OnWoordenboek:R

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen


Driehoek1a.pngIndex:
Hoofdpagina

A B C D E F G H I J
K L M N O P Q R
S T U V W X Y Z

Getallen en zo.

R[bewerken]

Zie het alfabet

Raam[bewerken]

Een inbraakwerend tochtvrij raam.

Een raam is de wetenschappelijke benaming voor een gat in de muur. Ramen zorgen voor een tocht frisse wind in het huis (behalve als er een muur voor staat). Het is dan ook niet meer dan logisch dat een open raam meer wind binnen laat dan een gesloten raam, vanwaar ook geen wonder dat bij Geert Wilders al zijn ramen gesloten houdt om de illegale binnenstroming van illegale zuurstof, koolstofdioxide en andere vreemde luchtverschijnselen te voorkomen. In tegenstelling tot veel andere gebouwen is Stonehenge een van de weinige gebouwen die geen ramen heeft. Ramen zijn erg handig maar het is mogelijk om een gat in de muur zagen en er een bordje met raam nabij zetten.

  • Je hebt ramen met glas erin en ramen waar geen glas in zit.
  • Je hebt oude ramen die zeer oud zijn.
  • Je hebt zelfs nieuwe ramen die niet oud zijn.
  • Je hebt ook nog twee koeien voor je raam staan.

Radioactieve kip-theorie[bewerken]

De zon is in werkelijkheid een radioactieve kip. deze kip brandt in een supersonische magnetron die genoeg stroom heeft om 12 uur te branden, soms minder, soms meer. Als de stroom op is, gaat het licht uit, is de kip gaar en moet jij van mama naar bedje toe. Na 12 uur is er dan weer een nieuwe kip en gaat het licht weer aan en dan moet je naar school. Maar de kip braden in de supersonische magnetron maakt veel vuil. Daarom wordt het kaasachtige hemellichaam met de naam maan steeds kleiner of groter, want de stoomstofzuiger van TellSell zuigt het vuil van de maan, en de maan gaat dan een stukje kapot, zodat de maan kleiner wordt. Maar dan denk je nu vast: Waar gaat dat vuil dan heen?! Ja, dat hebben duizenden wetenschappers proberen te ontdekken en, uiteindelijk zijn zij tot de conclusie gekomen dat de aarde naar jaap de beer moet omdat het een vetklep is, want door de massa van die vetrollen wordt het vuil aangetrokken en in de gaten gezogen van de holle aarde, want de vetklepaarde heeft heel veel kometen gegeten en daarom is die van binnen uitgehold, en nu wonen daar een soort mensjes met hele kleine hersenen. Bush is verbannen uit de holle aarde want hij schrokte al het vuil, dat door de aarde werd aangetrokken omdat het zo'n vetklep was nadat de kip de kaasmaan vuil maakte en stoomstofzuiger van TellSell het vuil verzamelde, op. De Radioactieve kip-theorie is onderbouwd en bewezen door onder andere Rita Verdonk, Geert Wilders en Albert Einstein. Sinds kort is deze kip ook beschikbaar in een van de vele KIC restaurants .

Rap[bewerken]

Een rap ontstaat als iemand heel rap een paar woordjes opdreunt. Voeg hier wat zuur water en zand aan toe en je hebt rapmuziek. Rapmuziek wordt door veel mensen te commercieel geacht maar het is wel de voornaamste voedselbron in Afrika en mag daarom absoluut niet worden afgeschaft. Eminem is al sinds 1880 de ambassadeur van de Ferenigde Armoezaaiers en Rappers in Tuinen (FART). Tuinen is een camping in Luxemburg.

Recht[bewerken]

Recht is dat wat niet krom is oftewel niet gebogen, gekronkeld, gedraaid, verwrongen of rond. Een andere betekenis van recht is dat iets niet scheef is. Mensen houden niet van verdraaiingen of scheve verhoudingen en hebben daarom dat wat niet recht is benoemd als onrecht. Ooit was de samenleving redelijk recht, want om dingen recht te houden was er rechtspraak en hadden mensen rechten waar ze recht op konden laten gelden zodat we in een rechtsstaat leefden. Maar in onze postmoderne tijd, waarin alles wat we denken te weten blijkt te berusten op blanke suprematie en wit privilege van structurele racisten, is het onderscheid tussen krom/scheef en recht een kwestie van interpretatie. Daarom is ieder waarde-oordeel over de rechtheid of kromheid van iets een uiting van diep verankerde koloniale onderdrukkingsdrang en angst voor vreemdelingen.

Recursie[bewerken]

Zie recursie.

Red.[bewerken]

Red. is een van de figuren uit Halo's the Red, the Green and the Blue (balls). Red. heeft de neiging om op willekeurige plekken in artikelen commentaar te leveren (Helemaal niet. - Red.). Hij doet dit dan ook te pas en te onpas als hij denkt dat hij dingen kan verduidelijken. Red. is afkomstig uit een door Halo aangeschaft kweekgezin. Zijn broertje Green en zusje Blue houden zich bezig met nuttiger dingen. Maar Red. vond dit onzin en heeft zijn leven eraan gewijd artikelen (en andere teksten. - Red.) te voorzien van verduidelijkend commentaar.

Red Bull[bewerken]

Zoals al aan de naam van het drankje te horen is, Red Bull, is het iets met een rode hyperactieve stier. Na veel onderzoek is men er achter gekomen dat dit drankje gemaakt is van het hypourine van een rode stier (genetisch gemanipuleerd wel te verstaan) voeg daar de cafeïne van 50 kopjes koffie aan toe en je hebt Red Bull.

Red Bull wordt onder andere gebruikt door Sonic X, Jochem Meyer, tieners en andere snel pratende idioten.

Reïncarnatie[bewerken]

Reïncarnatie is een techniek die mensen (en alleen mensen!) toelaat om na hun overlijden terug te komen als een hoger wezen, genre goudvis, distelvink of malariamug. Deze techniek is bijzonder moeilijk onder de knie te krijgen, omdat de gebruiker er echt moet in geloven, een eigenschap die men buiten India zelden aantreft. Alleen ten tijde van grote evenementen die nog maar eens wijzen op de stupiditeit van het mensenras, zoals een Wereldoorlog, een Latijnse mis door Integristen of een TV-programma met wegstemmogelijkheid, stijgt het aantal reïncarnanten voelbaar. Het daaruit voortvloeiend overschot aan hogere wezens wordt gecompenseerd door de menselijke ingrepen in de natuur, zodat alles mooi in balans blijft.

Een modern Duits rijbewijs.

Rijbewijs[bewerken]

Het rijbewijs (Frans: l’évidence de vroum-vroum) is in de meeste landen een noodzakelijk document om linksvoor in de auto te mogen zitten als die beweegt. Wie eenmaal zijn rijbewijs heeft gehaald, mag tegen betaling van zogenaamde boetes de grootst mogelijke onzin uithalen, maar om eraan te komen moet een aspirant-automobilist zich onmenselijk voorbeeldig gedragen. Het rijbewijs is daarmee niet zozeer een brevet van rijvaardigheid, maar veeleer van acteervaardigheid. Een rijopleiding is daarmee te vergelijken met een opleiding aan de toneelschool, maar dan met 95% minder seks met mede-studenten. De rijexamens worden in Nederland afgenomen door het CBR (het Centraal Bureau voor de Ratistiek), in België niet. Het eerste examen is het theorie-examen, waarin leerlingen filosoferen over de maatschappelijke betekenis van vluchtstroken in een nihilistische samenleving; het tweede examen is het praktijkexamen, waarin leerlingen goud geld betalen om een halfuur voor taxichauffeur te spelen.

Rode Loper[bewerken]

Een Rode Loper is een andere benaming voor een Bloedneus.

Roodvonk[bewerken]

Rode vonken als gevolg van Roodvonk

Roodvonk is een ernstige aandoening bij puberale gebruikers van deze site. Het openbaart zich als eerste door een ontstoken huid. In het volgende stadium zijn er een aantal puistvormige vergroeingen te zien. Deze toestand blijft enige tijd stabiel, tot een paar dagen voor volle Maan als de puisten beginnen op te zwellen om dan onder invloed van de aantrekkingskracht van de Maan open te barsten en een rode vonkenregen te ejaculeren.

Roos[bewerken]

Een roos is een bloem, maar ook een meisjesnaam. Gek genoeg lijken meisjes, die Roos heten, echter altijd op tulpen. Rozen(de bloemsoort) zijn prachtige bloemen, die als ze ontkiemen soms exploderen. Dit komt door de kracht van de nieuwe macbook air. Dit laat verder zien dat Bill Gates de wereld wil overnemen.

Rum[bewerken]

120px-Kotzen.gif

Rum is een lekkere drank gemaakt door en voor piraten. De grootse rum-exporteur ter wereld is kapitein Jack Sparrow. Op zijn mooie grote boot, de Black Pearl, hield hij wilde orgieën als dekmantel voor zijn rumtransporten. Toen echter de belastingsdienst hem liet arresteren, werd hij tevens veroordeeld voor drie prachtige films, die hij onder invloed van rum heeft gemaakt. (zie: Drinken).Driehoek1a.pngIndex:
Hoofdpagina

A B C D E F G H I J
K L M N O P Q R
S T U V W X Y Z

Getallen en zo.