Oncyclopedia:Gevraagde afbeeldingen

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Het gebeurt vaak genoeg, je hebt een briljant artikel geschreven maar er mist iets. Dat iets kan niks anders zijn dan een afbeelding of een heerlijke fotofuck. Zul je net zien dat jij nou net even de pech hebt dat je niet in het bezit te zijn van je officiële InternetZoekDiploma B of heb je de WikiCursusVoorBeginners overgeslagen of ben je gezakt voor je diploma FotoSoepenVoorEchteNerds. Geen probleem, daarvoor is deze pagina!

Heb je een verzoek of een idee voor een plaatjes wat ergens kan dan kun je hier een oproep plaatsen.

Hoe gaat dit in zijn werk?[bewerken]

Klik hierboven op bewerk en ga vervolgens helemaal naar onderen in het bewerk scherm (waar je dus ook deze tekst ziet staan). Voor daaronder het volgende toe:

===Titel van je verzoek===
Je verzoek

Hoe moeilijk kan het zijn?

Voorbeelden[bewerken]

Voorbeelden van afbeeldingen die kunt aanvragen zijn:

  • Fotofucks, of terwijl: met fotobewerkingsprogramma's bewerkte foto's
  • Geanimeerde teksten
  • Algemene afbeeldingen, dit is voor de n00bs die nog nooit van Google Images hebben gehoord

Verzoeken[bewerken]

Spotify[bewerken]

Iets voor spotify INZE GRAS 29 aug 2014 18:29 (UTC)

Zie mijn reactie op je overleg. Icons-flag-vl.png LaRiojaVlagske.png Lambic Ptoïng Flag of AST.png Flag of CAT.png 29 aug 2014 21:36 (UTC)
Het enige dat nóg vager is dan "Iets voor *artikelnaam*", is een mistbank. Schets op z'n minst wat je in je hoofd hebt, zodat iemand in die richting kan zoeken/bewerken. Tenslotte dient de afbeelding bij het artikel te passen, en vooral wanneer het om een nauwelijks begonnen artikel gaat, kan de geïnteresseerde beeldleveraar/-bewerker onmogelijk weten welke richting de tekst zal uitgaan! Icons-flag-vl.png LaRiojaVlagske.png Lambic Ptoïng Flag of AST.png Flag of CAT.png 29 aug 2014 21:40 (UTC)

Wouter Van Besien[bewerken]

Ik ben bezig met een OnNieuws-artikel over Wouter Van Besien, waarin hij het voorzitterschap opgeeft om zich meer in te zetten voor het verspreiden van de islam. Maar een leuke afbeelding ontbreekt. Zou iemand een afbeeldinkje willen fotoshoppen waarop Van Besien een typisch Arabische hoofddoek (ik kan niet op de naam komen) draagt? Anders neem ik wel een gewone foto van hem. Dood aan Wikia!

Tiz

31 aug 2014 15:14 (UTC)

Ongeveer eender welke (kleuren)afbeelding van Yasser Arafat kan als basis dienen (gezicht vervangen door dat van Besien), maar 'k heb er nu zelf geen tijd voor. Icons-flag-vl.png LaRiojaVlagske.png Lambic Ptoïng Flag of AST.png Flag of CAT.png 31 aug 2014 15:25 (UTC)

Hm, ik vertrouw mijzelf niet zo goed met Paint.NET, dus zal ik maar een random van het internet nemen. Dood aan Wikia!

Tiz

31 aug 2014 15:31 (UTC)

deze van wikia[bewerken]

zou graag deze afbeelding willen zijn veel mogelijkheden mee. 80.61.187.2 6 jan 2015 17:45 (UTC)

Alstjeblieft.
6 jan 2015 19:41 (UTC)

Bom.gif

Zinsontleding[bewerken]

Ik ben (langzaam maar zeker) bezig met een pagina over zinsontleding, maar ik kan me nauwelijks een leuk plaatje indenken hierover. Wie kan mij helpen (met een plaatje)? GeorgiusNL.pngGa naar mij.-Naar mijn bewerkingen!!Lul maar tegen me...GeorgiusNL.png 23 jan 2015 15:24 (UTC)

Lambic, hartelijk dank! GeorgiusNL.pngGa naar mij.-Naar mijn bewerkingen!!Lul maar tegen me...GeorgiusNL.png 24 jan 2015 07:40 (UTC)