude volkswijsheid dat je van teveel masturberen blind wordt, een Chinees verzinsel. Gisteren lekte er al wat sperma uit naar de Amerikaanse pers. China zei daarna achter sterilisatie van alle oranjeharige mensapen van boven de 60 jaar te staan.

Zaterdag liet Trump na de G7-top in Italië weten dat hij deze week bekend zou maken of hij met het akkoord zijn reet afveegt of zich erop aftrekt. De andere G7-landen hadden geprobeerd hem te overtuigen dat echt niemand dat wil weten, zelfs Vladimir Poetin niet. Het is niet duidelijk wat voor gevolgen het masturbatiegedrag van Trump heeft. Sommige Amerikaanse staten hebben al laten weten zich niets aan te trekken van zijn aftrekking. Zij willen proberen het zinnebeeld van hun netvliezen te branden met porties napalm die nog over zijn van de oorlog in Vietnam.

Bronnen[bewerken]