Vrouw likt slagroom van taart

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Dit artikel maakt deel uit van OnNieuws, de gratis kwaliteitskrant die alle andere overbodig maakt.Bewerkte screenshot van een verborgen camera na de schokkende ontdekking

29 mei 2018


UTRECHT - Op een kinderdagverblijf in Utrecht heeft een vrouw vorige week stiekem slagroom van een taart genuttigd. De vrouw, een medewerkster van het verblijf, vierde die dag haar verjaardag. Collega's hebben voor haar, haar collega's en de kinderen een taart gebakken. Echter, op een onbewaakt ogenblik heeft ze de slagroom eraf gelikt.

Op het moment dat de kinderen voor haar begonnen te zingen, deden de medewerkers de schokkende ontdekking dat al het slagroom van de taart verdwenen was. Ook de kinderen raakten licht in paniek. Aanvankelijk ontkende de jarige vrouw alles, maar na het zien van camerabeelden werd ze toch gedwongen toe te geven.

De directeur is niet te spreken over dit voorval: "Een taart met slagroom is onderdeel van de Nederlandse cultuur, onmisbaar om de kinderen klaar te stomen voor de maatschappij. Trakteren op een taart zonder slagroom kan je simpelweg niet maken. Wij nemen het hoog op". Er is inmiddels een kinderarts opgeroepen om mogelijke trauma's te verwerken.

De slagroomminnende medewerkster is op non-actief gesteld. Of ze terug mag keren is op dit moment onduidelijk. Veel zorgen hierover heeft ze echter niet: "Bij de banketbakker hier om de hoek vragen ze nog personeel. Dan ga ik daar maar aan de slag".

Bronnen[bewerken]