OnZinnen:Hulp

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Dit is een hulppagina van OnZinnen
~ Kapitein Overduidelijk over deze pagina

Een pagina is niet simpel. Maar een citatenpagina, dat is pas moeilijk! Het moet leuk zijn, een beetje uitstraling hebben, en het moet allemaal een beetje op elkaar aansluiten. En dat is juist wat we bij Oncyclopedia niet hebben. Een beetje regelmaat. En dat zie je ook wel terug. Daarom schrijft de schrijver van deze Hulp-pagina deze pagina. Niet om de huidige mensen af te zeiken, maar om het huidige niveau op te krikken. Hier volgen een paar voorbeelden, zodat ook jij de leukste knul van Oncyclopedia kan worden Mits je genoeg onzin(nen) hebt geproduceerd!

Voorbeeld[bewerken]

Een voorbeeld van een begin van de pagina zie je hier onder. De afbeelding kan natuurlijk ook op een andere plek staan, maar je mag het ook zo laten. Het minimaal aantal citaten op een pagina is ongeveer 10 tot 15. Het ligt aan het niveau van de grappen, en de lengte van de citaten. Het moet onzinnig zijn, maar wel grappig blijven.

Onzinnen.png
H O O F D P A G I N A ·
Mensen

Henrik Ibsen · God · Johan Cruijff · Jouw moeder ·Kapitein Onzinnig · Kapitein Overduidelijk · Kapitein Paradox · Karel de Grote · Louis van Gaal · Donald Trump · Ouders · Barack Obama · Asterix en Obelix · Geert Wilders · Kapitein Vooroordeel · Eurokok · Kapitein Humorloos

Gebeurtenissen

Beroemde uitspraken · Je hebt twee koeien · Laatste Woorden · Op school · Sovjet Rusland · Vraag en Antwoord · Vreemde volkeren en hun wijsheid · Onzinloos geweld · Smoezen

Spreekwoorden en gezegdes

Schuur · Tegeltjeswijsheid · Volgens de oude vleeskabouters

Hulp

Starten met een artikel


[[Afbeelding:Ankie.jpg|thumb|right|"Het moet natuurlijk wel grappig blijven, hihi"]]
[[Afbeelding:070205-Gordon-Ramsay.jpg|140px|thumb|left|"Dit is een plaatje om het op te vrolijken"]]
{{c|Een citaat maken is simpel|Onzinnen}}
{{C|Dit citaat zou leuk moeten zijn|OnZinnen}}
{{Onzinindex}}

Dit voorbeeld zie je hier op de pagina.

"Dit is een plaatje om het op te vrolijken"

Een citaat maken is simpel
~ OnZinnen

Dit citaat zou leuk moeten zijn
~ OnZinnen

"Het moet natuurlijk wel grappig blijven, hihi"


Onzinindex[bewerken]

Wat je in het voorbeeld hebt gezien, of waar je nu naar zit te kijken, is de index. Hier staan alle artikelen, inclusief de Hulp-artikelen. Deze staan ook op de hoofdpagina, waar ook in de Index naar verwezen wordt. Dit is een speciaal sjabloon, wat op iedere pagina hoort. Heb jij een nieuw artikel geschreven, dat echt de moeite waard is om te lezen? Zet het in het sjabloon, of vraag het aan de overlegpagina van het sjabloon. Er is altijd wel iemand die je wil helpen, en je artikel staat zomaar in de index. Wat ook in de index wordt opgenomen, is de inhoudsopgave. Deze komt dus niet op de pagina zelf te staan. Dus hij staat rechts van de pagina, niet links in het artikel.